Horoszkóp

Melyik fát választod? Ez vár rád 2018-ban

Válassz egyet a színes fák közül, és megtudhatod, mi vár rád 2018-ban. Arra is fény derül, vajon mi az, amin a leginkább érdemes változtatnod a siker érdekében. Nos, melyik fát választod? És mire számíthatsz jövőre?

A személyiségteszteket szinte mindenki szereti, hiszen ki az, aki ne lenne kíváncsi, melyik csoportba tartozik, és milyen jellemzők illenek rá a leginkább. Kedvenc színed  számtalan dolgot árulhat el rólad.

Ebben a tesztben tehát csöppet sem véletlen, hogy színes fákat láthatsz. Választásod a személyiségedről és 2018-ról árul el fontos információkat. Azt is megtudhatod, mi az a fontos dolog, amelyen a siker érdekében mindenképpen érdemes változtatnod. Nézd meg tehát a színes rajzokat, és a megérzésedre hagyatkozva válassz a képek közül. Melyik fát választottad?

fa személyiség teszt 2018

Az 1. fa: a vörösfenyőfa személyiség teszt 2018 jóslat

Vélhetően az a típus vagy, aki szerint a pohár félig tele van. Az élet szerinted kaland és kihívás, tele izgalmakkal és váratlan dolgokkal. 2018-ban fontos és örömteli események várnak rád, ami nem véletlen, hiszen nyitott vagy az újdonságokra és a változásokra is. Különösebb akadályokkal sem kell számolnod, amikor szenvedéllyel telve indulsz el a céljaid megvalósítása felé. Csábító meglepetésekre számíthatsz.

A 2. fa: a tölgyfa teszt tölgy

Önálló és független típus lehetsz, ha erre a képre esett a választásod. Addig nem nyugszol, amíg meg nem valósítod, amit kitalálsz és eltervezel. Különleges művészi adottságodra derülhet fény, de legalábbis továbbfejlesztheted ezt az oldaladat is. Nem szükséges teljes erőbedobással küzdened, hogy sikert arathass 2018-ban, bőven elegendő, ha kitartasz az elhatározásod mellett. Jóval könnyebben és egyszerűbben érhetsz célba, mint korábban bármikor.

A 3. fa: a juharszemélyiség teszt jóslat 2018

Nagyon érzékeny típus lehetsz, ha ezt a fát választottad. Szívesebben töltöd egyedül, magadban az idődet, mint nagyobb társaságban. 2018-ban szinte biztosan megismerkedhetsz valakivel, és romantikus párkapcsolatot alakíthatsz vele. Ha már van párod, a jelenlegi párkapcsolatod léphet magasabb szintre. Tevékeny ember vagy, sosem unatkozol. Az is biztos, jövőre még több izgalomra számíthatsz.

A 4. fa: az égerfajóslat 2018 fa teszt

Gyakorlatias, földön járó és kiegyensúlyozott típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Nagyon megbízható vagy, nyugalmat, biztonságot árasztasz. Erősnek akarsz látszani, mert azt semmiképpen sem szeretnéd, ha gyengének, érzékenynek tartanának a környezetedben élők. Emiatt a párkapcsolatodban lehetnek problémáid. 2018-ban viszont jó dolgok várnak rád. Találkozhatsz valakivel, aki értékel és elfogad téged a nélkül, hogy ki akarna használni.

Az 5. fa: a kék áfonya bokorfa teszt

Magabiztos típus lehetsz, ha erre a képre esett a választásod. Nagyon fegyelmezett vagy, az életedben mindent folyamatosan ellenőrzöl és kézben tartasz. Nem a szerencsében reménykedsz, inkább a képességeidet használod, hogy elérhesd a céljaidat. Sosem halogatsz, hiszen akkor vagy a leginkább elégedett, amikor végzel a feladatokkal. Köszönhetően a szívós munkádnak, a megbízhatóságodnak, 2018-ban szinte biztosan előléptetésre számíthatsz.

A 6. fa: a szilvafaszemélyiség teszt

Békés és nagyon nyugodt típus lehetsz, ha ezt a fát választottad. Szabadidődet szívesen töltöd a barátaiddal, de attól sem esel kétségbe, amikor egyedül kell lenned. Időnként kifejezetten jó érzésekkel tölt el, hogy önmagadba mélyedve elmélkedhetsz a világ és persze a saját dolgaidról. Önálló vagy, szükséged van térre, távolságra a kapcsolataidban is. Az is biztos, hogy 2018-ban valaki megnyitja a szívedet. Az ismerkedéshez érdemes ezért időnként kimozdulnod otthonról.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top