Horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel boldogtalan a házasságod

A horoszkóp szerint ezzel a csillagjeggyel kötheted a legboldogtalanabb házasságot. Talán az a lehető legjobb, ha el sem juttok az anyakönyvvezető elé. Ha mégis, az esküvőt követően kétségtelenül a legtöbb kompromisszumot ez a kapcsolat követeli meg tőled. Melyik csillagjeggyel illetek össze a legkevésbé? Ki az, akivel jobb, ha az esküvő fel sem merül közöttetek? Íme a leleplező részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp házasságbika horoszkóp házasságKos jegyűként független, merész és szenvedélyes csillagjegyként ismernek. Éppen ezért, sohasem tudnál jól kijönni azzal a csillagjeggyel, akivel teljesen különböztök egymástól. A horoszkóp szerint a lehető legrosszabb választás a Bika, hiszen ő nyugalomra, kiszámíthatóságra, stabilitásra vágyik. Téged a kaland, a változás éltet. Ha össze is házasodtok, nagyon sok erőfeszítést kíván tőletek ez a kapcsolat.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkóp házasságnyilas horoszkóp házasságBika jegyűként gyakorlatias, őszinte, megbízható, kitartó és nagyon hűséges típus vagy. Nem véletlen, hogy hozzád a Nyilas csöppet sem illik. Míg te békére vágysz, addig a Nyilas vidámságra, szórakozásra. Kettőtök házasságában folyton úgy érzed, a Nyilas csak játszik veled, nem vesz eléggé komolyan, míg szerinte túlzottan lassú, unalmas és kiszámítható vagy, akivel ugyanakkor képtelenség dűlőre jutni. A vágyaitok, az elvárásaitok annyira különböznek, hogy sosem lehettek igazán boldogok.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp házasságbak horoszkóp házasságIkrek jegyűként vidám és kifejezetten intellektuális típus vagy. Szereted a társaságot, szívesen ismerkedsz és beszélgetsz, izgalomra, változatosságra vágysz. Nem véletlen, hogy a Bakkal kötött házasságod gyorsan zátonyra futhat. Ő ugyanis kiszámítható, stabil, a saját szabályainak és a munkájának él, a változást pedig egyáltalán nem szereti. Szerinted a Bak túlzottan unalmas, ő meg úgy gondolja, borzasztóan gyerekes és megbízhatatlan vagy. Igazán jól sosem jöttök ki egymással.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp házasságvízöntő horoszkóp házasságRák jegyűként rendkívül érzékeny és érzelmes típus vagy, nem mellesleg nagyon segítőkész, gondoskodó és családcentrikus. Nem véletlen, hogy a kezdeti nagyon erős vonzalom ellenére sem lehet boldog a házasságod a Vízöntővel. Ő ugyanis rendkívül független, a kötöttséget, az előírásokat, a túlzott ragaszkodást nagyon rosszul viseli. A gondoskodást élvezi, azt viszont kevésbé tűri, ha rajta kívül másokkal is figyelmes vagy, az érzelmi támogatást, amelyre annyira vágysz, tőle ugyanakkor sosem kapod meg.

