Horoszkóp

Ki a legbutább a rajzon? Döntésed izgalmas dolgot lebbent fel rólad

Vajon ki a legbutább, a leginkább ostoba ezen a rajzon? Miután alaposan szemügyre veszed a képet, rájössz, hogy a döntés csöppet sem lesz egyszerű. A válasz, amit magadról megtudhatsz, ugyanakkor annál izgalmasabb és érdekesebb. Vajon mit fed fel rólad a döntésed? És ki is a legbutább a rajzon?

Döntéseid, a választásaid mindenkor elárulnak rólad valami különleges dolgot, még akkor is, ha ez természetesen módon föl sem merül benned. Ne ijedj meg, azért, mert a butaság, az ostoba viselkedés lehetőségei között kell ezúttal választanod, nem a saját butaságodról és nem is butaságról olvashatsz majd a válaszoknál. Döntésed a személyiségedre világít rá, így mindössze annyi a teendőd, hogy nézd meg a rajzot, és válassz egyet a szereplők közül. Nem ígérjük, hogy egyszerű lesz a választás, de hogy annál érdekesebb, az egészen bizonyos. Nos, ki a legbutább a rajzon?

személyiség teszt

Ha szerinted az 1. alak a legbutább

A rajzon a figura saját magát vágja le a kötélről, jó nagyot fog zuhanni, de legalább előre felkészülhet az esésre. Ha ezt a képrészletet választottad, született vezetői adottságokkal rendelkezel, nyitottan, érdeklődve tekintesz a világra. Szívesen megmutatod magad, nem okoz benned feszültséget, amikor emberek elé kell állnod. A körülötted lévők hisznek és bíznak benned, igaz, az is tudott rólad, mennyire makacs és önfejű típus vagy. Időnként túlzottan is könnyelműen hozol döntéseket, ezért érdemes kicsit leülnöd, és alaposabban átgondolni a lehetőségeket.

Ha szerinted a 2. alak a legbutább

Ezen a rajzon a fiú passzívan ül, és hagyja, hogy a másik figura levágja őt a kötélről, míg egy harmadik a hintáról is pillanatokon belül leválasztja. Rólad a választásod azt árulja el, hogy kétszer is meggondolod, mielőtt egyetlen lépést is tennél. Bölcsesség, lelki egyensúly árad belőled. Időnként ugyanakkor veled is megesik, hogy próbálsz kibújni a felelősség alól, és inkább másokat hibáztatsz. Alapvetően mégis kedves és megbízható típus vagy, akihez többen is szívesen fordulnak tanácsért, javaslatokért.

Ha úgy gondolod, a 3. alak a legbutább

A rajzon ez a fiú szó szerint saját maga alatt vágja a fát. Igaz, a másik két gyerek is leesik, de ő is a mélybe zuhanhat. Rólad elmondható, mersz nagyokat álmodni, az álmaid, a céljaid bátorságról árulkodnak. Talán túlzottan is elszállsz a realitás talajáról, nem véletlen az sem, hogy mások nem értik a szándékaidat. Azt gondolhatják, magad ellen dolgozol. Mielőtt a mélybe vetnéd magad, érdemes átgondolnod, valóban megéri-e a fáradságot és az energiát az ötlet, amit kitaláltál.

Ha szerinted  a 4. alak a legbutább

Ezen a rajzon a fiú a létra csücskén próbál egyensúlyozni. Hogy fent marad-e, igencsak kérdéses. Az viszont biztos, szigorú erkölcsöket vallasz, és igencsak kemény fejű lehetsz, ha erre a képre esett a választásod. Mindenről kialakult véleménnyel rendelkezel, és szinte folyton készen állsz, hogy szembeszállj mások javaslatával, okfejtésével. Érdemes picit visszafognod magad, meglátod, sokkal szimpatikusabbnak tartanak majd a többiek. Nem feltétlenül csak a te igazságod az egyetlen, a többiek érveit is hallgasd meg és gondold át. Az egész ugyanis az apró részletekben rejlik.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top