Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek valódi angyalok

Ezek a csillagjegyek született angyalok. A legkedvesebbek, a legsegítőkészebbek. Nekik is lehetnek rossz napjaik, de alapvetően jóságosak, figyelmesek és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy szeretteiket boldognak láthassák. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek a legangyalibbak. Te is köztük vagy?

A Mérleg a legtisztább lelkű csillagjegy

mérleg horoszkóp angyalA Mérleg a legbékésebb és a legtisztább lelkületű csillagjegy, nem véletlen, hogy ő a zodiákus legangyalibb teremtése is. Rendkívül bájos, könnyed és kecses, hűséges és odaadó típus. Általában nagyon nyugodt és vidám természetű, csak ritkán veszíti el a türelmét. Szereti az életet, észreveszi a szépséget, az értékes dolgokat. Úgy gondolja, az élet rövid, ezért a lehető legtöbbet kell belőle kihozni. Harmóniára törekszik, bámulatosan diplomatikus, a legnagyobb haragosokat is képes kibékíteni. Ugye, valóban egy angyal veszett el benne?

A Bika angyali barát

bika horoszkópHa igazán megbízható, kitartó jóbarátra vágysz, a Bikában biztosan megtalálod, akit keresel. Nagyon tiszta és önzetlen szívű csillagjegy, aki sohasem csapna be, és sosem élve vissza a bizalmaddal. Nem tudsz olyasmit kérni tőle, amit ne teljesítene. Akkor a legboldogabb, amikor mosolyogni láthat, amikor vidám és örömteli az életed. Rajta biztosan nem múlik a boldogságod, hiszen minden tőle telhetőt megtesz mindenkiért, akit igazán szeret. Ő az, aki bizonyítani fogja neked, a világ csodás és gyönyörű hely. Kétségtelenül a legjobb barátod és az őrangyalod.

csillagjegy angyal

Ezek a csillagjegyek valódi angyalok

A Halak mindenben segít

halak horoszkópA Halak a saját álomvilágában él, róla elmondható, hogy az angyalokat is érzékeli. Nem véletlenül, hiszen ő maga is földre szállt angyal. Mindenben segít, támogat, óriási a szíve, ő tényleg mindenkinél különlegesebb. Remek meglátásai vannak, ezért picit fel tudod őt bosszantani, ha figyelmen kívül hagyod a javaslatait. Amikor meglátja, az élet milyen gyönyörű, már a kevésbé pozitív emberek sem hatnak olyan mélyen az érzékeny lelkére. Meg tud bocsátani, túl tud lépni a fájdalmakon, még ha nem fogja is elfelejteni az elszenvedett sérelmet.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top