Horoszkóp

Ezen a 4 helyen léphet veled kapcsolatba az őrangyalod

Az angyalok egészen furcsa módon és helyeken léphetnek veled kapcsolatba. Szokásuk olyan időpontokban üzenni, amikor egyáltalán nem számítasz rá. A leginspirálóbb jeleket, ihletet leginkább akkor és olyan helyeken küldik, amikor egészen másvalamivel foglalkozol. Amikor éppen ezt a négy dolgot teszed, akkor lehetnek a legerősebbek a megérzéseid.

Ha tapasztaltad legalább egyszer is, hogy a legjobb ötletek, az ihlet akkor száll meg, amikor éppen egészen mást csinálsz, akkor pontosan érteni fogod, miről szól ez a cikk. Az angyalod üzenhet ezekben a helyzetekben és ezeken a helyeken, vagy megszólalhat benned a magasabb éned, az intuíciód, a belső hang is, ha inkább szíved szerint így neveznéd. 

Nos, négy olyan tevékenységet csinálhatsz, amikor a legkönnyebben inspirálódsz, amikor a legfogékonyabb pillanatokat éled meg. Ilyenkor persze biztosan nincs nálad toll és papír, hogy az ötleteket vagy angyalod üzenetét legyezhetnéd. Aztán amikor eljutsz oda, hogy papírra vesd a legjobb gondolataidat, rájössz, már alig emlékszel valamire az egészből. Csüggedned mégsem érdemes, hiszen az üzenet, az inspiráció eszedbe jut, amikor arra igazán szükséged lesz.

Az 1. hely, amikor angyalod üzen: egyedül sportolsz

Éppen keményen edzel vagy jógázol, futod a napi köröket, amikor megszólal benned az angyal hangja. Mozgás közben nagyon érdekes üzenet suttoghat a füledbe. Persze, csak akkor hallod meg, ha a zenejátszót, a telefonodat otthon hagyod. Csendben, magadba mélyedve végzed a gyakorlatokat. Ilyenkor meditatív állapotba kerülhetsz, mert a gondolataidat is kikapcsolod, a mozgásra figyelsz, és nem az agyadban zakatoló feladatokra. Mindez pedig tökéletes alkalom és hely rá, hogy kérj vagy kérdezz az angyaloktól

angyal üzenet

Az angyalok szívesen üzennek mozgás közben

A 2. hely, amikor angyalod üzen: a zuhany alatt

A zuhany alatt, a forró kádban üldögélve is kikapcsolhatod a zavaró gondolatokat, nem véletlen, hogy ez a hely szintén eszményi a lazításra. Egy fárasztó és stresszes nap után, az illatos és habos fürdővízbe merülve különlegesen jó gondolataid támadhatnak, hiszen rendkívül fogékonnyá válsz az angyalok üzenetére. Ha még gyertyát is beteszel a kád szélére, a relaxációhoz és természetesen a teremtéshez is ideális körülményeket teremtesz. Olvasás, zenehallgatás helyett inkább csak hunyd be a szemed, és képzeld el mindazt, amire igazán vágysz. Kérésed meghallgatásra találhat.

angyal üzenet

A zuhany alatt és a kádban különösen fogékony lehetsz az angyali üzenetekre

A 3. hely, amikor angyalod üzenhet: vezetés közben

Nem véletlen, hogy kocsiban ülve is számtalan kiváló ötleted támadhat, különleges inspirációt kaphatsz a téged foglalkoztató dolgokkal kapcsolatosan. Vezetés közben ugyanis elsősorban a forgalomra koncentrálsz, a zavaró gondolatokat ilyenkor félreteszed, hiszen nyilvánvalóan épségben szeretnél az úti célodhoz megérkezni. A vezetés mellett a belső hangokra is figyelhetsz, hiszen az angyalok segítenek útközben, ráadásul bámulatos üzeneteket küldenek.

angyal üzenet

Vezetés közben különleges gondolataid támadhatnak

A 4. lehetőség, amikor angyalod üzenhet: az álmokon keresztül

Álmokon keresztül nagyon szívesen üzennek az angyalok. Nem könnyű ugyanakkor az álmokat megfejteni, de nem is lehetetlen. Könnyen lehetséges, hogy előre megálmodsz később bekövetkező eseményeket, de az is megtörténhet, hogy csupán furcsa képekre emlékszel. Az álmokat mindenképpen érdemes lejegyezni, ha még reggel is intenzíven emlékszel azokra. Az angyali üzenetek ugyanis egy idő után kerek egésszé állhatnak össze, megoldást kínálva a téged foglalkoztató dolgokra.

angyal üzenet

Az angyalok az álmokon keresztül is szívesen üzennek

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top