Horoszkóp

Melyik pillangót választod? Ismerd meg lelked titkát

A pillangó a halhatatlanságot, a reinkarnációt, az újjászületést, a lelkedben rejlő finom rezdüléseket szimbolizálja. Játékra invitálunk. Válassz egyet a szebbnél szebb pillangók közül, és ismerd meg a lelked különleges üzenetét. Fontos információk következnek rólad.

Megközelítőleg 24 ezer féle pillangót tartanak nyilván a világban. Ebben a különleges személyiségtesztben ugyanakkor mindössze öt kép közül kell választanod ahhoz, hogy valami különleges dolgot tudhass meg magadról. Melyiket választod? Melyik pillangó tetszik a legjobban? Melyik áll hozzád a legközelebb? A jellemzést a kép alá görgetve olvashatod el.

pillangó személyiségteszt

Ha az első pillangót választottad

Rend és fegyelem lehet a mottód, ha az első pillangót választottad. Az otthonodban mindenkor tökéletes rend uralkodik, ahogyan abban is, ahogyan az életedet pontról pontra megszervezed. Az is biztos, a legapróbb eltéréstől vagy változástól már úgy érzed, életedben a tökéletességet átvette a káosz. Bármennyire sem egyszerű, mégis sokkal jobban fogod érezni magad, ha csak egy picit engedékenyebbé válsz önmagaddal.

Ha a második pillangót választottad

Kiegyensúlyozott, nyugodt és békés típus vagy, ha erre a képre esett a választásod. A teljes egyensúly megtalálására törekszel, amelyhez ugyanakkor el kell fogadnod, meg kell értened, minden jót valami rossz egészít ki, a fényt a sötétség váltja fel, az egyensúly a kettősségben rejlik. Valójában szükségtelen a harmóniára tudatosan törekedned, hiszen az egész lényed, a személyiséged harmonikus, a béke sugárzik belőled. Ne akarj semmit, csupán add önmagad, ennyi kell, hogy rálelj az egyensúlyra.

Ha a harmadik pillangót választottad

Kétségtelen, a szíved aranyból van, ha ezt a képet választottad. Szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy másoknak segíthess. Empatikus típus vagy, könnyen átérzed mások helyzetét, és amint teheted, azonnal a segítségükre sietsz. Rendkívüli érzékenységgel áldott meg a sors, ezért nagyon mélyen és tartósan érzel. Nagyon őszinte típus vagy, nagyon tudsz szeretni, önzetlen és megbízható embernek tartanak a többiek.

Ha a negyedik pillangót választottad

Örömmel tekintesz a világra, jól érzed magad, boldog és elégedett ember vagy. Vidám vagy, sőt már reggel is mosollyal az arcodon bújsz ki az ágyból. Szereted a kihívásokat, az izgalmakat, mindenkor keresed az újabb és újabb lehetőségeket, amelyeket megvalósíthatsz. Ha gyűlölsz valamit, az az unalom és az egyhangúság. Fontos számodra a szabadság, a függetlenség, a napjaidat pedig a lehető legváltozatosabban éled. Szeretnél minél több ismeretet gyűjteni magadnak.

Ha az ötödik pillangót választottad

Amikor felcsillantja a szemed valami különleges cél, semmi sem tarthat vissza többé abban, hogy megvalósítsd. Nem rettensz meg a kemény munkától, hiszen pontosan tudod, a sikerhez éppen ezen át vezet az út. Akadnak, akik munkamániásnak tartanak, az igazság viszont az, túl büszke vagy, hogy félmunkát adj ki a kezedből. Akkor vagy elégedett és boldog, amikor a tőled telhető legjobban végezted el a rád bízott feladatot.

(via) kiemelt fotó: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top