Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Sok tanulnivalótok van egymásról a pároddal

Még a legőszintébb, legrégebbi kapcsolatokban is új arcát ismerheted meg a párodnak a hétvégén. Ha pedig csak nemrég találkoztatok, szinte biztos lehetsz benne, hogy most kiderül róla néhány érdekes dolog. Ez természetesen nemcsak a szerelmi kapcsolatokra lesz igaz: a barátságokban, a családi viszonyokban és a munkahelyi kapcsolatokban is új oldalát ismerheted meg a többieknek.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, hogy okos döntést kell hoznod. A valóságban azonban nem létezik okos döntés. Nem létezik olyan döntés, amelyet az eszedre hallgatva hoznál meg, és amely segítene neked ebben a helyzetben. Sokkal egyszerűbb, ha a szívedre hallgatsz, és ha arra figyelsz, hogy olyan döntést hozz, amely a szívednek is jó.

Bőség: Nincs értelme szaladnod a pénzed után. Úgy tűnik, hogy most nem kapsz vissza egy kölcsönt. Ne mondj le erről az összegről, de lehet, hogy csak jövőre érkezik vissza hozzád.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szenvedélyre és erotikára vágysz a hétvégén. Most arra van szükséged, hogy olyan rajongással vegyen körül a szerelmed, mint amikor megismerkedtetek. Érdemes lenne neked is úgy nézned rá, mint amikor először találkoztatok. Ha megtalálod ugyanazt a csillogást a szemedben, akkor ő is megtalálja a szenvedélyt magában.

Bőség: Keresed azt az alkalmat, amikor titokban megoldhatsz egy anyagi ügyet. Lehet, hogy a titkolódzás most nem tesz jót a dolgoknak. Lehet, hogy ideje lenne nyílt kártyákkal játszanod.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Könnyedén beléd habarodhat bárki a hétvégén. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenképp flörtölnöd kell. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a csáberődet használd arra, hogy újra meghódítsd a párodat, és éreztesd vele, hogy milyen fontos ő a számodra. Mutasd ki a valódi érzéseidet!

Bőség: Ha eddig azt hitted, hogy valaki eltitkolta előled a meggazdagodás titkát, akkor most rá kell jönnöd: az az egyetlen titok, ami valóban működik, ha szereted a pénzt.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van benned némi sértettség a szerelmeddel kapcsolatban. Jó, talán nem a sértettség a legjobb szó. Talán a némi tartózkodás a jobb megfogalmazás. A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy meggyógyítsd magadban és a kapcsolatotokban ezt az érzést. Figyeld meg a gesztusokat, amelyeket a szerelmed tesz neked.

Bőség: Úgy érzed, hogy le kell mondanod valamiről. Talán most számolod ki, hogy mennyibe is fog kerülni a karácsony, és ezért érzed szükségét annak, hogy megszorítsd a nadrágszíjat.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Erőtlennek érzed magadat, és úgy tűnhet, hogy valaki az összes szavadat kiforgatja vagy félreérti. Most a szavak helyett a tettek valóban sokkal értelmesebben és hangosabban beszélnek. Tettekkel mutasd meg, hogy mit érzel valójában, és a hétvégén állj ki a szerelmed mellett!

Bőség: Mostanában hullámzik benned a lendület: Hol nagy erőkkel vágsz bele abba, hogy meggazdagodj, hol pedig szívesen választanád a remete életmódot. Most ismét a meggazdagodás vágya erősödik benned.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokféle programot választhattok a hétvégére, de most ünnepelnetek kellene. Hogy mit kellene ünnepelnetek? Természetesen önmagatokat, a szerelmeteket, a kapcsolatotokat és azt, hogy mindig meg tudjátok oldani a nehézségeket. Mert, azok továbbra is megoldhatók, ha összefogtok.

Bőség: El sem tudod képzelni, hova lett a pénzed. Most könnyen kiderülhet, hogy többet költöttél a héten vagy a hónapban, mint azt gondoltad. Érdemes váratlan kiadásokkal számolnod.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem kell mindent elhinned, amit hallasz. Ugyanakkor jól teszed, ha a párodnál rákérdezel arra, hogy a híreszteléseknek van-e valamilyen alapja. Érdemes most tisztáznotok minden félreértést, és érdemes tiszta lapot nyitnotok az életetekben. Ne vigyél át haragot hétfőre!

Bőség: A legszívesebben minden pénzedet arra költenéd, hogy gondoskodj másokról. Jól teszed, ha most beosztod a pénzedet, és ha nem csak mások boldogságára, de a sajátodra is költesz.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal gyorsabban rendezhettek egy nézeteltérést, mint azt hinnéd. Most a legnagyobb viták is könnyedén rendezhetők. Bármi is történt, azt most át tudjátok beszélni, és nincs szükségetek arra, hogy két durcás kisgyerekként kerülgessétek egymást egész hátvégén.

Bőség: Többet kellene költened az egészségedre. Nemcsak az egészséges táplálkozás éri meg azt, hogy költs rá, de most érdemes lenne megcsinálnod azokat a kivizsgálásokat, amelyeket halogatsz.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Azon gondolkodsz, hogy mit adsz a szerelmednek és mit veszel el tőle. Fontos, hogy értsd: a kapcsolatotok két erős és önálló személyiség dinamikájából alakult ki. Nem gondolhatod azt, hogy csak te vagy a felelős egyedül a szerelmetekért. Ez közös munka, amelybe mindketten beleteszitek a magatokét.

Bőség: Van egy nagyon jó ötleted arra, hogy mivel szeretné foglalkozni. Most talán szívesen megváltoztatnád a munkádat, vagy talán egy új hobbit választasz magadnak a hétvégén.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Attól félsz, hogy túlzottan is kiadod magad, vagy hogy túlzottan is sebezhetővé válsz. Pedig jó, ha tudod, hogy valójában nincs okod erre a félelemre. Valójában a sebezhetőséged egyfajta védelmet is jelent. Ezért megengedheted magadnak, hogy a szerelmednek megmutasd a sebezhető arcodat is.

Bőség: Becsüld meg a forintokat: most kiderülhet, hogy a táskádban, a zsebedben vagy a lakásodban hatalmas összeg halmozódott fel fémpénzben. Érdemes lenne elköltened vagy beváltanod a hétvégén.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Pontosan tudod, hogy mi az, amit a szerelmed hallani akar tőled, de valamiért most nehezedre esik azt kimondanod. Attól tartasz, hogy ezekkel a szavakkal manipulálnád őt. A hétvégén csak azt mondd, amit a szíved szerint mondanál. Azt azonban mondd végig, és magyarázd el alaposan.

Bőség: Sokkal egyszerűbb lenne, ha különválasztanád a pénzügyeket és a baráti kapcsolataidat. Ha túl sok az összefonódás, akkor egy idő után olyanok tartoznak neked, akiktől nem akarod visszakérni a pénzed.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán már le is mondtál arról, hogy megérkezzen az életedbe az az érzékeny és intuitív szerelem, amire igazán vágysz. Ne felejtsd el, hogy a vágyak mindig megmutatják azt, hogy mit tudsz megvalósítani: ha vágysz valamire, az megvalósítható a számodra.

Bőség: Fontos, hogy tudd: az égiek vigyáznak rád. Amikor pénzre van szükséged, akkor mindig kerül annyi, amennyi kell. Nem érdemes előre aggódnod azon, hogy miből fedezel egy kiadást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top