Horoszkóp

Ez az állat mindent elárul rólad

Az állatok tulajdonságai az emberi személyiségre is ráilleszthetők. Kedvenc állatod sokkal többet elárul rólad, mint sejtenéd. Ezúttal is különleges dolgot tudhatsz meg magadról, ha választasz egyet az állatos kártyák közül. Izgalmas játékra hívunk.

Válassz egyet a gyönyörű állatos kártyák közül. Nem feltétlenül a kedvenc állataidat láthatod a képeken, ettől függetlenül mégis nagyon találó lesz a személyiségedre vonatkozó leírás. A tudattalanod pontosan tudja a legjobb választási lehetőséget, ezért mielőtt döntenél, lazítsd el magad egy kicsit. Próbáld elcsendesíteni az elmédet, és a megérzésedre figyelve és hallgatva válassz egyet a kártyák közül.

Nézd meg alaposan mind a négy képet, és amelyik a legerősebben vonz, vagy a legjobban tetszik, az lesz a te kártyád. Melyiket választottad? A kép alá görgetve olvashatod el a jellemzéseket.

állatok személyiségteszt

Ha az 1. kártyát, a nyulat választottad,

elmondható rólad, hogy érzékeny, jószívű és megértő típus vagy. Mindenkor másokra gondolsz előbb, és csak azt követően magadra. Mindenkinek nagyon szívesen segítesz, aki kéri tőled. Udvarias vagy, akinek ugyanakkor nagyon fontos a szabadsága. Mélyen érzel, ezért könnyen megbántódhatsz mások megjegyzésein. Inkább zárkózott és befelé forduló a személyiséged, időnként félénknek vagy szégyenlősnek is tűnhetsz mások szemében annak ellenére, hogy valójában egyik sem jellemző rád. Bámulatos a fantáziád, szívesen képzeled bele magad egy általad kitalált világba.

Ha a 2. kártyát, a szarvast választottad,

meleg, optimista és nyitott a személyiségtípusod. Barátságos és egyetértő ember vagy, akit nem véletlenül kedvelnek nagyon sokan. Magabiztosnak és elszántnak látnak mások, a szíved aranyból van. Kedveled a társaságot, a szórakozást, szívesen társalogsz, könnyen teremtesz kapcsolatokat. Miközben nagyon vonzó és megnyerő a személyiséged, hajlamos lehetsz kicsit eltúlozni a dolgokat, előfordul, hogy nagyobbat mondasz a valóságnál. Képes vagy tolerálni és értékelni másokat még akkor is, amikor a véleményetek különbözik egymástól. 

Ha a 3. kártyát, a fekete macskát választottad,

bizton állítható, hogy viszonylag óvatos, ugyanakkor megbízható és nagyon szavahihető személyiségtípus vagy. Alapvetően bizalmat szavazol másoknak, de óvatosan és körültekintően teszed. Meggondolatlanul sosem döntesz, szinte mindenkor előbb gondolkozol, és csak azt követően cselekszel. Őszinte embernek tartanak a többiek, aki komoly veszi a kapcsolatait, és mindenkor vállalja a felelősséget is. Többnyire higgadt és kiegyensúlyozott vagy, időnként persze téged is föl lehet bosszantani. A családoddal, a barátaiddal nagyon figyelmes és gondoskodó vagy.

Ha a 4. kártyát, a farkast választottad,

elmondható rólad, hogy az akaratod erős, határozott, eltökélt és nagyon szabad típus vagy. Szereted ellenőrizni, kontrollálni a környezetedben élőket, de magaddal szemben is szigorú lehetsz. Nem vagy érzelmes típus, racionálisan, észérvekkel döntesz. Távolságot tartasz másokkal, csak nagyon kevés embert avatsz a bizalmadba. Nagyon kíváncsi a természeted, szívesen kérdezősködsz, faggatsz másokat, közben magadról alig árulsz el valamit. Titokzatosnak tűnhetsz mások szemében. Keményen dolgozol, a feladatokat mindenkor a tőled telhető maximalizmussal végzed el.

(via zen magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top