Horoszkóp

Így mutatják ki a szerelmet a csillagjegyek

Hogyan értelmezik, hogyan mutatják ki a szerelmet a csillagjegyek? Mit tesznek, hogyan viselkednek, amikor szembejön velük egy szimpatikus idegen, aki felcsillantja a szemüket? Vajon hogyan közelednek feléd, milyen jelekből tudhatod, hogy bejössz az egyiküknek? A horoszkópból minden kérdésre választ kaphatsz. Íme a részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp szerelemA Kos rámenős, határozott, magabiztos, amikor hódításról van szó. Kertelés nélkül kimondja, amit gondol, így azt is, hogy mennyire bejössz neki. A kapcsolatban ugyanakkor neki is szüksége van távolságra, ha nem is túl gyakran. Ilyenkor viszont önmagához képest visszafogottabb lehet. Nem érdemes aggódnod, gyorsabban magára talál, mint gondolnád.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkóp szerelemA Bika a hagyományok híve a párkapcsolatban is. Nem szereti a dolgokat túlbonyolítani, az egyszerűség, az érthetőség híve. Ne lepődj meg, ha kicsit kopottasnak tűnik a stílusa, viszont nagyon udvarias és lovagias, amikor randevúra invitál. Az udvarlásnak megadja a módját, sosem siet, lassan lépkedve halad előre. Az is biztos, egyetlen mosolyából tudhatod, fölkeltetted a kíváncsiságát.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp szerelemAz Ikrek okos, intelligens, szórakoztató csillagjegy. Izgalmas beszélgetésre vágyik, ezért amikor úgy érzi, kellően inspirálod őt, szinte ömlik belőle a szó. Ha sokat beszél, tudhatod, hogy jó esélyekkel nyitottál nála. Könnyen lesz szerelmes, de gyakran pontosan ugyanilyen gyorsan józanodik ki. Ha nem unja el magát melletted, kitartó és hűséges párra találhatsz benne.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp szerelemA Rák a kényelemre törekszik, és pontosan ezzel mutatja ki, érezteti veled, hogy tetszel neki. Az is biztos, nagyon figyelmes és gondoskodó lesz veled már az első randin is. Romantikus és nagyon kedves típus. A család mindennél többet jelent a számára, ezért ha bemutat a családjának, biztos lehetsz benne, nyert ügyed van nála.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán szerelem horoszkópAz Oroszlán nagyon szereti a színházat, szívesen túlozza el a dolgokat, de kétségkívül jól áll neki. Az is biztos, ha tetszel neki, értésedre adja. Amikor pedig igazán szerelmes, szinte szó szerint világgá kürtöli, hogy boldogságáról mindenki tudhasson. Boldognak szeretne látni, és mindent megtesz, hogy a lehető legjobban érezd magad vele. Érdemes értékelned nagyvonalú erőfeszítését.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp szerelemA Szűz szégyenlős, de legalábbis visszafogott az ismerkedéskor. Könnyen zavarba tudod hozni, ezért a legnagyobb valószínűséggel a munkájáról beszél majd neked, abban ugyanis a legmagabiztosabb. Ahhoz, hogy második randira is sor kerülhessen, neked kell javaslatot tenni, mi lenne, ha folytatnátok. Visszautasítani biztosan nem fog, és innentől már kevésbé lesz bátortalan is.

csillagjegyek szerelem horoszkóp

A csillagjegyek egészen eltérően mutatják ki a szerelmüket

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg szerelem horoszkópA Mérleg nagyon szívesen és könnyen ismerkedik. Csodás párkapcsolatra vágyik, bámulatosan udvarol, lehengerlően viselkedik. Hogy bejössz neki, abból biztosan tudhatod, ha újabb és újabb randevúra invitál. Ha azt látja, megérted és tiszteled őt, a szerelmed megkérdőjelezhetetlen, tartós kapcsolatra számíthatsz mellette.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkóp szerelemA Skorpió sosem kertel, pontosan az értésedre adja szándékait. Bámulatosan vonzó, elképesztően szexi csillagjegy. Amikor faggatózni kezd, azt kéri, mesélj magadról, biztosan tudhatod, érdekled őt. Aztán előfordulhat, a kérdéseknek sosem vet véget, kíváncsisága a legtöbbször kimeríthetetlen. Amíg a kapcsolatban is kérdezget, addig a szerelmében és a hűségében is biztos lehetsz.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp szerelemA Nyilas meglehetősen biztos önmagában. Imád flörtölni, csábítani. Nagyon kommunikatív, és mindenre nyitott, viszont néha ügyetlennek tűnhet. Leginkább akkor, ha úgy érzi, megérintheti őt a szerelem. Ilyenkor mindenen harsányan nevet, és persze remekül érzi magát. Éppen ezért, ha meg tudod őt nevettetni, a szívét is jó eséllyel nyerheted el.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp szerelemA Bak kiszámíthatatlan tűnhet az ismerkedéskor. Valójában fogalmad sincs róla, hogy tetszel-e neki, vagy sem. Nem mutatja ugyanis. Egyik alkalommal úgy tűnhet, remekül érzi magát a társaságodban, máskor meg épp az ellenkezője, mintha feszengene kissé. Nem benned van a hiba, vélhetően a munkája nyugtalanítja. Biztos lehetsz benne, mindent megtesz a boldogságodért, feltéve, ha elfogadod, neki a munkája az első.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkóp szerelemA Vízöntő sosem fog utánad futni, ilyesmit kár is lenne róla feltételezni. Nagyon intelligens és szórakoztató típus, viszont átlagosnak csöppet sem mondható. Lehet, épp ettől olyan vonzó. Az is biztos, az értésedre adja, ha tetszel neki. Ő nem fut fölösleges köröket, csak akkor fektet energiát a kapcsolatba, ha úgy érzi, érdemes. Szóval, ha fölkeltetted a figyelmét, jók nála az esélyeid.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkóp szerelemA Halak nagyon érzékeny és érzéki típus, és nem fél kimutatni az érzelmeit sem. Éppen ezért egy másodpercig sem érdemes kételkedned a figyelmében, hiszen fontos vagy számára, ha megadja neked. Még az is megeshet nála, hogy dalban vagy versben mondja el, mennyire szeret. Ugye, mennyire romantikus…

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top