Horoszkóp

Melyik szimbólumot választod? Különleges üzenet vár rád

Ezeket a csodaszép ősi szimbólumokat ruhák, sálak, szoknyák anyagaiba szőtték. Különböző egyedi jelentésük van. Különleges üzenetet közvetítenek, s ezek épp most a te életedben is nagyon fontosak lehetnek. Válassz egyet a négy szimbólum közül, és ismerd meg a neked szóló üzenetet.

Elsősorban a közép-amerikai Panamában terjedtek el ezek a csodaszép szimbólumok, amelyeket a helyiek moláknak neveznek. Kézzel készítik az anyagokat, amelyekbe az ősi szimbólumokat is beleszövik. A mola szó jelentése egyébként ruha vagy öltözet. Gyönyörű sálakat, kendőket, szoknyákat varrnak ezekből az anyagokból. A szimbólumok önálló jelentéssel is bírnak.

Válassz egyet a négy mola közül, és ismerd meg a neked szóló személyes üzenetet. Mivel ezek a szimbólumok spirituális jelentést hordoznak, engedd meg, hogy a lelked válasszon közülük. Picit lazulj el, és amelyik mola a lelkedhez a legközelebb áll, amelyik a leginkább megérint, azt a képet válaszd.

mola panama ősi szimbólum

Ha az első szimbólumot választottad

A szimbólum üzenete: fellendülés, jólét. Az üzenet arra emlékeztet, hogy céljaidat a benned lévő motivációs erővel érheted el. Vajon mennyire vágysz rá, mennyi benned a késztetés mindehhez? Már ma érdemes meggyőznöd magad, hogy te építed fel az életedet, rajtad múlik, hogyan élsz, és mennyi energiát fordítasz a vágyaid megvalósítására. Természetesen nem szükséges minden egyes napon a céljaidat mantrázni. A legfontosabb, hogy meghozd a döntést, elindulj az úton, és elhidd a megvalósulást. A jólét és a fellendülés kapujában állsz, csak át kell lépned a küszöbön.

Ha a második szimbólumot választottad

A szimbólum üzenete: nyugalom. A gondolataid erősebbek, mint gondolnád. Nem csupán ötletek, tervek maradnak, hiszen amit kigondolsz, szinte mindenkor meg is valósítod. Nagyon keményen és szívósan végzed a feladataidat. A mola ezért azt üzeni, rád fér most már a pihenés, megérdemled, hogy kikapcsolj, és lazíts végre. Érdemes az ötleteket, az elképzeléseket rendszerezni és pontosan átgondolnod, mi az, amire valóban szükséged van az életedben. Ne siess, lassítsd egy kicsit, adj magadnak időt, hogy a dolgaid kiforrhassanak. Ez az időszak a nyugalom ideje. A döntések ráérnek még.

Ha a harmadik szimbólumot választottad

 A szimbólum üzenete: szerelem. A mola arra kér, ne büntesd magad a múltban elkövetett hibákért vagy bármiért is, ami korábban megtörtént. Mindent a legjobb tudásod szerint tettél. Engedd el az elmúlt szerelmet, ismerd fel, mit tanultál belőle, aztán lépj tovább. Az életed minden eseménye egy nagyobb terv része. Az út, amelyen haladsz, akadályokkal, nehézségekkel, kétségekkel teli lehet, a szeretet viszont határtalan, és átsegít a nehézségeken. Az univerzum törvénye szerint minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz vissza. Szeress, és a szerelem is rád talál.

Ha a negyedik szimbólumot választottad

A szimbólum üzenete: áramlás. Valójában meghívást kaptál, hogy áramolhass, hogy része lehess a flow-nak, az áramlatnak. Úgy érezheted, a dolgok nem az elképzeléseid szerint történnek az életedben, pedig valójában azok pontosan úgy történnek, ahogy történniük kell. Amikor megérted ezt az igazságot, az életed akkor lehet igazán boldog és teljes. Ahogyan a folyó áramlik a mederben, áramolj te is pontosan így az életedben. Ha problémákat gyártasz magadnak, az áramlattal szemben haladsz, nem véletlen, hogy folyamatosan küzdesz. Hagyd magad sodorni, és ne küszködj többet.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top