Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szomjazza a figyelmet

Ezek a csillagjegyek szomjazzák a figyelmet. Időnként már bosszantónak is tűnhetnek a többiek szemében, mert tényleg mindent megtesznek, csak hogy a középpontba, a reflektorfénybe kerülhessenek. Tény és való, nem lehet őket nem észrevenni, elképesztően feltűnőek. Vajon te is köztük vagy? A horoszkóp biztosan leleplez.

Az Oroszlán mindent megtesz a figyelemért

oroszlán csillagjegy horoszkópTalán nem is meglepő, hogy az Oroszlán a lista élére kerülhetett. Ő az a csillagjegy, aki mindent megtesz a figyelemért. Nem is lehet őt nem észrevenni, annyira feltűnő tud lenni. Elképesztően domináns és határozott típus, aki időnként jócskán túlzásba viszi a szereplést. Imádja a drámát, rémesen fárasztó és frusztráló tud lenni, és még csak fel sem tűnik neki, hogy már szinte mindenki feszeng a közelében. Ha pedig nem kapja meg a kellő figyelmet, ő adja vissza, de abban biztosan nem lesz köszönet. Kirívó viselkedése ellenére sem lehet az Oroszlánra azt mondani, hogy ne lenne igazi jó barát vagy társ. Nagyon figyelmes, nagylelkű és gondoskodó a szeretteivel, és a végsőkig megóvja, védelmezi őket.

A Skorpiót nem lehet nem észreveni

A Skorpió nem feltétlenül keresi a figyelmet, legalábbis olyan módon, ahogyan az Oroszlán teszi, biztosan nem. Mégsem lehet csak úgy elmenni mellette. Valójában még csak különösebb dolgot sem kell ahhoz tennie, hogy emlékezzenek rá a többiek. Persze, ez nem jelenti azt, hogy passzív vagy visszahúzódó típus lenne. Éppen az ellenkezője, lehengerlő, ellenállhatatlan, rendkívül szenvedélyes és ugyanennyire veszélyes csillagjegy. Nagyon érzékeny, és szinte belelát mások lelkébe. Nagyon könnyen magára vonja mások figyelmét csupán azzal, ahogyan belép egy terembe. Az is biztos, a Skorpió is hajlamos a drámára, nagyon ki tud borulni, amikor valami nem úgy történik, ahogyan szerette volna.

Az Ikrek nagyon szereti a figyelmet

Az Ikrek kifejezetten szereti, amikor a figyelem kizárólag rá irányul. Vidám és szórakoztató típus, imádja a társaságot. Akkor érzi a legjobban magát, amikor beszélhet és beszélhet és beszélhet. És persze talál olyan partnereket, akik figyelmesen hallgatják a mondandóját. Legalábbis egy darabig. Ő az, aki még a mosdóban is képes idegenekkel beszédbe elegyedni. Mindig talál valamilyen témát, amivel magára hívhatja a figyelmet, amivel beszélgetést kezdeményezhet. Okos és olvasott csillagjegy, valójában szinte bármiről van véleménye, amit sosem tart magában. Az Ikrek sem mindig érzi a határait, van, amikor még akkor is mondja, amikor valójában már senki sem figyel rá. Ilyenkor érdemes egy picit lehűteni.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top