Horoszkóp

Jövőre várod a kisbabádat? A csillagok segítenek felkészülni!

A 2018-as év a Vénusz éve lesz, így általánosságban elmondható, hogy a december után születendő gyermekek kedvesek és harmóniára törekvők lesznek, ugyanakkor folyamatos visszaigazolásra lesz szükségük ahhoz, hogy remek adottságaikat kamatoztatni tudják. Az ország legnagyobb várandósoknak szóló kiállítása, a november 17-19. között zajló BabaMama Expo felkérésére Dudás Mária gyermekasztrológus elárulja, hogy 2018 első felében milyen személyiségjegyekkel jönnek majd világra az újszülöttek.

2017. december 21. 17 óra 16 perctől: Bak gyermek

Kötelességtudó, de érzelmileg zárkózottabb gyermekek lesznek. A biztonságot a napirend adja számukra, gondolkodásukban gyorsak, hamar átlátják az összefüggéseket, meggyőzően beszélnek, és kimondottan jó nyelvérzékük lesz. A január 11. után született babák már gyakorlatiasabb gondolkodók lesznek. tanulnivalójuk lesz a rugalmasság elsajátítása és az önbizalmuk erősítése.

 

 

2018. január 20. 3 óra 57 perctől: Vízöntő gyermek

Az egyediséget képviselő Vízöntő gyermekeket a távlati célok fogják majd motiválni. A januári Vízöntők gyakorlatias gondolkodók lesznek, de már lazább formában, mint a Bak gyermekek. A február 1. után született babáknak változik a gondolkodásuk, zseniális, újító ötleteik lesznek, viszont a gyakorlatias oldal hiányában nehezebbé válik a megvalósítás. Játékok közül kimondottan hasznos lehet a gyurmázás, a homokozás és a kertészkedés.

 

 

 

 

 

2018. február 18. 18 óra 5 perctől: Halak gyermek

Nagyon érzékeny gyermekek, a napirend, a pihenés szükséges a nyugalmukhoz. Játékokban a földdel, anyaggal való foglalkozás a hiányzó gyakorlatias oldalt fejleszti. Gondolkodásban kimondottan jobb agyféltekés beállítottságúak, így az iskolában kicsit nehézkesebben tanulják meg a logikusan felépített tananyagot. A március 7-e után született babáknak változik a gondolkodásuk, gyors észjárásúak lesznek, de inkább a rövidtávú memóriájuk erős. A határozottság, kitartóbb cselekvés és a céltudatosság erősödik, de a könnyed levegős energiák tanulása még feladat.

 

2018. március 20. 17 óra 1 perctől: Kos gyermek

A kosos akarat, az önérvényesítés, mozgékonyság ezeknél a babáknál fokozottabban jelenik meg. Kimondottan jó, ha sokat mozognak, főleg szabadban. Gyors gondolkodásúak, azonnal szeretnék minden ötletüket megvalósítani és ehhez kitartást is kapnak. A saját érzelmeiket viszont nehezebben fejezik ki. A március 31-e után született Kos gyerekek személyiségében jól ötvöződik az önérvényesítés és a kitartás.

 

 

 

2018. április 20. 3 óra 57 perctől: Bika gyermek

Megfontolt babák, gondolkodásukban még megjelenik a gyorsaság, de a megvalósításban már kissé lassabbak. A szabadban töltött idő fizikailag és lelkileg is feltölti őket. Az érzelmi önkifejezést nekik is tanulni kell. A május 13-a után született Bika gyermekek gondolkodása változik, a tanulás folyamatában segítségükre lesz, ha minél több érzékszervüket bevonják a feladatba. Ehhez kapnak egyedi megvalósító képességet, viszont önérvényesítésben gyengébben állnak majd.

 

2018. május 21. 3 órától: Ikrek gyermek

Ezek a babák most tartogatnak némi meglepetést a szülők számára. Bennük van a könnyed levegősség, de gondolkodásukban lassabbak, alaposabbak, megvalósításban viszont egyediek. Mivel tüzes energiákból gyengébben állnak, így a mozgás és a dicséret nagyon fontos! A május 30. után született babáknál gondolati síkon megjelenik a felületesség, ezért érdemes a mindennapjaikba már korán bevezetni a rendszert. A június 12. után született Ikrek babák erőssége a képi gondolkodás lesz, akaratban erősödnek, viszont a gyakorlatias oldalt érdemes edzeni és tanulni.

Ám ha ez kevés, és a babagondozás gyakorlati kérdéseivel kapcsolatban is szívesen vennél tanácsokat, akkor látogassatok el november 17-18-19-én a BabaMama Expóra! Az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló eseményén szakemberek és 200 kiállító várja az érdeklődőket. Tájékozódhattok szoptatási és étkezési témákban, de akár a névválasztás kérdéseiben is szakértő segítség vár Titeket. Megismerkedhettek a legújabb várandós divattal, bio baba-mama termékekkel, kiemelt figyelmet kapnak az ételintoleranciás és allergiás kicsik, a várandósság alatti étkezési tanácsok, de találkozhattok tapasztalt sztáranyukákkal is az esemény változatos színpadi programjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top