Horoszkóp

Válassz egy unikornist. Érdekes dolgot üzen a hétvégére

Vajon mi vár rád ezen a hétvégén? Vagy éppenséggel jól jönne most egy kis segítség és tanács? Akkor a legjobb helyen jársz. Csak válassz egyet a három, unikornist ábrázoló kártya közül, amelyek különleges és nagyon hasznos üzenetet tartogatnak a számodra.

Vajon milyen jótanáccsal látnak el az égiek erre a hétvégére? Válassz egyet az unikornisokat ábrázoló kártyák közül, és máris megismerheted a neked szóló személyes üzenetet. Mielőtt döntenél, szánj néhány másodpercet magadra. Dőlj hátra a székedben, helyezd magad kényelembe, néhány mély levegővétellel lazítsd el magad. Be is csukhatod egy picit a szemed.

Ha felkészültél, nézd meg a kártyákat és válassz egyet. Például azt, amelyik a leginkább tetszik, vagy valamiért a legerősebb energiával vonzza a figyelmedet. Nos, melyik kártyát választottad? Az üzeneteket a kép alá görgetve olvashatod el.

kártya jóslás

Ha az első unikornist választottad

A kártya azt üzeni, itt az ideje megünnepelni az eddig teljesítményedet. Most ne a karrieredre vagy a munkádra gondolj, ezúttal a spirituális utadon tettél óriási lépést. Így az ünneplést is inkább önmagadon belül éld meg, mint óriási baráti buli közepette. A lelkedben történő változásra talán már fel is figyeltél, hiszen az utóbbi időben békésebb, nyugodtabb lehetsz. A külső, zavaró dolgokra is egészen másként reagálsz, mint korábban. Megérdemled a dicséretet, és valami aprósággal mindenképpen jutalmazd meg magad.

Ha a második unikornist választottad

Különös és váratlan lehetőség bukkanhat fel előtted az elkövetkező napokban. Éppen ezért nem árt, ha mostanában különösen élesen figyelsz, hiszen akkor érkezik veled szembe, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Mindez nem azt jelenti, hogy kávéval, energiaitalokkal tartod éberen magad, hanem a jeleket meg próbálod meg észrevenni és értelmezni. Az egészséged érdekében mostanában egyébként is nagyon jól teszed, ha kávé helyett inkább gyümölcsökkel, vitaminokkal turbózod a szervezeted.

Ha a harmadik unikornist választottad

A megfelelő helyen vagy épp, hiszen minden esélyed adott a harmóniára, a békére, a boldogságra, a szeretetre. A pozitív változás elsősorban a párkapcsolatodat érinti. Élvezd ennek az örömteli és harmonikus időszaknak minden pillanatát, hiszen kapcsolatod energiával, pozitív érzésekkel tölt fel. Az áldást megkaptad, járt neked. Adj te is minél több szeretetet a környezetednek, és töltse meg a lelked a hála érzése is. Kétségtelenül te is földre szállt angyal vagy.

(via the wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top