Horoszkóp

Válassz egy kártyát, álmaid munkáját fedi fel

Ki ne vágyna rá, hogy megkapja élete lehetőségét, és az álommelót végezhesse. De vajon, mi a hozzád leginkább passzoló feladat? Mi az a munka, amit szívvel-lélekkel csinálnál? Válassz egyet a gyönyörű kártyák közül, és nagyon találó választ kaphatsz.

Rátalálni az álommunkára csöppet sem egyszerű feladat, és a legtöbb embernek valójában sem türelme, sem ideje nincs rá, hogy kivárja vagy megkeresse azt. Ugyanakkor olyan feladatot végezni, amit nem szeretsz, ami inkább energiát vesz el tőled, mintsem töltene, csak időpocsékolás, és nem teszel vele jót magadnak. Hidd el, te is megérdemled, hogy a hozzád igazán illő munkával foglalkozz. 

Az álommunkához változtatnod kell, álláshirdetéseket böngészni, pályázni, interjúkra járni. Macerás, ez igaz, de önmagadért teszed. Hogy mégis milyen feladat illene hozzád a leginkább, mi az, amiben legjobban ki tudod bontakoztatni a képességeidet, a kártyákból megtudhatod.

A jóslás előtt végy néhány mély levegőt, lazítsd el magad, és a megérzéseidre hallgatva válassz egyet a gyönyörű kártyák közül. Az álomfeladat rád vár, a kártyák pedig segítenek az odavezető útra irányítani téged. Nos, melyik kártyát választottad?

kártya jóslás munka

Ha az első kártyát választottad

Kalandos a természeted, ha ezt a kártyát választottad. Merész és bátor vagy, sokszor talán túlzottan is, hiszen a nélkül cselekszel, hogy a döntésedet alaposabban átgondoltad volna. Lelkes típus vagy, ezért a munkádat is örömmel végzed. Olyan munkát érdemes tehát találnod, amely változatos és kihívások, izgalmak elé állít, közben az energiáidat is le tudod vezetni. Az álommunkád lehet a rendezvényszervezés vagy bármilyen sporttal kapcsolatos feladat.

Ha a második kártyát választottad

Ha megkérdezik, hogyan jellemeznéd magad, vélhetően úgy válaszolnál, „kíváncsi és érdeklődő ember vagyok”. Szívesen tanulsz és fejlődsz, viszont jobban szeretsz önállóan és egyedül dolgozni, mint csapatmunkát végezni. Erősséged, hogy a hibákból mindenkor tanulsz. Olyan feladat illik hozzád a leginkább, amelyben használatod a tudásodat, de szabadjára engedheted a fantáziádat is. Ilyen álommunkát találhatsz a kutatói vagy a marketing feladatok között.

Ha a harmadik kártyát választottad

Valószínűleg érdekelnek az újdonságok, ha ezt a kártyát választottad. Kifejezetten kreatív ember lehetsz, aki szívesen töri le a sztereotípiákat. Erős benned az alkotói vágy, szívesen merülsz el a gondolataidban. Erős az inspirációd. Szívesen fejezed ki magad a gondolataidon keresztül. Tökéletesen megállod a helyed a művészetekben, a zenében, de remek író vagy divattervező is válhat belőled.

Ha a negyedik kártyát választottad

Szívesen tervezed meg a dolgaidat, a feladataidat, és sikeresen irányítgatod a körülötted élők mindennapjait is. Gyakorlatias típus vagy, úgy gondolod, a rendszer, a szervezettség nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott élethez. Boldogsággal tölt el, amikor megvalósítod a céljaidat. Igazi csapatember vagy, aki hatékonyan segíti, és szervezi a kollégái munkáját. Biztosan megállnád a helyed bármilyen hivatalnoki munkakörben, de kiváló tanár vagy segítő is lehet belőled.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top