Horoszkóp

Mennyi lovat számolsz össze? Izgalmas dolgot árul el rólad

Mennyi lovat látsz ezen a képen? Lehet, hogy csupán egyet, de még az is előfordulhat, hogy többet is fölfedezel. Nincs jó vagy rossz válasz, csak te vagy, és a személyiséged. Nos, mit árul el rólad ez a különleges teszt? Íme a részletek.

Ez az érdekes teszt még érdekesebb dolgot árul el a személyiségedről. Könnyen lehet, olyasmit rejt a tudattalanod, amiről eddig magad sem tudtál. Fedezd fel ezt a különleges dolgot, fedezd fel a személyiséged rejtett oldalát! Ehhez pedig csupán annyi a feladat, hogy megnézd alaposan ezt az igencsak furcsának tűnő képet. Vajon mennyi lovat tudsz összeszámolni?

Nem érdemes hosszasan gyötörni magad, és mindenképpen a legjobb megoldásra törekedni. Nincs ugyanis legjobb megoldás. Csak a te megoldásod létezik. Amit először látsz, amennyit összeszámolsz, az a megoldás fedi fel a személyiségedet. Ha felkészültél, kezdődhet a játék. Arra kérünk, ne csapd be magad, csak azt követően görgess az elemzésekhez, miután meghoztad a végleges döntést.

lovak személyiség teszt

Ha egyetlen lovat látsz a képen

Válaszod szerint olyan személyiségtípus lehetsz, aki teljes egészében látja a dolgokat, a részletek ugyanakkor nem különösebben foglalkoztatják. Gyakorlatias típus lehetsz, könnyen és gyorsan hozol döntést. Úgy gondolhatod, az egész több, mint a részletek, a darabkák összessége, ezért az sem véletlen, hogy mindenkor a teljességre törekszel. Különleges vezetői adottságokkal rendelkezel, mert a feladatokat, a végeredményt egészében és előre látod. Igazi csapatjátékos vagy, szerinted az egyénieskedés nem vezet célra. Miközben erős az önbizalmad, mégsem vagy öncélú típus. Azzal is tisztában vagy, senki sem pótolhatatlan, ezért mindig tartogatsz magadnál egy B tervet is.

Ha szerinted a lovak száma 5 és 10 közé esik

Döntésed alapján elmondható rólad, szigorú és nagyon fegyelmezett ember vagy. Vállalod a felelősséget, időnként maximalista is lehetsz, de sosem veszel el a részletekben. Remek ötletekkel rendelkezel, a megvalósításban ugyanakkor nem mindig jeleskedsz, időnként kicsit szétszórt és tanácstalan lehetsz. A feladatokat többnyire határidőben befejezed, de az is lehet, néha azt sem tudod, pontosan hogyan értél a végére. Energikus, mozgékony típusnak ismernek, néha gyorsabban, máskor lassabban haladsz a munkával. Alapvetően magabiztos vagy, időnként mégis mintha önmagad ellen tennél. A dolgokat szeretnéd irányítani, mégis előfordulhat, hogy nem úgy történnek az események, ahogyan remélted. Nem adod fel, kitartóan haladsz a céljaid felé.

Ha 10-nél több lovat számoltál össze a képen

Bámulatosan precíz típus lehetsz, az átlagoshoz képest sokkal jobban figyelsz a legapróbb részletekre is. Bármilyen feladatot is bízzanak rád, azt minden bizonnyal elképesztően alaposan végzed el. Viszont előfordulhat, hogy nem tudod, hogyan lépj tovább. El kell fogadnod, senki és semmi tökéletes, mert így csak beleragadsz a részletekbe. Ahelyett, hogy a következő feladattal foglalkoznál, még mindig a jelenlegit csiszolgatod. Mindent szeretnél megérteni, és mindenre magyarázatot vársz. A „csak” válasz kiborít és rendkívül feldühít. Próbáld meg picit lazábban kezelni a dolgaidat, és elfogadni, hogy az elég jó is tökéletes lehet. Sokkal elégedettebb és kiegyensúlyozottabb leszel.

(via all native)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top