nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek hajlamosak a depresszióra

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a depresszióra

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál hajlamosabbak lehetnek a depresszióra. Nagyon érzelmesek, ezért nagyon el tudnak keseredni, amikor fájdalom éri őket. A szakítás számukra végzetes, sokat és sokszor sírnak, a bánatból nehezen állnak ismét talpra. A horoszkóp elárulja, melyek ezek a csillagjegyek. Vajon te is köztük vagy?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A depressziótól a Halak szenved a legerősebben

halak horoszkóp depresszióValamennyi csillagjegy közül a Halak szenved a depressziótól a leginkább. Szinte olyan, mintha lehangoltan született volna, és az áldozat szerepébe is hajlamos belebújni. A Halak a legkülönlegesebb csillagjegy, kedves és szeretetre méltó, ennek ellenére gyakran önmagát pusztítja, függő viszonyba kerülhet, szánalmat ébreszt másokban, és a realitástól teljes mértékben elrugaszkodik. Álmodozó típus, aki a rózsaszín felhők között lebeg, egy kitalált, saját világban él. Aztán óriásit csalódik, amikor visszacsöppen a realitásba. A Halak nem igazán képes uralni az életét, könnyen befolyásolható, hiszen rendkívül érzelmes csillagjegy. Próbálja a mosolyt, a vidámságot magára erőltetni, az esetek többségében nem túl meggyőzően teszi.

A Rák hangulata a leghullámzóbb

rák horoszkóp depresszióA Rák is nagyon szenved a depressziótól, őt is könnyen megérinti a boldogtalanság, a lehangoltság szele. A hangulata erősen hullámzó, hol az egekben, hol a pokolban érzi magát. Nagyon érzékeny típus, rendkívül gondoskodó és figyelmes, mindig törődik másokkal, viszont önmagára már jóval kevesebbet figyel. Nagyon sok szeretetet ad, de neki talán még többre lenne igénye. Ahhoz, hogy igazán boldognak érezhesse magát, olyan párra van szüksége, aki megérti őt, elfogadja és érzelmi biztonságot nyújt számára. Amikor ez a támasz hiányzik az életéből, nagyon mély pontra kerülhet. Úgy érzi, mindent megtesz a többiekért, de semmit nem kap viszonzásul. Nagyon tud szenvedni, ilyenkor egészen magába fordul, a depressziótól pedig már semmi sem mentheti meg.

A Skorpió a legszélsőségesebb csillagjegy

skorpió horoszkóp depresszióNem véletlen, hogy a Skorpió is hajlamos a depresszióra. A Halakhoz és a Rákhoz hasonlóan ő is a vizes csillagjegyek közé tartozik. Nagyon mélyek és intenzívek az érzései, szenvedélyes, rendkívül érzékeny típus. Amikor igazán szerelmes, minden érzését beleadja a kapcsolatába, nem véletlen, hogy amikor az már nem működik, elönti őt a szorongás és a szomorúság. A depressziót nála a magány, az elhagyottság, a veszteség érzése váltja ki a leginkább. A Skorpiót kezelni sem egyszerű, hiszen sosem ismerné be, mennyire depressziós vagy mennyire megviseli őt például a szakítás. Kifelé viszonylag jól rejtegeti az érzéseit, belül ugyanakkor borzasztóan szenved. Az érzéseit ő sem képes hosszasan uralni, ezért előbb-utóbb robban benne az érzelmi bomba.

(via GAG)

Megosztás Facebookon