Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jobban teszik, ha csak szexelnek

Ezek a csillagjegyek nagyon erősen vonzódnak egymáshoz. Az első találkozást, randit követően úgy érezhetik, őket a sors is egymásnak rendelte. Bámulatosan működik közöttük a kémia, a hálószobában tökéletesen megértik egymást. Aztán a mélyebb ismerkedést követően jönnek rá, csöppet sem illenek össze. Semmi közös nincs bennük, őket csak a szex tartja össze.

Az Ikrek és a Rák csak a szexben tudja, mit akar

horoszkóp ikrek szex párkapcsolatrák horoszkóp szex párkapcsolatSzinte lehetetlen előre megjósolni, a Rák hogyan viselkedik az adott helyzetben. Szempillantás alatt képes ugyanis megváltozni a hangulata. Míg az egyik percben vidám, optimista és a boldog, a következőben teljesen maga alá kerül. Az Ikrek is nagyon hasonlóan viselkedik, de őt valamivel kevésbé befolyásolják az érzelmei. Inkább gondolkodó típus, ennek ellenére, sokszor maga sem érti, mégis mi történik vele. Határozatlan és döntésképtelen, meglehetősen hosszasan formálódnak benne a gondolatok, mit is kéne valójában tennie. Az Ikrek és a Rák találkozásából, az előzőek fényében nem sülhet ki túl sok jó, tekintve, hogy egyikük sem kifejezetten határozott és vezető típus. Túlzottan is sok a bizonytalanság ahhoz, hogy érett és stabil kapcsolat alakulhasson ki közöttük. Annak ellenére, hogy eleinte nagyon erős vonzalom ébredhet közöttük, a kémia csupán a hálószobában működik, azon túl ez a páros életképtelen együtt.

A Skorpió és Vízöntő szenvedélye az ágyig tart

skorpió horoszkóp szex párkapcsolatvízöntő horoszkóp szex párkapcsolatA Skorpió és a Vízöntő párkapcsolata hosszú távon valójában elképzelhetetlen. Mindkét csillagjegy ragaszkodik a szokásaihoz, az életszemléletük is meglehetősen sajátos, mégis eleinte annyira erős a vonzerő, hogy az eljegyzés is felmerülhet közöttük. Mindketten rendkívül mélyen érző típusok, szenvedélyesek, nem beszélve arról, hogy ők a legintelligensebb csillagjegyek is. Nyitottak, nagyon szívesen beszélgetnek, nagyon tájékozottak, szinte bármilyen témához képesek hozzászólni. A hálószobában elképesztően értik és érzik egymást. Minden adott lenne tehát a boldog párkapcsolathoz, mégis egy idő után az őrületbe kergetik egymást. A Vízöntő hajlamos többre értékelni önmagát a párjánál, a Skorpió viszont nem tűri, amikor valaki fölé akar emelkedni. A konfliktusok számát csak növeli, hogy a Vízöntő szívesen ismerkedik és flörtöl, a Skorpió pedig végletesen féltékeny és gyanakvó csillagjegy. Bármennyire is összeköti őket a szex, az élet többi területén nem találják a harmóniát.

A Nyilas és a Halak kapcsolata a szexig tart

nyilas horoszkóp szex párkapcsolathalak horoszkóp párkapcsolat szexMeglehetősen sok véletlennek kell ahhoz összejönnie, hogy a Nyilas és a Halak párkapcsolata kiegyensúlyozottan és harmonikusan működhessen. Talán túlzottan is a szerencsén múlik kettőjük találkozása. Kétségtelen, az ágyban mindkettőjük vére pezseg, de nagyjából ennyi mondható el róluk, ők sosem lesznek együtt boldogok. A Nyilas ambiciózus, többnyire tudja, mit akar az életében, és a kemény munkától sem ijed meg. Az a típus, aki képes két lábbal állni a földön, nemcsak vágyakozik, az álmait meg is valósítja. A Halak pontosan az ellentéte. Inkább passzív és bizonytalan, álmodozó, a saját, elképzelt világában él, a realitás, a valóság kevésbé érinti meg. A kapcsolatuk eleinte egészen jól működik, hiszen a Nyilas nagyon jól kiegészíti és inspirálja is a párját. Aztán idővel, a Nyilasból kiveszik a tűz, a Halak pedig szépen visszaúszik a saját állóvizébe. A kapcsolat annyira leül, hogy már a szex sem képes egyben tartani. A Nyilas ekkor lép tovább, a Halak pedig a depresszióba menekül.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top