Horoszkóp

Válassz egy jóskártyát. Erre az üzenetre van most szükséged

Ezek a jóskártyák különleges üzenetet tartogatnak a számodra. Vajon mi az a legfontosabb tudnivaló, amit ma mindenképpen érdemes megismerned, amivel épp a mai napon célszerű szembenézned? Képzeletben húzz egyet a három gyönyörű kártyalap közül, és máris megtudod a választ.

Ahhoz, hogy valóban a számodra legfontosabb üzenetet ismerhesd meg, ne csak úgy találomra válassz egyet a jóskártyák közül, hanem először is egy picit mélyedj el magadban. Helyezkedj el kényelmesen a széken ülve, lazítsd el magad, próbáld meg a tudatos elmét kikapcsolni legalább néhány pillanatra. Figyelj picit befelé, és csak most nézd meg a gyönyörű kártyákat. Melyik a kedvenced? Melyik tetszik a leginkább? Melyik hívogat? Azt válaszd.

Bízunk benne, a választott lap kellően inspirál téged, nem a jövőre és nem is a múltra vonatkozóan, hanem itt és most, a jelen pillanatban. Most tehetsz az álmaidért, a vágyott célokért. Nos, melyik kártyát választottad? A választ lejjebb görgetve találod.

jóskártyák

Ha az első jóskártyát választottad

Új kezdet és számtalan lehetőség vár mostanában rád, ha ezt a kártyát választottad. Légy bátor, állj a startvonalra, és tedd meg az első lépéseket. Az új kezdet valójában az életed bármelyik részét érintheti, így a párkapcsolatodban, az otthonodban, a munkádban, a karrieredben is változásokra számíthatsz. Könnyen lehet, esélyt kapsz a tanulásra, de az is megtörténhet, hogy izgalmas utazás lehetősége villan fel előtted. Amikor megnyílsz az új lehetőségek előtt, amikor úgy érzed, be tudod fogadni azokat, az univerzum a következő lépést is megmutatja neked. Készülj fel tehát életed új szakaszára, ami ugyanakkor most még titokzatosnak és ismeretlennek tűnhet.

Ha a második jóskártyát választottad

A jóslat szerint most leginkább önmagadra, a saját igényeidre érdemes figyelned. Amikor csak lehetőséged nyílik, amikor időt tudsz szánni rá, tedd azt, ami igazán feltölti a lelked, fizikailag és szellemileg is erősít. Bármilyen hagyományos és alternatív módszert is választhatsz, a lényeg mindössze annyi, hogy azt önmagadért, a saját egészséged és jóléted érdekében tedd. Próbálj meg legalább átmenetileg felhagyni az egészségtelen szokásokkal. A meditáció, a jóga, a friss levegőn végzett mozgás különösen jó hatással lehet rád. Érdemes mielőbb kipróbálnod, ha eddig nem tetted volna. Az egészséges test és lélek emeli az energiaszinted, a rezgésedet. Ha jól akarod érezni magad a bőrödben, ez a legfontosabb, amit megtehetsz magadért.

Ha a harmadik jóskártyát választottad

A kártya üzenete szerint tekints az életedre úgy, mint egy kalandra. Senki sem tudhatja előre, mit hoz a holnap. Akkor miért is ne érezhetnéd magad épp ma a legjobban? A jóslat arra biztat, hogy lépj ki mielőbb a megszokott rutinból. Attól még nem borul rád kártyavárként az életed, csak mert pici izgalmat is csempészel a mindennapokba. Itt az idő, hogy kíváncsi és merészebb légy. Talán a változáshoz annyi is bőven elég, hogy átrendezed a bútoraidat, és új színt viszel a lakásodba, vagy új ételeket, recepteket próbálsz ki, esetleg új hobbit választasz vagy elutazol egy olyan helyre, ahol korábban nem jártál. A kiszámíthatóság helyett próbálj meg lazább, rugalmasabb és spontánabb lenni, kavard fel életed állóvizét. Meglepődsz, mennyi izgalmas dologban lehet részed ezentúl. Miért hagynád úszni?

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top