Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a szex megszállottja

Ezek a csillagjegyek szinte már megszállottan és mániákusan szeretik a szexet. És most nem azokról a csillagjegyekről esik szó, akikről a leginkább azt olvashatod, hogy mennyire jók az ágyban, vagy micsoda lepedőzsonglőrők. Ezek a csillagjegyek minden bizonnyal komoly meglepetést okoznak. Miben és hogyan? A horoszkópból kiderül. Te köztük vagy?

A Kos nem jön zavarba a szextől

kos csillagjegy szex horoszkópA Kos szenvedélyes, bátor, merész csillagjegy. Sosem jön zavarba, amikor a téma szexre terelődik. Sőt, azt sem szégyenli bevallani, hogy rajong érte, ahogy azt sem, hogy ha tehetné, folyton szexelne. Társaságban biztosan tesz olyan félre nem érthető mozdulatokat, amellyel egyértelműen értésedre adja, hogy szívesen töltené veled az időt. Valójában az sem érdekli, egyedül vagy a pároddal érkeztél-e. A csábítás nála az előjáték, ami legalább olyan izgalmas, mint ami aztán az ágyban történik. Kétségtelen, felejthetetlen élményben részesít.

A Halak egészen más, mint amit mutat

halak csillagjegy szex horoszkópA Halak egészen más arcát mutatja az ismerkedéskor, és bámulatosan változik át, amikor eljut veled a hálószoba ajtajáig. Nagyon kedves és megnyerő, aztán az ágyban döbbensz rá, szinte ijesztően óriási a libidója. Rendkívül érzékeny és érzéki típus, szavak nélkül is pontosan tudja, mit és hogyan tegyen, hogy fantasztikus élvezetben részesítsen. A szexuális étvágya akkora, hogy naponta és naponta többször is igényli a szexet. Nem véletlen, hogy a hosszú távú kapcsolat gondot okoz neki. Nem könnyen talál ugyanis olyan nőre, aki hozzá hasonlóan magas igényeket támaszt az ágyban.

A Mérleg az ágyban is lehengerlő

mérleg csillagjegy szex horoszkópA kedves és mindig megnyerő, vonzó Mérleg a hálószobában is emlékezetes pillanatokban részesít. Annyira nem okoz csalódást az ágyban, hogy többszörös élvezetben részesít. Ő sem szégyenlős, amikor a saját teljesítményéről esik szó. Kimondja, amit gondol, sőt még henceghet is, persze mindezt humorral átszőve teszi. Az udvarláshoz, a csábításhoz nála hozzátartozik, hogy beszél és beszél. Ellenállni neki szinte lehetetlen. Annyira sármos, annyira tudja, mit és hogyan tegyen, mondjon, hogy azt érzed, szinte belelát a lelkedbe. És mi kell a nőnek? Egy intelligens, mégis érzékeny férfias férfi. Ő az.

A Bika az érzékiség megszállottja

bika csillagjegy szex horoszkópA Bika az érintések megszállottja, vitathatatlanul szédítő az ágyban. Az életét pontosan felépíti, nála mindennek megvan a maga ideje. Szó szerint napirend szerint él, és gyűlöli, amikor az felborul. A szexben is a rendszeresség híve. Róla szólhat a vicc, ő minden este 9-kor szexel, ha ott van a párja, ha nincs. Az is biztos, bámulatosan ért az érzékiséghez. Szinte izzik a teste, fáradhatatlanul és hosszan, kitartóan, türelemmel teszi a dolgát. Akkor kiegyensúlyozott és vidám, amikor a szexet is megkapja. Ne akard őt visszautasítani, mert kihozhatod belőle azt az énjét, amit nem szeretnél megismerni.

A Szűz csöppet sem szégyenlős

szűz csillagjegy szex horoszkópA Szűzről a legtöbben azt gondolják, visszafogott és szégyenlős csillagjegy, aki nem tartozik a lepedőakrobaták közé. Nos, a valóság egészen más, ő ugyanis csak látszólag hűvös és visszafogott. A hálószobában csöppet sem az, sőt minden bizonnyal az egyik legszenvedélyesebb szeretőre találhatsz benne. Az is igaz, ezt a vadabbik oldalát egy igazán szenvedélyes partner hozza ki belőle a leginkább. Amikor párjára talál benned, a szex megszállottja lesz ő is. Ilyenkor fáradhatatlan és bámulatos energiák áradnak belőle. Figyelmes veled, mindent megtesz a közös élvezetért és az izgalmakért.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top