Horoszkóp

Melyik tollat választod? Ez az üzeneted a hétre

Az angyalok madártollakkal üzennek. Amikor épp lehullik melletted egy, vagy a semmiből bukkansz egy madártollra, jusson eszedbe, angyalod küldött egy jelet. Ezúttal is különleges üzenet vagy jóslat vár rád. Válassz egyet a három szebbnél szebb toll közül, és máris megtudhatod, mi a legfontosabb tudnivaló a hétre.

A különleges madártollak különböző üzeneteket tartogatnak. Hogy melyik az igazán személyre szóló, úgy tudhatod meg, ha választasz egyet a három toll közül. Az angyalok üzeneteiket sugallatokon, megérzéseken keresztül küldik. Meditáció, olvasás, imádság közben kapcsolódhatsz velük a legegyszerűbben.

Most ugyanakkor annyi is bőven elegendő, ha picit lazítasz. Kényelembe helyezed magad, elengeded a feszültséget, a zavaró gondolatokat, és néhány másodpercre befelé figyelsz. Amikor úgy érzed, felkészültél, a belső hangra, a megérzésedre figyelve válassz egyet a tollak közül. Személyes üzenetedet a kép alá görgetve olvashatod el.

madártoll angyal üzenet

Ha az első tollat választottad

Angyalod üzenete szerint erős félelem gyötör mostanában, ha az első tollat választottad. Próbáld külső szemmel megfigyelni és megérteni a félelmedet. A félelem megbénít, és éppen abban akadályoz meg, amit a leginkább el szeretnél érni. Rá kell jönnöd, a félelem az elmédben uralkodik. Amint megérted és felismered a negatív gondolatok gyökerét, a félelem elmúlik. Az elméd és a lelked is felszabadul, ismét örömet és boldogságot érezhetsz. A jelen pillanat tökéletes alkalmat kínál, hogy szembenézz a félelmeiddel. Ne engedd, hogy átvegye a hatalmat fölötted.

Ha a második tollat választottad

Vajon megengeded, hogy döntéseidben mások véleménye befolyásoljon ? Vagy éppenséggel te próbálod a körülötted élőket befolyásolni? Az angyali üzenet szerint valami ilyesmi történhet veled mostanában. Természetes, hogy próbálod megvédeni, óvni szeretnéd a sérülésektől, a csalódásoktól a szeretteidet. Mégis el kell most fogadnod, hogy tapasztalatokat csak úgy gyűjthetnek az életükben, ha fájdalmas pillanatokat, eseményeket is megélnek. A döntéseket mindenki a saját ismeretei fényében teszi meg, ezért csak akadályoznád a fejlődést, ha túlzottan óvnád őket.

Ha a harmadik tollat választottad

Különleges erő rejtőzik benned, melynek létezéséről valószínűleg nem is tudsz. Minden ember egyedi, valamiben biztosan eltér a többiektől. Könnyen lehet, nagyon makacs típus vagy, ami mások szemében bosszantónak tűnhet. Mégis éppen ez a saját elveidhez való ragaszkodás, kitartás óriási belső erővel tölthet el téged. Ha meg akarod valósítani a céljaidat, ezt az erőt mozgósítod magadban. Nem engeded, hogy bármi vagy bárki más út felé térítsen. Fedezd fel ezt a kivételes képességet magadban, fejleszd az önismeretedet, a személyiségedet.

(via awakening people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top