Horoszkóp

Ezt a tesztet kevesen tudják megoldani. Neked sikerül?

Ezt a tesztet annak ellenére is csak kevesen képesek megoldani, hogy látszólag csöppet sem bonyolult. A feladat valójában csak annyi, hogy apró, eldugott részleteket kell megtalálni a képeken. Neked sikerül? Te is azon kevesek közé tartozol, akiken nem tud kifogni ez a feladat? Tégy egy próbát, és megtudhatod.

Ez az igazán izgalmas személyiségteszt többet árul el rólad, mint hinnéd. Ha valaha is fölmerült benned, vajon milyen személyiségtípusba tartozol, a legjobb helyen jársz, hogy megtudhass magadról valami újat.

A kutatások szerint az emberek többsége extrovertált, vagyis kifelé, a világra nyitott típus. Velük szemben az introvertáltak inkább zárkózottabbak, befelé forduló típusok, és jóval kevésbé élnek a „földön”. Utóbbiak számára ez a teszt ujjgyakorlatnak tűnik, hiszen a többséghez képest könnyedén megtalálják az elrejtett, apró részleteket. A harmadik típus pedig az előbbi kettő keveréke, az ambivertált személyiség.

Neked vajon sikerül megoldani a tesztet? Te melyik csoportba tartozol inkább? Hogy kiderítsd a választ, a feladatod mindössze annyi, hogy megkeresd a képeken az elrejtett részleteket. Az utolsó kép alatt olvashatod majd el a rád érvényes jellemzést. Felkészültél? Akkor kezdődhet a játék!

1. Kezdjük a játékot a legegyszerűbbel. Találd meg a croissant-t!

 

kép teszt személyiség extrovertált

Megvan? Akkor íme a következő feladat.

2. A medúzák között egy légballon rejtőzik. Megtalálod?

kép teszt extrovertált introvertált személyiség

A feladat egyre nehezedik, bár a következő még nem tűnik bonyolultnak.

3. Próbáld megtalálni a csigát!

képteszt személyiség

Nehéz volt? Ugye, még nem. Akkor íme a következő feladat. Most már valóban bonyolódik a történet.

4. Megtalálod a gombot?

személyiség teszt kép kereső

Szuper, ha megvan. Jön az ötödik kérdés. Ez már valóban próbára tesz téged is.

5. Nem mindenki találja meg a pillangót a képen. Neked sikerül?

személyiség teszt

Még ezt is sikerült megoldani? Nagyszerű! De hogyan boldogulsz a következővel?

6. Meginnál egy csésze forró, habos kávét? Akkor előbb találd meg a képen!

személyiség teszt introvertált extrovertál típus

Akkor is lépj tovább a következő képre, ha ezúttal nem jártál sikerrel.

7. A teknős bámulatosan bújik meg a levelek között

személyiség teszt

Az utolsó kép igazi próbatétel. Azt követően már csak a személyiségleírás vár rád.

8. Megtalálod a cukorkát a halak között?

személyiség tesztek

Íme, a munkád és persze a személyiséged eredménye

  1. Ha könnyedén boldogultál a kereséssel, egészen biztosan az introvertált személyiségtípusba tartozol. Bámulatos a megfigyelő képességed, remekül átlátod a dolgokat, képes vagy összepontosítani a feladatokra. Szívesebben dolgozol vagy töltöd az időt egyedül, magadban, mint zajos, túlzottan is harsány társaságban. Az is elmondható rólad, nem szívesen mutatod meg az érzéseidet.
  2. Ha rémesen untatott a feladat, ráadásul jól feldühített, akkor az extrovertált személyiségtípusba tartozol. A többséget képviseled, rajtad kívül még nagyon sokakat kiborított ez a teszt. Aktív, rendkívül fogékony és érzelemgazdag ember vagy. A társaságot kedveled, egyedül kifejezetten rosszul érezheted magad. Nagyon szeretsz beszélgetni, társalogni, és mások figyelmét is könnyedén magadra tudod irányítani.
  3. Ha a teszt nehéznek tűnt ugyan, de végül megoldottad, az ambivertált személyiségtípusba tartozol. Tulajdonságaid a másik két típus keverékéből tevődnek össze. Tehetséges ember lehetsz, több területen is jól megállod a helyed. Szívesen jársz társaságba, de akkor sem esel kétségbe, ha egyedül kell töltened az idődet. Szinte mindenkivel könnyedén megtalálod a közös hangot.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top