Horoszkóp

Ezért nem talált rád a szerelem 2017-ben a horoszkóp szerint

Vajon mennyire teljesültek a vágyaid 2017-ben? Az év végéhez közeledve mindenképpen érdemes szembenézni mindazzal, ami veled történt vagy éppenséggel nem történt meg, és némi számvetést készíteni. Vajon miért nem talált rád a szerelem? A horoszkóp erre a kérdésre is elgondolkodtató és frappáns választ ad.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkópKos jegyűként úgy tűnik, azért került el téged 2017-ben a szerelem, mert úgy tekintettél az érzésre, mint arra a valamire, ami akadályt jelenthet a céljaid elérésében. Vagyis valójában te magad kerülted ki lehetőségeket. Az új év új esélyeket kínál.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkópBika jegyűként azért nem volt szerencséd a szerelemben 2017-ben, mert olyan szerelemre és társra vágytál, aki feltételek nélkül követ téged, aki kontrollálható és kiszámítható, aki azt és úgy teszi, ahogyan te szeretnéd. 2018 újabb szerelmet ígér, de a hozzáállásodon mindenképpen érdemes változtatnod.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkópIkrek jegyűként azért kerühetett el a szerelem az idén, mert még mindig nem tudtad elengedni az érzést, hogy valóban megérdemeled az igazi és boldog párkapcsolatot, és hogy egyáltalán létezhet ilyen társ az életedben. A lehetőséget 2018-ban is megkaphatod, rajtad múlik, bízol-e végre magadban.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkópRák jegyűként a szerelem és a párkapcsolat különleges értéket jelent számodra. Amiért idén elkerültek a nagy érzések, annak oka, hogy a saját igényeid alá süllyedtél. Nem hiszed el, hogy megérdemled az igazit, inkább kiegyeztél olyasmi mellett, amiről pedig tudtad, hogy nem az, amit igazán szeretnél.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként azért nem találtál igazi szerelemre 2017-ben, mert önmagadra gondoltál, minden mást megelőzve. A meleg és kedves szíved helyett inkább a saját egódat követted. Nem figyeltél a lehetséges társ igényeire, nem engedtél a magad akaratából. Az új év új lehetőséget kínál, hogy megmutasd a legjobb tulajdonságaidat.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkópSzűz jegyűként azért nem talált rád a vágyott boldogság, mert talán túlzottan is sok időt töltöttél a gondolkodással, az agyalással, azzal pedig vajmi keveset, hogy a lehetséges párodra figyelj. A párkapcsolatod sosem lehet sikeres, ha önmagaddal vagy elfoglalva. Párod vágyik a figyelemre és a gondoskodásra is.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkópMérleg jegyűként számodra is mindennél többet jelentenek a kapcsolatok. A szerelem azért került el 2017-ben, mert annyi mindennel foglalkoztál egyszerre, annyi minden lekötötte a figyelmedet, hogy egyszerűen nem vetted észre a lehetőségeket. Jövőre próbáld meg kevésbé szétforgácsolni magad.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkópSkorpió jegyűként azt lehet mondani, valójában 2017-ben is hoztad a tőled megszokott formát. Túlzottan is rejtélyes és titokzatos maradtál, ugyanakkor azt vártad el, hogy partnered mindenben nyíljon meg előtted, tárja fel önmagát, a lelkét, miközben rólad semmit sem tud. A saját csapdádba estél.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkópNyilas jegyűként optimista és nagyon pozitív beállítottságú vagy. Mindez nagyon jó alap a boldog és harmonikus párkapcsolathoz. A gond mégis abban rejlik, hogy képtelen vagy határozott döntést hozni. Pedig ha nem határozod el magad, ha rettegsz az elköteleződéstől, ne lepődj meg, ha párod megunja a viselkedésedet.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkópBak jegyűként nagyon ambiciózus és elszánt csillagjegy vagy. A karriered mindennél és talán mindenkinél fontosabb. Idén biztosan a munkád és a feladatok álltak a a szerelem útjába. Ha önmagadba nézel, beláthatod, a szerelmet igencsak hátrasoroltad a teendőid listáján.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként azért kerülhetett el 2017-ben a szerelem, mert úgy érezhetted, kockázatos megnyitni a szívedet az érzéseknek. Valójában nagyon vágysz rá, hogy valaki boldoggá tegyen, mégis, amikor a lehetőséged ott áll előtted, inkább a kifogásokat keresed. 

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkópHalak jegyűként a szerelem érzése különleges jelentőségű a számodra. Nagyon vágysz rá, mégis gyakran a fellegekben jársz. A tökéletest, az igazit keresed, akit persze nem találsz. A szerelem valóság, és nem tündérmese. Valójában attól félsz, ha a valóságban is megtörténik, más lesz, mint a mesékben.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top