Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél jobban szeretnek

Ezek a csillagjegyek mindenkinél jobban és mélyebben szeretnek. Meglepő dolgokat tudhatsz meg a horoszkópból, ugyanis nem valószínű, hogy éppen erről a három csillagjegyről gondoltad volna mindezt. Sőt, talán éppen az ellenkezőjét feltételezted. Izgalmas rejtélyre kerül tehát fény. Te is köztük vagy?

A Vízöntő érzései mélyek

csillagjegy szerető vízöntőA Vízöntő nem tartozik a romantikus csillagjegyek közé, az érzelmeit sem igazán tudja kifejezni, mégis kétségtelen, hogy nagyon mélyen és tartósan érez. Nem mellesleg a legintelligensebb csillagjegyként mindezt tudatosan teszi. Megpróbál mindent, hogy teljesítse a vágyaidat, a kívánságaidat. A maga szokatlan módján persze. Nem véletlen, ha a legtöbbször úgy érzed, csak mókázik veled, és az egészből semmi sem igaz. Pedig valódi. A Vízöntő mindenkor a te érdekedet nézi először, és csak azután a sajátját. Furcsa és szokatlan a viselkedése, a közeledése, a szeretete, ezért is félreérthető. Mégis érdemes hinned benne. Igaz, a legbonyolultabb, de mégis az egyik legnagyszerűbb szeretőre és társra lelhetsz benne.

Az Oroszlán a legszenvedélyesebb szerető

csillagjegy szerelem oroszlánA legtöbb nő egyetért azzal az állítással, hogy a zodiákus egyik legforróbb és legszenvedélyesebb szeretője az Oroszlán. A legtöbben magabiztos, erős, csodálatos és lehengerlő párra vágynak. Az Oroszlán pontosan ilyen. Az is igaz, amilyen csillogó, épp olyan önző és magának való is, de mindez mégis eltörpül a többi bámulatos tulajdonsága mellett. Az Oroszlán nagyon tud szeretni, nagyvonalú, és nagyon férfias. Amikor igazán szerelmes, elhalmoz a figyelmével, még saját magáról, az önzőségéről is megfeledkezik. Mindent megad és mindent megtesz, csak boldognak láthasson. Persze, a szerelméért cserébe elvárja tőled is feltétel nélküli figyelmet, a tiszteletet, a rajongást. Viszont az is biztos, nagyon megéri.

A Rák a legérzékibb

csillagjegy rák szerelemNem csupán a legérzékibb, a legodaadóbb csillagjegy a Rák, hanem minden bizonnyal a legromantikusabb is. Nem véletlenül érdemli ki a legnagyszerűbb társ címet. Az érzései nagyon mélyek, és csöppet sem fél megmutatni, kimondani azokat. A férfias külső érzékeny lelket takar. A Rák szeretete feltétel nélküli, gondoskodó és rendkívül figyelmes. Mindent megtesz érted és a családért. Az is igaz, nem minden nő képes elviselni ezt a heves ragaszkodást, a túlzott érzelmeket. Akadnak, akiknek túl sok lehet a jóból. Mindezek ellenére kétségtelen, a Rák férfi szerelme a legőszintébb. Ha nem csupán az érzései alapján ítéled meg őt, hanem mélyebben is megismered, fölfedezed a teljes személyiségét, rájössz, nála szerethetőbb társra nem is találhatnál.

(via ledynews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top