Horoszkóp

Melyik évszakban születtél? Többet mond el rólad, mint gondolnád

Gondoltad volna, hogy egészen más tulajdonságokkal rendelkeznek a téli születésűek, mint a tavasziak? A nyáron születettek pedig egészen más dolgokban jeleskednek, mint akik ősszel ünneplik a születésnapjukat. Vajon milyen izgalmas dolgot rejteget rólad a születési évszakod? Lerántjuk a leplet az évszakokról.

Ahogyan az egyes évszakok különböznek egymástól, pontosan úgy térnek el egymástól a különböző évszakokban születettek tulajdonságai. Az évszak, amelyben születtél, fantasztikus dolgokat mesél rólad, a személyiségedről, a tulajdonságaidról, de arról is árulkodik, hogyan látod az életedet.

Nincs más hátra, mint lejjebb görgetned, a születési évszakodhoz, és elolvasni, vajon milyen érdekességeket tudhatsz meg magadról, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az egyes évszakok szülöttei. Íme tehát a lelket melengető részletek.

Ha az egyik tavaszi hónapban születtél

A szerelem számodra különleges jelentéssel bír, ha tavasszal születtél. Sosem unod meg azt hallani a párodtól, mennyire szeret, és mennyire fontos vagy neki. Szívesen és önzetlenül segítesz másoknak, úgy érzed, azért születtél, hogy a Földet jobb és élhetőbb hellyé varázsolhasd. Meg is teszel minden tőled telhetőt a boldogságért. Nyitott és vidám típus vagy, nagyon sokat mosolyogsz. Szilárdan állsz a realitás talaján, könnyen barátkozol, merész és bátor vagy, keresed a kalandokat az életedben.

tavasz évszak személyiség önismeret

A szerelem rendkívül fontos a tavasz szülötteinek

Ha az egyik nyári hónapban születtél

Nagyon független a személyiséged, és kiváló a problémamegoldó képességed, amennyiben az egyik nyári hónapban születtél. Lenyűgöző a kreativitásod: amikor lazítani szeretnél, leülsz és alkotsz. A kreatív időtöltés számodra a legnagyszerűbb kikapcsolódás. Őszinte és megbízható ember vagy, szeretteidet sosem tudnád becsapni. Nagyon finom és pozitív a kisugárzásod, bárhol is tartózkodj, bármilyen problémád is adódjon, sosem engeded magad a negatív gondolatok mocsarába süllyedni. Nem véletlen az sem, hogy nagyon sokan szeretnek a közeledben lenni.

évszak nyár személyiség

Nagyon pozitív beállítottságúak a nyári emberek

Ha az egyik őszi hónapban születtél

Szinte biztosan meditálsz, mielőtt fontos döntést hoznál, de legalábbis alaposan átgondolod a választásaidat. Nem véletlen, hiszen az őszi szülöttek egyik jellemzője az alaposság. Nagyon figyelmes típus vagy, téged nem könnyű becsapni, mert bámulatos a szimatod, rögtön megérzed a hazugságot. A mély és tartalmas beszélgetéseket kedveled, leginkább azokkal osztod meg a gondolataidat, akiket igazán kedvelsz. Kiegyensúlyozott, nyugodt és kedves természetedet nagyon sokan szeretik. Nagyon bölcs és okos tanácsokat tudsz adni másoknak, és nagyon sokféle témához hozzá tudsz szólni.

évszak ősz személyiség

Az őszi szülötteket nem lehet becsapni

Ha az egyik téli hónapban születtél

Nem könnyen és nem is szívesen utasítod vissza, amikor mások szívességet kérnek tőled. Ugyan nem szeretsz a figyelem középpontjában tündökölni, ennek ellenére nagyon fontos számodra a baráti társaság, a kapcsolataid, és hogy önállóan boldogulj az életedben. Ha valakinek megnyitod a szívedet, a kapcsolatot életre szólónak tekinted. Mindenkor a lehető legtöbbet és legjobbat adod magadból. Nagyon sokan kedvelnek téged, és biztosan többen is a legnagyszerűbb barátnak tartanak. Nemcsak nagyon szerethető a személyiséged, de kiváló házigazda is vagy. Barátaid nagyon szívesen járnak hozzád.

évszak tél személyiség

A téli hónapok szülöttei kiváló házigazdák

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top