Horoszkóp

Válassz egy kagylót, ezt tudhatod meg a közeli jövőről

Melyik kagylót választod? Döntésed különleges üzenetet rejt a közeli jövőddel kapcsolatosan. Nos, mit szeretne a kagylókon keresztül az univerzum tudatni veled? Mire számíthatsz a közeli jövőben? Annyit máris elárulhatunk, izgalmas időszak elé nézel.

A kagylók az univerzum üzenetét, a lelked hangját tolmácsolják. Vajon mit súgnak a megérzéseid? Mire számíthatsz a közeli jövőben? Amikor körvonalakban tudod, mi történhet veled, egyszerűbb megértened az életedben adódó kihívásokat és az áldást is. Amikor mélyebb szinten ismered fel, milyen okból történnek veled az események, az életedet is sokkal inkább kézben tudod tartani, és a sorsutadon is továbbhaladhatsz.

Ahhoz, hogy megtudhasd, ezúttal milyen üzenetet tartogat számodra a közeli jövő, válassz a kagylók közül. Érdemes néhány mély levegővétellel elcsendesítened az elmédet, és a belső hangokra figyelve választani. Felkészültél, hogy bepillants a jövőbe? Akkor válaszd azt a kagylót, amelyik a leginkább magára hívja a figyelmedet.

kagylók jóslat üzenet

Ha az első kagylót választottad

kagylóA tanács és az üzenet a közeli jövőt tekintve az, hogy szokásodtól eltérően most csak és kizárólag a tényekhez ragaszkodj, és kivételesen tedd félre az érzéseidet. Még több lehetőséget kapsz rá, hogy tisztán és logikus érvekkel gondold át az időszak eseményeit ahelyett, hogy az érzéseid vezetnének. Természetesen az érzések nagyon fontosak, és többnyire nagyon okosan teszed, hogy figyelembe veszed azokat, ezúttal mégis érdemesebb a puszta tényeket érzések nélkül mérlegelned. Arra is nagyon figyelj, hogy a döntésedkor ne befolyásolhassanak mások cselekedetei vagy javaslatai.

Ha a második kagylót választottad

kagylóAz univerzum szívélyes üzenetét küldi, és gratulál neked, mert tökéletesen túl tudtál lépni egy érzelmi csavaron. Ez a korábbi, akár évekkel ezelőtti esemény mély érzelmi gödörbe ejtett, amelyben csöppet sem érezted jól magad. Az is igaz, lelkileg nagyon sokat fejlődtél az elmúlt időszakban, még ha az út véren, verejtéken és számtalan nehézségen át vezetett is idáig. Mégis végre megérkeztél oda, ahol igazán jól érezheted magad. Ne lepődj meg akkor sem, ha a korábbi szituáció ismét feltűnik előtted. Inkább csak légy hálás, hogy a múltat nem ismétled meg, hiszen már pontosan tudod, mit és hogyan kell tenned.

Ha a harmadik kagylót választottad

kagylóAz univerzum több üzenetet is tartogat a számodra a közeli jövőben. Most még úgy tűnhet, nem érted az üzeneteket, ezért értelmezni sem nem tudod azokat. Hamarosan viszont felkészülsz rá, hogy befogadhasd az univerzális tanácsokat. Az üzenetek sugallatokon, megérzéseken, szimbólumokon vagy egészen váratlan jeleken keresztül érkezhetnek, ezért nem árt, ha mostantól mindig magad mellett, készenlétben tartasz papírt és ceruzát, hogy amikor elérkezik az idő, jegyzetelhess. Elsőre nem biztos, hogy megérted a leírtakat, összeolvasva ugyanakkor az üzenetek kitisztulnak előtted.

(via awaking people) fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top