Horoszkóp

Ez a párod szeretetnyelve a horoszkóp szerint

Tudod, mi a párod szeretetnyelve? Hogyan fejezi ki irántad a szeretetét? És milyen jelekből tudhatja, hogy te is szereted őt? A párkapcsolatok többségében a legnagyobb probléma éppen ez, hogy a társak nem értik egymás szeretetnyelvét. Félreértéseket, fölösleges veszekedéseket spórolhatsz meg, ha tisztában vagy párod igényével, azzal, amit adni tud neked. Persze, a sajátodat se felejtsd el tudatni vele. A horoszkópból kiderül, hogyan szeretnek a csillagjegyek, mi a szeretetnyelvük. Használd, érdemes.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos határozott, egyenes és nyílt jellem. Nem szereti a félrebeszélést, a tiszta és érthető kommunikációt viszont annál inkább. Szóval, ha tudni szeretnéd, mennyire van fontos neki, semmi mást nem kell tenned, mint megkérdezni tőle. Szavakból ért, de hallani is szereti, hogy szereted. Mondd el neki minél többször, hiszen a szavak az ő szeretetnyelve.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika a legérzékibb csillagjegy. Az is igaz persze, hogy legalább ennyire makacs és önfejű típus. Mégis nagyon szeretetre méltó, hűséges és megbízható jellem. Az érintések mindennél többet jelentenek a számára. Ő biztosan az érzéki simogatással mutatja ki, mennyire szeret téged. Öleld meg őt minél többször, és meglátod, a keményfejű Bika kezes báránnyá változik.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a szavak embere. Semmi másból nem ért, mint a logikus, tiszta és következetes kommunikációból. Kertelés nélkül kimondja, amit gondol, az érzéseit is képes szavakba foglalni. Ajándékozni is nagyon szeret, ezért a kedves szavak mellett kisebb-nagyobb ajándékokkal mutatja ki, mennyire értékeli, hogy veled lehet.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák a legérzelmesebb csillagjegy. A szeretet számára különleges jelentést hordoz. Gondoskodó, segítőkész, minden áldozatot vállal a családjáért, a szeretteiért. Az ő szeretetnyelve nem is lehet más, mint a minőségi idő. Azokkal a percekkel teszed őt a legboldogabbá, amit vele töltesz. Gyerekekkel vagy csak kettesben, az együtt töltött idő aranyat ér mindkettőtöknek.

szeretetnyelv horoszkóp csillagjegyek

Némely csillagjegynek az ölelés, az érintés a szeretetnyelve

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán igazi egyéniség. Ő a nagybetűs alfa-hím és persze az igazi alfa-nő. Párkapcsolatában nagylelkű és imádni való tud lenni. Az intimitás különösen fontos a számára, ezért a szeretetét is ezen keresztül mutatja ki. Az ölelés, az érintés, a szex különleges jelentőséggel bír nála. Amikor nem bújsz vele ágyba, nagyon elkeseredik, mert úgy érezheti, nem szereted őt többé, vagy ő már nem elég jó neked. Ezért is öleld meg őt minél többször és minél több érzelemmel.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz szorgalmas és megbízható csillagjegy. Fáradhatatlanul és bámulatosan alaposan végzi a feladatait. Talán nem is meglepő, hogy az ő szeretetnyelve is éppen ez, hogy önzetlenül ad, és mindent megtesz érted. Ő a tetteivel mutatja ki, mennyire szeret téged. Éppen ez az, amit persze sokan félreértenek. Pedig amikor a kedvenc kajáddal vár vacsorára, biztos lehetsz benne, a szívét is belefőzte.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg valójában anyagias típus. A párkapcsolat is különleges jelentőséggel bír az életében. Nagyon tud szeretni, és ragaszkodik is hozzád. Annak ellenére, hogy a szép szavakért neki sem kell a szomszédba menni, az ajándékokhoz is nagyon ért. Az Ikrekhez hasonlóan ajándékokkal mutatja ki az érzéseit, és persze ő is szívesen veszi, amikor hasonló meglepetéseket szerzel neki.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió érzelmes és érzéki. Az is biztos, hogy amikor igazán szerelmes, a lehető legtöbb időt szeretné veled tölteni. Ha teheti, a nappalokon túl az éjszakákat is melletted tölti, hiszen számára még az alvás is minőségi időnek számít. Csak ritkán mondja ki, hogy szeret, de amikor összebújsz vele, és amikor veled lehet, annál jobban fogja veled éreztetni a szeretetét

szeretetnyelv horoszkóp csillagjegy

A csillagjegyek másként mutatják ki a szeretetüket

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas nyitott és független típus, imád utazni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy folytonos mehetnékkel küszködik, viszont óriási jelnek veheted, amikor megkér, hogy tarts te is vele. A szeretetét semmi mással nem tudja jobban kimutatni, mint a veled töltött minőségi idővel. Amikor kikapcsolja mobilt, a tévét, és csakis rád figyel, csakis az érdekli, hogy élvezd te is a vele töltött időt.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak tiszteli és követi a hagyományokat a leginkább.  A Szűz csillagjegyhez hasonlóan az ő szeretetnyelve is az, hogy ad és ad, és bármilyen szívességet örömmel megtesz a kedvedért. Mindent megtesz érted, keményen dolgozik, hogy a legkényelmesebb életed lehessen. Őt is könnyű félreérteni, mert sokszor beletemetkezhet a munkájába, és látszólag csak magával foglalkozik, a szíve mélyén mégis érted él és érted lélegzik.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő szabad és független lélek. Nagyon mély érzésű, de sem kimutatni, sem elmondani nem képes, amit érez. Nem is fogja, ezért erre ne is számíts tőle. Az ajándékokat viszont nagyon szereti. Szívesen kap, de még szívesebben lep meg téged kisebb és nagyobb ajándékokkal. Amíg nem feledkezik meg a legfontosabb ünnepekről, addig biztos lehetsz a szeretetében.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak az egyik legromantikusabb csillagjegy. Nagyon vágyik az érzésekre, és persze nagyon mélyen is érez. Ábrándos, álmodozó típus, akinek bámulatos a fantáziája, és rendkívül kreatív típus. Nagyon tud szeretni, és az érintések minden szónál többet jelentenek neki. Nem véletlen, hogy az ő szeretetnyelve a testi érintés. Öleld meg őt minél gyakrabban, és nem győzi majd kimutatni a szeretetét irántad.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top