Horoszkóp

Húzz egy kártyát, és olvasd el a különleges jóslatot

Alig több mint egyetlen hónap választ el 2018-tól. Vajon mire számíthatsz még ebben az évben, mi az, amit 2017-ben még megvalósíthatsz, vagy megváltoztathatsz? Képzeletben húzz egyet a gyönyörű jóskártyák közül, és ismerd meg a neked szóló üzenetet. Élj a lehetőséggel, érdemes.

Ki ne szeretne legalább csak egy picit bepillantani a titokzatos jövőbe? Most könnyedén megteheted, ha húzol egyet a gyönyörű és különleges kártyák közül. Hogy valóban ráérezhess a neked szóló jóslatra, ne csupán találomra válassz egyet a kártyák közül, hanem előbb lazulj el egy kicsit és figyelj a belső hangra, az érzetekre is.

Amikor úgy érzed, felkészültél, csak akkor nézd meg a kártyákat, és válaszd ki azt az egyet, amelyik a leginkább tetszik, vagy a legerősebben vonzza a figyelmedet. Melyik kártyát választottad? És vajon mit üzen, mit jósol neked?

Az 1. kártya: A Teremtő

A kártyalap jelentése: Két típusú teremtő, alkotó létezik a világban. Az első az, aki tárgyakkal alkot, ő a művész, a festő, az író, a költő, a zenész. A másik típus misztikus és titokzatos, ő az, aki önmagát teremti, önmagát formálja. Azt az embert alkotja meg, aki lenni szeretne, ezért az ő mesterműve saját maga.

A kártya üzenete szerint a mestermű ott rejlik benned, de egyelőre mozdulatlanul állsz. Tedd meg az első lépést, indulj el, és fedd fel a mesterművet. Isten mindenkit mesterivé alkotott, mindenkiben ott rejlik a tökéletes alkotás, de nem mindenki ismeri fel azt önmagában. A tökéletes alkotáson viszont folyamatosan dolgoznod kell, még nem készültél el, még van hová fejlődnöd. Építsd magad tovább, fogj bele most, hozd ki önmagadból a legjobbat, a legtöbbet. Ez az időszak mindehhez a lehető legjobb alkalmat kínálja. Élj vele, érdemes.

A 2. kártya: Új Látásmód

A kártyalap jelentése: A kártyán látható figura éppen az újjászületése pillanatát éli meg. Gyökereivel kiemelkedik a földből, szárnyai pedig elemelik és szabaddá teszik őt. A négyzet a földi, a háromszög a szellemi világot, a pedig kör a tisztaságot, a lelket szimbolizálja, amelyekkel egyidejűleg több dimenzióban is képes létezni.

Számodra a kártya azt üzeni, megkapod a lehetőséget, hogy megtapasztalhasd a mélységeket és a valódi magasságot is. Igazi átalakuláson mehetsz át, megérezheted a gyökereidet, megtudhatod, pontosan ki is vagy valójában. Többé nem érzed magad egyedül. Bármilyen lehetőség villan fel előtted, ne siess a döntésben. Két irányban haladhatsz, a mélységek és a magasságok felé. Ezért ne kapkodj, inkább nézz körbe alaposan, mielőtt megteszed az első lépést. Figyelj a lelked hangjára, az intuíciód bámulatosan felerősödik. Az ajtók megnyílnak előtted, rajtad áll, melyiken lépsz be.

A 3. kártya: Az Áttörés

A kártyalap jelentése: A kártyán feltűnően sok a piros szín, ami az energiát, a tetterőt, az akaratot szimbolizálja. Középen káprázatos fény árad az alak köldökcsakrájából, amely pedig a bőséget, az eltökéltséget jeleníti meg. időnként eljutunk oda, hogy elég volt mindenből, át kell törni az áttörhetetlent.

Ha ebben a percben te is azt érzed, hogy most már elég, és szíved szerint szétrobbantanád az idejétmúlt mintákat, dolgokat az életedben, akkor ehhez most megkapod az energiát, a szükséges erőt. A rombolás viszont nem biztos, hogy áttörést is jelent az életedben. A káoszt a múltból hozod, életeken át cipelted. Mégis érdemes hinned benne, hogy át tudsz jutni, meg tudod csinálni. Eleinte ijesztőnek tűnhet, de ha el tudod engedni a félelmeket, más oldaláról láthatsz rá az életedre. Az áttörést ebben a másik látásmódban találod meg.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top