Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 11. 18.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp
Nem mindig sikerül úgy kézben tartanod az időbeosztásodat, ahogyan azt szeretnéd. Amikor azon kapod magad, hogy futsz az időd után, és próbálod utolérni magadat, akkor érdemes észben tartanod, hogy nem baj, ha néha kicsúsznak a kezedből a dolgok.

A nap mottója:  Az emberi boldogság csúcsa a teljes behódolás.

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp
Azt gondolod, hogy a barátnőidnek kötelességük segíteni neked, és emiatt lesz benned némi feszültség. Azt gondolod, hogy a csajoknak maguktól kell tudniuk, mikor mire van szükséged, vagy legalábbis folyton figyelniük kell rád. 

A nap mottója: A mámor mindent leegyszerűsít és megválaszol.


Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp
Ma minden ügyedet érdemes tégláról téglára felépítened. Érdemes jól megalapoznod a tetteidet, és érdemes lassú, fokozatos módon haladnod.

A nap mottója:  A szerelem boldogsága: annak örülni, ami előttünk van; ha csak egy pillantás is az.

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp
Ha ma beszélgetésbe kell keveredned valakivel, és ha szeretnél jó benyomást tenni az illetőre, akkor bizony szükséged lesz egy kis leleményre.

A nap mottója: A valódi szerelem főként az emlékezet révén uralkodik rajtunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top