Horoszkóp

Melyik szimbólumot választod? Ez üzeni az angyalod

Az angyalok szívesen üzennek szimbólumokkal, jelekkel, számokkal. Az üzeneteiket nem könnyű megérteni, persze nem is lehetetlen. Ezúttal angyali közvetítő segítségével üzennek. Mi a legfontosabb erre a hétre, amit érdemes megfogadnod? Válassz egyet a gyönyörű szimbólumok közül, és megismerheted angyalod üzenetét.

Angyalod feltételek nélkül szeret téged, vigyáz rád, mindenkor melletted áll, amit persze könnyen lehet, észre sem veszel. Különféle szimbólumokkal, számokkal üzenhet, vagy angyali közvetítőkkel tolmácsolhatja mindazt, amit tudatni szeretne.

Az angyali üzenethez válassz egyet a gyönyörű szimbólumok közül. Hogy a megfelelő választ kaphasd, lehetőleg ne találomra és gyorsan válassz a képek közül, hanem adj néhány percet magadnak. Néhány mély levegővétellel lazulj el egy picit, és amelyik színes szimbólum a legjobban tetszik, azt válaszd. Az üzenetet a kép alá görgetve találod.

angyal szimbólum üzenetAngyalod ezt üzeni, ha az első szimbólumot választottadangyal szimbólum

Már nagyon közel az idő, hogy valami számodra igazán fontos dolgot tudhass meg. Angyalod még kéri a türelmedet, és azt is elárulja, mindössze egyetlen pici darabka hiányzik már a teljes képhez. Biztosan tudod, mit jelent mindez az életedben, és azt is pontosan tudni fogod, mikor tedd meg a következő lépést. Hamarosan megoszthatod szeretteiddel a nagy hírt, és azt is tudni fogod, hogyan és mikor tedd meg mindezt.

Angyalod ezt üzeni, ha a második szimbólumot választottadangyal szimbólum

Párkapcsolatodban a megérzéseidre érdemes figyelned ahelyett, hogy folyamatosan elemzed az életedet. Ésszel nem tudsz szeretni, a szívedet töltsd meg érzésekkel, csak így lehetsz boldog. Minél több szeretet adsz és sugárzol ki magadból, annál többet is kaphatsz vissza. Az érzéseket fölösleges irányítani, csak engedd meg, hogy szabadon áramoljanak, és te is áramolhatsz a párkapcsolatodban vagy bármelyik más kapcsolatodban. Próbáld ki, érdemes.

Angyalod ezt üzeni, ha a harmadik szimbólumot választottadangyal szimbólum

Égsz a vágytól, hogy megvalósíthasd a célodat, hogy valami maradandót alkothass az életedben. Közben nem veszed észre, hogy a nagy akarattal valójában önmagad útjában állsz. Angyalod azt üzeni, haladj tovább a megkezdett úton, és tudatosan figyelj rá, mit és hogyan teszel. Annyira a célodra koncentrálsz, hogy az apróbb, de lényeges részletek fölött elsikkadsz. Amikor megfájdul a fejed, érdemes elgondolkodnod, vajon mi az, amit nem vettél észre. A feladatok fontosak, de ne akard a határaidat túllépni.

(via awakening people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top