Horoszkóp

Ezt próbálják elmondani az érzelmeid

Az érzelmek beszédesebbek, mint sejtenéd. Bámulatos és nagyon tanulságos dolgot próbálnak elmondani neked. Mit jelent pontosan, amikor szomorúságot, keserűséget érzel, vagy éppenséggel sugárzol a boldogságtól? Ahelyett, hogy magadba fojtanád, inkább ismerd meg, mit üzennek a fájdalmas érzések. Meghökkentő dolgokat, ennyit máris elárulhatunk.

A test és a lélek számtalan módon kommunikál egymással. A lélek a betegségeken, fájdalmakon vagy az érzelmeken keresztül próbál üzenni, amikor például letértél a számodra rendelt útról. A legtöbbször fel sem merül benned, az érzéseid valójában fontos üzeneteket közvetítenek. Ahhoz, hogy tudatosan kezeld az érzelmeket, és pontosan megértsd a jelzéseket, érdemes megtanulnod, hogyan „beszélgetnek”, és mit szeretne a lelked az érzéseken keresztül tudatni veled.

Amikor elöntenek az érzelmek, érdemes egy picit megállni, és önmagadba figyelni. Vajon mit jelentenek, vagy mi történik éppen veled, benned? Sokan hajlamosak rá, hogy „kerüljék” vagy magukba fojtsák az érzéseket. Valójában nincsenek negatív és pozitív érzések, hiszen egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, érzések léteznek. Ha bármit is negatívnak érezhetsz magadban, az a hozzáállás, amikor nem akarod az érzéket tudomásul venni, inkább megpróbálod „kikerülni” azokat. Ne tedd többé, inkább hallgasd meg, vajon mit súgnak neked az érzelmeid.

érzés érzelem lélek üzenet

Az érzések a lélek üzeneteit közvetítik

A keserűség, az elkeseredettség

azt jelzi, abban kell gyógyulnod, amiben és ahol ítélkezel mások vagy önmagad fölött.

A harag, a neheztelés

üzenete szerint valahol a múltban élsz, nem tudtad még elengedni a régi, idejét múlt érzéseket. Amíg a múltban jársz, a jelen boldogító pillanatait sem tudod megélni és élvezni.

A nyugtalanság, a bosszúság érzése

azt jelenti, arra kellene összpontosítanod, ami éppen ebben a percben történik veled. Lehetőséged lenne változtatni, egyelőre mégsem teszed meg. Figyelj fel a jelre, és változtasd meg a hozzáállásodat, amiben szükséges.

A düh üzenete szerint

szenvedélyesen feszegetnéd a határaidat, ugyanakkor épp azon kellene változtatnod, amiben a legerősebben hiszel, amihez a legerősebben ragaszkodsz.

A csalódás

arról árulkodik, hogy valamit próbálnál másként tenni, de egyelőre még a keserű érzést ápolgatod magadban a változtatás helyett.

A bűntudat

azt mutatja meg, hogy még mindig más ember vagy emberek nézőpontja, elvárásai szerint éled az életedet, és nem a saját érzéseidet követed.

A szégyen üzenete

szerint azonosultál más emberek nézetével és álláspontjával, elhiszed, amit rólad állítanak, vagy ahogyan szerintük élned kellene az életedet.

A szorongás pedig

arra hívja fel a figyelmedet, hogy ideje lenne felébredned, és megtapasztalni a jelen pillanatait. Beleragadtál a múltba, a jövőtől pedig rettegsz. Érdemes minél előbb felismerni az üzenetet, és változtatnod mindezen a boldogság érdekében.

(via life coach code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top