nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezt ígéri 2018-ra a horoszkóp

Ezt ígéri 2018-ra a horoszkóp

Alig néhány hét választ el az új évtől. Új reményekkel, új lehetőségekkel indulhat 2018, amely már azért is különleges év lesz, hiszen a számjegyeket összeadva 11 az eredmény. A 11 pedig a számmisztika szerint mesterszám, így különleges lehetőségeket csillogtat meg. Hogy mi várhat rád 2018-ban, azt már most kiolvashatod a csillagokból. Vajon mit ígér a horoszkópod? Mindenképpen izgalmakat.
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

kos csillagjegy horoszkóp 2018A Kos (március 20. – április 19.)

Kedves Kos! Elképesztően keményen dolgoztál az elmúlt időszakban. 2018 lesz az év, amikor végre minden vágyad valóra válik, amikor a munkádért learathatod a babérokat. Nem azonnal és nem is január 1-jén hullanak az öledbe a gyümölcsök, ezért hajlamos lehetsz majd a türelmetlenségre. Nem véletlen, mert az újév éppen ebben tesz téged próbára, de utólag magad is belátod, érdemes volt várni.

horoszkóp 2018 bika csillagjegyA Bika (április 19. – május 20.)

Kedves Bika! Az elmúlt évet valójában elégedettséggel zárhatod, hiszen több, számodra fontos dolog is megszilárdult az életedben. 2018-ban tovább gyarapodhatsz, és erősödhetsz az életed azon területein is, amelyeket most még bizonytalannak érzel. 2018 a tanulásra, a további növekedésre is kiváló lehetőségeket kínál. Gyűjtsd a tapasztalatokat, keresd az új lehetőségeket. A legjobb úton jársz. Csak így tovább.

horoszkóp ikrek 2018Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Kedves Ikrek! 2018-ban te is tovább erősödhetsz és gyarapodhatsz. Továbbra is nagyon fontos része lesz az életednek önmagad felfedezése, és arra is rájössz majd, hogy mi is a célod a világban. Új és rendkívül izgalmas lehetőségeket tartogat számodra az új év. Hogy pontosan mit, magadnak kell majd megfejtened. Mindenesetre légy a következő évben a szokotthoz képest is figyelmesebb, hogy meghalld a hívó hangokat.

horoszkóp 2018 rák csillagjegyA Rák (június 21. – július 22.)

Kedves Rák! 2018 a te éved lesz. Erősebbnek érzed majd magad, és megtapasztalhatod az önzetlen szeretetet, amit te magad is sugárzol a külvilágba. Többször is olyan helyzetben találhatod magad, amikor az érzelmeidet érdemes lesz kimutatnod mások előtt is. Fontos döntések várnak rád, és az is biztos, hogy egészen más szemlélettel tekintesz önmagadra, a szeretteidre és a világra is a jövő évben.

horoszkóp 2018 oroszlán csillagjegyAz Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán! Bárhová is lépsz be, elképesztő hatást teszel az emberekre. Mindez 2018-ban sem lesz másként. Egész új és izgalmas lehetőségek várnak rád, amelyek a szívedet is újra megtöltik izgalommal és lelkesedéssel. 2018 arra is tökéletes lesz majd, hogy minden negatívumtól megszabadulj. Könnyen lehet, hogy kidobsz minden olyan tárgyat, amire már nincs szükséged, de néhány barátságnak, kapcsolatnak is vége szakadhat.

horoszkóp 2018 szűz csillagjegyA Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz! A jövő év önmagad felfedezéséről szól, ami azt jelenti, hogy el kell majd fogadnod néhány változást az életedben. Ne ijedj meg, nincs mitől tartanod vagy aggódnod. Időnként hajlamos lehetsz bizalmatlanul fogadni a változásokat, ezúttal minden a javadat szolgálja majd. 2018 a lehető legjobb alkalmat és lehetőségeket kínálja, hogy tovább dolgozhass önmagadon és tovább fejlődhess.

horoszkóp 2018 mérleg csillagjegyA Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg! Hajlamos vagy rá, hogy előbb mások érdekeit tartsd szem előtt, és csak azt követően a sajátodat, 2018-ban végre változtatsz a hozzáállásodon, és önmagadra figyelsz majd elsősorban. Megtapasztalhatod a különbséget, milyen az, amikor saját magadnak segítesz először, és majd csak azt követően a többieknek. Mindez nem önzőség, hanem a bölcsességed és a lehetőségek kiaknázása. Élj vele, megéri.

horoszkóp 2018 skorpió csillagjegyA Skorpió (október 23. – november 21.)

Kedves Skorpió! A következő év tökéletes lehetőséget ígér a belső erőd fejlesztéséhez és az önelfogadáshoz. Az elmúlt évben inkább magadban tartottad különleges képességedet, jövőre viszont számtalan lehetőséged lesz ahhoz, hogy valóban megmutathasd, mire is vagy képes, milyen erő, fegyelem és szakértelem rejlik benned. Megtalálod azokat az embereket is, akik a segítségedre lehetnek.

horoszkóp 2018 nyilas csillagjegyA Nyilas (november 22. – december 21.)

Kedves Nyilas! 2018-ban drámai változásokra számíthatsz mind a párkapcsolatodban, és mind a baráti kapcsolataidban. Nagyon fontos, hogy ezúttal semmit ne siess el. Rád különösen érvényes lesz a mondás, mely szerint a türelem, rózsát terem. Igaz, nem erősséged a várakozás és a türelem, de ezúttal tényleg érdemes minél inkább átgondolnod és mérlegelned a lehetőségeidet, mert a jutalom sem marad el. 

horoszkóp 2018 bak csillagjegyA Bak (december 22. – január 19.)

Kedves Bak! Az elmúlt néhány éved rázósabb és rögösebb lehetett, mint ahogyan arra számítottál. A kemény, szívós és kitartó munka ugyanakkor 2018-ban végre beérik, és kifizetődik. Ünnepelj, és lazíts végre, dőlj hátra, és pihend ki magad, töltődj fel energiával, hiszen megérdemled. Neked is jár a szórakozás, mielőtt újabb célokat tűznél ki magad elé, és fejest ugranál a következő feladatokba.

horoszkóp 2018 vízöntő csillagjegyA Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kedves Vízöntő! Az új év igencsak szembetűnő változásokat ígér neked. Ugyan könnyen lehet, hogy úgy érzed majd, kicsúszott a lábad alól a talaj, és nem tudod kézben tartani a dolgaidat, mégis érdemes egyet hátralépned, és elővenni az egyik legnagyobb erősségedet. Mindig tudod, hogyan kezeld az újdonságokat. Te vagy az a csillagjegy, aki elébe megy a változásnak, az új lehetőségeknek. Most is ezt kell tenned.

horoszkóp 2018 halak csillagjegyA Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak! Te vagy az önzetlen barát. Mindig és mindenki számíthat rád, amikor csak szükségét érzi. 2018-ban is fontos lesz, hogy segíts másoknak, viszont arra is rájössz, mennyire fontos saját magadra is gondolnod. Az új év kifejezetten izgalmas lehetőségeket tartogat a számodra, több olyan képességet is felfedezhetsz magadban, amelyről eddig talán nem is tudtál. Mindez pedig az önbizalmadat is erősíti majd.

(via yearly horoscope)

Megosztás Facebookon