Horoszkóp

Hogy nyomod a fogkrémes tubust? Ezt árulja el rólad

Még egy olyan hétköznapi tevékenység is nagyon sokat elárul rólad, mint a fogmosás. Lehet, éppenséggel a párodat is bosszantod, hogy egészen másként nyomod ki a fogkrémet a tubusból, mint ő. Ez az önkéntelen mozdulat nem a véletlen – és még csak nem is az ördög – műve, éppen azt sejteti, mennyire különbözik a személyiségetek. Vajon, hogyan nyomod ki a fogkrémet a tubusból? És mit mesél mindez rólad? Íme.

Fogat legalább kétszer mosol minden egyes napon. Jó esetben. Valószínűleg sosem jutott még eszedbe, ez a rutinmozdulat mennyi mindent árul el a személyiségedről, rólad. Könnyen lehet, egészen másként nyomjátok ki a fogkrémet a tubusból a pároddal, ami időnként parázs vitákat is kirobbanthat közöttetek. Az is lehet, az a típus vagy, aki szépen kiigazgatja a tubust, miután a párja jól összenyomorgatta.

Szóval, íme ez az igazán szórakoztató és izgalmas személyiségteszt, amelyből ismét valami újat tudhatsz meg magadról. Ha mást nem, annyit bizonyosan, hogy a párod miért másként nyomja ki a fogkrémet a tubusból. Az eredményt követően legalább ezen nem bosszantod magad többé. Ha felkészültél, induljon a játék. Válassz tehát egyet a rajzok közül.

Nos, hogyan nyomod ki fogkrémet a tubusból?

 

fogkrém tubus személyiségteszt

Ha az első fogkrémes tubust választottad

Úgy tűnik, gyakrabban kéne fogat mosnod. Na, jó csak vicceltünk. Viszont meglepő és érdekes lehet, hogy valójában még egy vadiúj, felbontatlan tubust választottál. Mindez persze nem azt jelenti, hogy hadilábon állnál a fogmosással. Inkább arra utal, hogy nagyon felkészült és alapos típus vagy, aki mindenkor átgondolja a döntéseit, lelkiismeretes és alapos. Szóval, nálad egészen biztosan rend a lelke mindennek. Természetesen a fogaid egészségére is odafigyelsz.

Ha a második fogkrémes tubust választottad

Könnyen lehet, hogy a párod sokat bosszankodik, mert a tubus elején nyomod ki a fogkrémet, hiszen minél kevesebb marad benne, annál macerásabb kinyomni a többit. Viszont annál boldogabb lesz, ha megtudja, mennyire hűséges és pontos, állhatatos és megbízható a személyiséged. Lehet, hogy nem is tudsz róla, de nagyon sokan kedvelnek téged, és szívesen töltik a társaságodban az időt. Nyilván a leheleted is kristálytiszta.

Ha a harmadik fogkrémes tubust választottad

Te aztán semmit sem bízol a véletlenre. Sosem dobnád ki a tubust, amíg egyetlen adagnyi fogkrémet is ki tudsz préselni belőle. Bölcs és megfontolt, ugyanakkor okos és segítőkész típus vagy. Sokan kérik a tanácsaidat is. Nem döntesz elhamarkodottan, mindenkor mérlegelsz, mindkét oldalról megvizsgálod a problémákat. Odafigyelsz a megérzéseidre is, így az sem véletlen, hogy mindig jól választasz. Ahogyan az is biztos, hogy a fogaid ragyognak, és fogkefét is előírás szerint cseréled.

Ha a negyedik fogkrémes tubust választottad

Úgy tűnik, inkább a fogmosásra koncentrálsz, mintsem arra, hogy a tubusból hogyan nyomod ki a fogkrémet. Szinte még az ujjaid is nyomot hagynak a tubuson, ahogy kézbe veszed, úgy nyomod. Te valóban éled az életet. Jól érzed magad, kihasználod a legjobb lehetőségeket, de a vidám társaságokból, bulikból sem maradnál ki. A kihívásokat, a kockázatokat is vállalod, bátor és őszinte típus vagy. Pontosan tudod, az utóbbi úgyis mindig kifizetődik. Magadat sem csapnád be fogmosás helyett egy gyors szájöblítéssel.

(via vonvon)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top