Horoszkóp

Hogyan fogjátok meg egymás kezét? Ezt árulja el a kapcsolatról

Hogyan fogjátok meg egymás kezét? Hogyan sétáltok az utcán? Mást és mást mutat meg ugyanis a párkapcsolatról az, hogy átölve, kézen fogva, átkarolva, az ujjakat összefonva vagy éppenséggel egymáshoz hozzá sem érve sétáltok. Nos, hogyan fogod meg a párod kezét? Az önkéntelen mozdulat érdekes dolgot árul el rólad és a kapcsolatról is.

Ha legalább egyszer érezted magad igazán szerelmesnek, akkor azt is tudod, mennyire nagyszerű érzés a párodat megérintve, átölve vagy kézen fogva sétálni az utcán. Ez az önkéntelen mozdulat, vagyis ahogyan megfogjátok egymás kezét, többet árul el rólatok és a párkapcsolatról, mint sejtenétek. Az is gyorsan kideríthető, mennyire mély vagy milyen szinten áll éppen a kapcsolat.

Izgalmas játékra invitálunk. Nézd meg a képeket, válaszd ki azt, amelyik a leginkább jellemző rátok, majd olvasd el az értékelést. Nos, melyik képet választod, és hogyan fogjátok meg egymás kezét?

1. Ha egymásba fogjátok a tenyereket

kézen fogva teszt

Ez a típusú kézfogás az egységről, a szeretet érzéséről árulkodik, ugyanakkor a párkapcsolatban a szenvedély nagy valószínűség szerint már nincs igazán meg. Az is elmondható rólad, ha így fogod meg a legszívesebben a párod kezét, hogy erős és határozott a személyiséged, kezdeményező típus vagy, aki szívesen hozza meg a kapcsolatban a döntéseket.

2. Ha összekulcsoljátok az ujjakat

személyiség kézen fogva teszt

Ha az ujjakat összekulcsolva sétáltok együtt a legszívesebben, akkor a kapcsolatotok szenvedélyes és erős, a szerelem érzése összeköt benneteket. Erről a kézfogásról elmondható, hogy szorosságot jelent mindkettőtök részéről, hiszen az ujjakat lazán tartva a kezetek szétcsúszna. A kapcsolat egészen biztosan izzik a boldogságtól, talán még inkább az elején tarthat, vagy nagyon erős lelki kapocsról is árulkodik.

3. Ha a kisujjakat fonjátok össze

kézen fogva személyiség teszt

Ha ezen a módon sétáltok az utcán, akkor erős bennetek a függetlenségi vágy. Önállóak vagytok, tiszteletben tartjátok a másik szabadságvágyát, térigényét. Nem fojtjátok meg egymást a kapcsolatban, és a szakítást követően is nagyon jó barátságban maradtok egymással.

4. A kézfogást megerősíti a másik kéz is

kézen fogva személyiség teszt párkapcsolat

Ez a típusú kézfogás mindenképpen azt jelzi, nagyon komolyan veszed a kapcsolatot, és persze maga a kapcsolat is komoly és elmélyült. Sajnálatos módon a mozdulat még valamit nagyon erősen jelez, mégpedig azt, hogy nagyon erősen birtoklod a párodat, nem adsz neki teret, önállóságot. Márpedig ez a fajta viselkedés gyakran tönkreteszi a legboldogabb kapcsolatot is.

5. A legszívesebben egymásba karolva sétáltok

kézen fogva személyiség teszt

A párok a leginkább akkor választják az egymásba karolást, ha valamilyen különleges társasági eseményre érkeznek. Ugyanakkor, ha te így sétálsz a legszívesebben a pároddal, akkor mozdulatod a párkapcsolatba vetett bizonytalanságról árulkodik, de az is megeshet, hogy erősen keresed, igényled a párod támaszát. 

6. Ha egyáltalán nem érintitek meg a másikat

párkapcsolat személyiség teszt

Akadnak párok, akik inkább úgy sétálnak az utcán, mintha csupán felszínes ismerősök lennének, vagy semmiféle intim viszony nem lenne közöttük. Ha párod is ugyanígy tesz, könnyen lehet, nem vállal fel nyilvánosan téged, mert az érzései sem mélyek. Túlzott távolságtartást is jelenthet, vagy valamiféle belső szégyenérzetet is ez a fajta viselkedés. Mindez még nem ok a szakításra. Ha ugyanis kettesben érezhető közöttetek a harmónia, vibrálás, akkor semmi okod az aggodalomra és a félelemre, a kapcsolatotok még tökéletesen működhet.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top