Horoszkóp

Válassz egy kártyát! Erre a jóslatra van most a leginkább szükséged

Milyen jóslat vár rád a héten? Húzz egyet képzeletben a gyönyörű kártyák közül, és egészen izgalmas üzenetet ismerhetsz meg. Felkészültél a játékra? Akkor melyik kártyát választod, és vajon mi az, ami ebben a pillanatban hiányzik az életedből? Mit kell tenned, hogy újra teljes legyen az életed?

Néha érezheted azt, hogy valami hiányzik az életedből. Lehet, csupán némi lökésre vagy inspirációra, egy jó ötletre, motivációra lenne szükséged a továbblépéshez. Ezek a gyönyörű kártyák éppen ebben segítenek neked most. Nézd meg tehát a lapokat, és közben figyelj a belső hangokra, a megérzésedre. Vajon melyik tetszik a legjobban, melyik áll hozzád a legközelebb? Melyiktől várhatsz inspirációt a közeli jövőre vonatkozóan? Képzeletben húzz egy kártyát, majd olvasd el a jóslatot!

kártya jóslás

Az első kártya jóslata

A kártya üzenete szerint itt az ideje, hogy változtass a barátaidon. Könnyen lehet, akadnak közöttük, akik inkább csak elszívják az energiádat, mintsem töltenének és segítenének téged. Valószínűleg belül, a lelked mélyén pontosan tudod mindezt, és megérett benned az elhatározás, csak féltél megtenni a szükséges lépést. Hidd el, sokkal jobbat érdemelsz. Ne félj a változástól, téged szolgál. A jóslat pozitív fordulatot ígér neked. Ugye, már nem is tűnik annyira félelmetesnek? Vágj bele az álmok megvalósításába, a saját életedet te magad alakítod és formálod.

A második kártya jóslata

Már eleget tettél másokért anélkül, hogy bármit is kértél vagy kaptál volna cserébe. Itt az idő, hogy mások helyett magaddal törődj végre. Természetesen az önzetlenség nagyszerű tulajdonság, mégis most már nyugodtan összpontosíthatsz a saját terveid megvalósítására. Lépj ki az árnyékból, meglepődsz majd, milyen gyönyörű fény és színek vesznek körül. A siker útjára léphetsz, rajtad múlik, félreteszed-e a félelmeket. Minden lehetőség a kezedben van. Csak el kell indulnod, és megtenni az első lépést. A többi már sokkal könnyebben megy.

A harmadik kártya jóslata

A kártya üzenete szerint kíváncsi és nagyon bátor típus vagy, imádod a kalandokat. Úgy gondolod, egyszer élsz, ezért a lehető legtöbbet szeretnéd megtapasztalni és kipróbálni az életedben. Miért is ne tehetnéd meg, amire vágysz? Rázd meg magad, és próbálj ki mindent, ami örömet okoz, amit a szíved szerint meg akarsz tenni! Számtalan új lehetőség között választhatsz. Ha ahhoz érzel kedvet, iratkozz be arra a tanfolyamra, amit kinéztél magadnak. Tedd meg, amit eddig halogattál, mindent, amire igazán vágysz, ami örömet okoz. Ez az élet értelme.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top