Horoszkóp

Válassz egy képet! Ezt üzeni az őrangyalod

Az angyalokat csöppet sem egyszerű megérteni. Többnyire szimbólumokkal, számokkal vagy a megérzéseiden keresztül próbálják az üzeneteiket tolmácsolni. Most viszont angyali közvetítővel küldik a számodra épp legfontosabb javaslatot. Személyes üzenetedhez semmi mást nem kell tenned, mint választani egyet az angyalkártyák közül.

Számtalan módon és persze trükkökkel próbálhat angyalod kapcsolódni hozzád. Nem látod, nem hallod őt, ezért a jeleket sem biztos, hogy észreveszed vagy tudatosítod. Pedig a megoldás valójában  mindig ott rejtőzik a kezedben, semmi mást nem kéne tenned, csak meghallani az angyali üzenetet.

Szimbólumok helyett most angyalkártyákkal segítünk. Az üzenet pontos és egyértelmű, nem értheted félre, neked szól. Ha felkészültél, és kíváncsi vagy, vajon mit szeretne veled őrangyalod tudatni, válassz egyet a szebbnél szebb kártyák közül! Mielőtt választanál, kényelmesen helyezkedj el, végy néhány mély levegőt, majd mind a hat angyalkártyát egyesével nézd meg. Amelyik a leginkább vonzza a lelkedet, amelyik energiáját a legerőteljesebbnek érzed, az ahhoz tartozó üzenet a tiéd. Akkor hát melyik angyalos kártyát választod?

angyalkártya teszt üzenet

Ha az 1. angyalkártyát választottad

Angyalod üzenete szerint erős benned az anyai ösztön, gondoskodó, segítőkész típus vagy, mégis előfordul, hogy elfojtod ezt a képességedet. Fogadd magadba a nőies energiákat, ami azt jelenti, engedd meg, hogy áramoljon belőled a kedvesség, a szépség és a hála érzése. Amikor azért mardos a bűntudat, mert mások segítségét kérted, vagy ajándékot, szívességet fogadtál el, akkor a nőies energiákat blokkolod magadban. A befogadás és az elfogadás a nőiesség természetes része épp úgy, mint a gondoskodás vagy a segítségnyújtás. Őrangyalod hangját is az elfogadás energiájával együtt tudod meghallani. Számtalan ajándék vesz körül téged nap mint nap. Amikor a természet ölelését érzed, vagy a párod, a szeretteid téged ölelnek meg, csak mondj magadban köszönetet, máris erősíted magadban az elfogadás gyógyító érzését.

Ha a 2. angyalkártyát választottad

Angyalod üzenete szerint eljutott hozzá a segítségkérő imád. Mostanában kiestél az egyensúlyból, stresszesebb, feszültebb időszakot élsz, a kapcsolataid is kihívások elé állítanak téged. A diszharmóniát önmagadban belül és a körülötted és érezheted. Angyalod segít, hogy visszanyerd a lelki békédet, és megoldást találj a baráti és a szerelmi kapcsolatodra, a munkahelyi kihívásokra. Próbálj meg lehetőség szerint minél többször befelé figyelni, hogy megérezd az angyal gyógyító energiáját. Nem a te hibád, ami most épp veled vagy körülötted zajlik, az életedben fontos változások történnek, a diszharmóniát ezek okozzák a lelkedben. Csak gondolkodj pozitívan, hiszen minden érted történik. Meditálj és pihenj minél többet, a lelki egyensúlyt hamarosan ismét megtapasztalhatod.

Ha a 3. angyalt választottad

angyalkártyaAngyalod azt üzeni, amint elengeded és meggyógyítod magadban a régmúlt fájdalmait, abban a pillanatban áldásban és szeretetben részesülsz. Engedd el a haragot, a bűntudatot vagy bármilyen más negatív érzést, ami még mindig benned van, és a boldogságodban gátol. Egészen új szintre léphetsz az életedben ezután, és minden vágyadat megvalósíthatod. Hívhatod segítségül a tündéreket, de kérheted a körülötted élők vagy szakember támogatását, akik segíthetnek, hogy túlléphess a múlton, és ismét magadra találhass. Hidd el, nagyon szerethető ember vagy, aki már nagyon is megérdemli a boldogságot. Ne állj tovább önmagad útjában. Nyisd meg a lelked a boldogság felé.

Ha a 4. angyalt választottad

angyalkártyaAngyalod örömmel tudatja veled, a karmádat megoldottad, a karmikus leckét megtanultad, a múltból hozott adósságot törlesztetted. Sikeresen túlléptél életed legnagyobb és legnehezebb kihívásán, a szükséges tapasztalatokat is begyűjtötted. Minden feladattal természetesen még nem végeztél, és számtalan új ismeretet, tapasztalatot kell még begyűjtened, a megoldott karmikus leckéket természetesen többé nem fogod átélni. A szerencse kereke most feléd fordult, lehetőséget kapsz rá, hogy megvalósíthasd mindazt, amit igazán szeretnél. Hátra ugyan továbbra sem dőlhetsz, de a korábbihoz képest nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak elé nézel. Érdemes minél többet mantráznod: „A múltat megtisztítottam az adósságoktól, boldog és harmonikus életet élek.”

Ha az 5. angyalkártyát választottad

angyalkártya üzenetAngyalod azt üzeni, a napi rohanás és feladatok között önmagadra is figyelj egy kicsit. Engedd meg magadnak a valódi lazítást, az élvezeteket. A teendőid listáját egészítsd ki azokkal is, amit igazán szeretsz csinálni. Amit először törölj a listáról, hogy nincs időd, túlzottan elfoglalt vagy. Gondolj csak bele, mikor engedted meg utoljára magadnak, hogy azt tedd, amihez igazán kedvet érzel? Rengeteget dolgoztál, itt az ideje, hogy magaddal is törődj végre. Hogy élvezd az életet, élvezd a munkád gyümölcsét. Játssz a kutyáddal, a gyermekeddel, öleld meg a szerelmedet, foglalj asztalt a kedvenc éttermedben, vagy csak menj ki a friss levegőre, és fedezd fel ismét a természet szépségeit. Ha gyötörne a bűntudat, mert önmagad fontosabb minden másnál, végy néhány mély levegőt, és mondd magadnak minél többször: „Megérdemlem.”

Ha a 6. angyalkártyát választottad

angyalkártya üzenetAngyalod üzenete szerint a belső gyermek ébredezik most benned, és az élet csodáira, szépségére emlékeztet. A legjobb úton haladsz, hogy megvalósíthasd a céljaidat. Továbbra is kövesd az álmaidat, éld meg az élet örömeit, hiszen a belső gyermek iránti tisztelet érzése éppen ebben segít. Amikor úgy érzed, akadályok tornyosulnak előtted vagy kudarcként élsz meg bizonyos dolgokat, akkor is tudd, a sorsod útját járod, haladj ezért továbbra is a neked rendelt ösvényen. Soha ne add fel a reményt, kövesd a szíved hangját. Angyalod lámpást tart az úton, mindenben segít és támogat. Amikor szivárványt pillantasz meg az égen, a látvány még inkább arra ösztönöz, hogy megéld az álmaidat.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top