csillagjegyek horoszkóp házasság

Ezzel a csillagjeggyel boldogtalan lehet a házasságod

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp házasságskorpió horoszkóp házasságOroszlán jegyűként rendkívül feltűnő csillagjegy vagy, téged nem lehet nem észrevenni. Vonzó külsőd, magabiztos megjelenésed kétségtelenül lenyűgöző. A Skorpió sem tud neked ellenállni, szenvedélyes kapcsolatotok példa nélküli. Eleinte nagyon jól alakul minden köztetek, aztán az esküvőt követően kiütköznek a különbözőségek. A Skorpió féltékeny, mert flörtölsz, téged pedig az őrületbe kerget a sejtelmességével, az érzelmi zsarolásával. Bármilyen erős eleinte a kötődés, a vége mindenképpen durva szakítás lesz.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp házasságnyilas horoszkóp házasságSzűz jegyűként segítőkész és nagyon alapos típus vagy, bármihez is nyúlsz, azt a benned lévő művészi érzékkel teszed. Biztonságra, stabilitásra vágysz a párkapcsolatban, amit a kalandkereső Nyilas sosem fog tudni megadni neked. Bármennyire is vonzónak és lenyűgözőnek tűnik eleinte ez a csillagjegy, a házasság tőled kíván elsősorban erőfeszítéseket. A Nyilas nem is igazán képes megfelelően értékelni, amit a kapcsolatért teszel, ráadásul gyakran érezheted úgy, hogy támogatás helyett inkább cserben hagy.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkóp házaságszűz horoszkóp házasságMérleg jegyűként nagyon szereted a társaságot, könnyed és gondtalan típus vagy. A maximalista Szűzzel eleinte erősen vonzódhattok egymáshoz, a kapcsolatotok viszont sosem lesz igazán harmonikus és kiegyensúlyozott. Bosszant a folytonos elvárásaival, a kritikáját sem viseled jól, hosszabb távon úgy érezheted, csapdába kerültél mellette. Szabadságra, lazaságra, békére vágysz, a Szűz ugyanakkor mindent túlzottan is komolyan vesz, folyton leszól, és persze semmi sem elég jó neki.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp házasságkos horoszkóp házasságSkorpió jegyűként megbízható és hűséges típus vagy. A Kos hozzád hasonlóan szenvedélyes, ezért eleinte nagyon erősen vonzódhattok egymáshoz. Később rájössz, társad túlzottan is lobbanékony, mindig a saját feje után megy, az alkalmazkodás pedig kicsit sem az erőssége. A Kost később kifejezetten zavarja az érzékenységed, a titokzatosságod, téged meg az, hogy – hozzád hasonlóan – érzelmileg alig nyílik meg. A szenvedélyt hangos és igencsak látványos viták váltják fel, ez aztán gyorsan váláshoz vezethet.

házasság esküvő csillagjegyek horoszkóp

Ezek a kapcsolatok az esküvőt követően még több erőfeszítést követelnek

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp házasságbika horoszkóp házasságNyilas jegyűként páratlan energiákkal és optimizmussal rendelkezel. A Bika csöppet sem illik hozzád, hiszen semmi spontán és izgalmas nincs benne, ami számodra alapvetően fontos értékek lennének. Leszámítva persze a párkapcsolat elejét, amikor izzik közöttetek a tűz. Párod folyton elfoglalt, rendkívül rugalmatlan és önfejű. Míg te mennél, szórakoznál és utaznál, addig a Bika inkább otthon ülne. Kalandra és kihívásra mellette nem igen számíthatsz. Nem véletlen, hogy a házasságotok sosem lehet tartós és boldog.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp házasságikrek horoszkóp házasságBak jegyűként nagyon megbízható, céltudatos, őszinte és hűséges csillagjegyként ismernek téged. Az Ikrek könnyedségével, vidámságával, beszédstílusával gyorsan levesz a lábadról. Mégis annyira különböztök egymástól, hogy amit kezdetben vonzónak találtatok a másikban, azt később a legdühítőbb tulajdonságaként vágjátok egymás fejéhez. Unalmasnak, kiszámíthatónak gondol téged, míg te megbízhatatlannak és túlzottan változékonynak tartod egykori szerelmedet.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp házasságrák horoszkóp házasságVízöntő jegyűként túlzottan is óvhatod a szabadságodat, ugyanakkor azokkal, akik nem viszonozzák a hűségedet, a kitartásodat, nem igazán találod a megfelelő hangot. A Rák értékelne téged, hűséges is, mégis annyira erősen ragaszkodik hozzád, hogy úgy érzed, hosszú távon megfulladsz mellette. Az érzelmi kitöréseivel, a hangulatváltozásaival sem tudsz mit kezdeni, és azt sem érted, mégis hogyan kéne őt szeretned. Őszinte és mély érzéseken alapuló párkacsolatot akar, amit eltérő személyiséged okán, nem képtelen vagy megadni neki.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkóp házasságszűz horoszkóp házasságHalak jegyűként nagyon romantikus és érzelmes típus vagy. A Szűz veled ellentétben rendkívül racionális, talpraesett és kritikus csillagjegy. Képtelen tolerálni álmodozó és érzékeny lelkedet. Beszólásaival nagyon gyakran megbánt. Míg úgy érzed, az egyik percben nagyon jól kijöttök egymással, és életed párjára találtál benne, addig a következő percben már teljesen összezavar az érzéseidben. Macska-egér játék és harc ez a párkapcsolat, nem véletlen, hogy nem tart örökké.

(via soul spot)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top