Horoszkóp

Melyik álomfogót választod? Ez vár rád a közeli jövőben

Válassz egyet az álomfogók közül, majd ismerd meg, milyen jövőt vetítenek eléd. A jóslat előtt persze még azt is eláruljuk, mégis mire jók az álomfogók, meg valójában milyen tárgyak is. Nos, melyiket választottad, és mit tartogat számodra a közeli jövő? Izgalmas lesz.

Az álomfogó – nevezik álomcsapdának is – az észak-amerikai indiántörzsek csodás védő amulettje. Az őslakosok a sátraik bejárata fölé lógatták fel azokat, mert abban hittek, így csak a pozitív és segítő energiák áramlanak az alvó helyiségekbe. Természetesen az álmaikat is őrizte és vigyázta az amulett azzal, hogy hitük szerint távol tartotta a gonosz szellemeket. Inspirációt és örömet is merítettek a gyönyörű tárgyakból, amelyeket tollakból, kavicsokból készítették.

Az amuletteket jóslára is használhatod. A feladat mindössze annyi, hogy nézd meg a három álomfogót, és válassz egyet, majd a kép alá görgetve elolvashatod a neked szóló üzenetet. Vajon mit hoz a  közeli jövő?

Ha az első, színes álomfogót választottad

Az álomfogó szerint olyan típus lehetsz, aki szereti kicsit felnagyítani a dolgokat. Elmondható még rólad, hogy megfontolt és öntudatos ember vagy, ugyanakkor az  érzelmeidet nem mindenkor tudod kordában tartani. Előfordul veled, hogy az egészen kicsi történésből óriási vihart kavarsz. Természetesen ne tartsd magadban a dühöt, de azért amennyire lehetséges, próbálj meg higgadt maradni, történjen bármi is. Ha el tudod sajátítani ezt az igen értékes képességet, már a közeli jövőben valami ragyogó és örömteli dolog történik veled. Valami, amire már hosszú ideje várakozol vagy vágysz.

Ha a második, kék álomfogót választottad

Már készülhetsz, mert igencsak komoly változás előtt állsz. Úgy tűnik, az életedben szinte bármit a startvonalról kezdhetsz újra. Lezárul az életed egy szakasza, és egészen máshonnan és másként folytatod tovább. Gyűjtsd és összpontosítsd ezért már most az energiákat, az erődet önmagadra. A változás akár drasztikus is lehet. Ne ijedj meg, hiszen az egyetlen dolog, amit veszíthetsz, a régi rossz szokásaid és az előítéletek. Izgalmas időszak elé nézel.

Ha a harmadik, bézs álomfogót választottad

A szerelem vár rád vagy valamilyen más szívet melengető emberi érzelem. A szíved többször is megsérült, összetört, elégedett az utóbbi időben, fájdalmas és magányos időszakot élhettél át. Az álomfogó amulett szerint mindez hamarosan véget ér. A boldogság talál rád már a közeli jövőben. Addig is mosolyogj minél többet, szeresd és törődj a körülötted élőkkel. Amit ugyanis adsz, azt kapod vissza többszörösen. Töltsd meg a szíved pozitív érzésekkel, és így várj arra valamire – vagy arra a valakire –, amit (vagy akit) meg szeretnél kapni.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top