Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: a nosztalgia meggyógyít

Ne félj elmerülni a múlt emlékeiben és a régi szép élményekben. Akkor sem kell ettől félned, ha már más a párod, vagy ha az életed egy teljesen más szakaszában vagy, mint régen voltál. A nosztalgia most nem fordít vissza az eddig megtett utadon, sokkal inkább segít megérteni, hogy hogy kerültél ide, és milyen értékeket kellene újra megtalálnod magadban ahhoz, hogy most még boldogabb legyél, mint régen voltál.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Megpróbálsz logikusan megoldani egy szerelmi helyzetet, de tudnod kellene, hogy a logika nem működik a szív ügyeiben. Most sokkal jobb lenne mindenkinek, ha a szívedre hallgatnál, és ha érzelmi alapú döntést hoznál. Akkor is így van, ha most még félsz a saját érzelmeidtől.

Bőség: Mindig van megoldás, még akkor is, ha azt hiszed, hogy már minden lehetőség elveszett. Ezt tartsd észben pénzügyekben a hétvégén.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon kell vigyáznod arra, hogy ne legyél túl féltékeny a hétvégén. Most eszedbe juthat, hogy milyen sokan csaptak be, és talán azt hiheted, hogy a szerelmed valamit titkol előled. Fontos, hogy higgadtan és szeretettel kommunikálj a vádaskodás és a támadások helyett.

Bőség: Hajlamos vagy belekényelmesedni a jólétbe. Talán most azért érzel valamiféle anyagi hiányt, hogy ez motiváljon téged, és hogy merj több pénzt teremteni magadnak.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Könnyedén megfeledkezhetsz a legfontosabb dolgokról is a hétvégén. Most érdemes lenne fejben tartanod, hogy mit ígértél a szerelmednek mert ő nagyon is komolyan vett egy könnyelmű ígéretet. Fontos, hogy legyél hű a korábbi szavaidhoz, és tegyétek meg azt, amit megígértél.

Bőség: Figyelj oda a szavaidra, amelyekkel a pénzről beszélsz. Könnyen lehet, hogy a szavaidban megtalálod a választ az összes pénzügyi kérdésedre.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lehet, hogy a hétvégén több támogatásra és több odafigyelésre van szükséged a szerelmedtől. Könnyen lehet, hogy most azzal kerülhetnétek közelebb egymáshoz, ha mesélnétek egymásnak. A gyerekkorotok és a gimnáziumi éveitek például tökéletes témák lesznek.

Bőség: Van valaki a környezetedben, aki sokkal jobban bánik a pénzzel, mint te. Érdemes lenne megfigyelned, hogy ő mit és hogyan tesz a pénzügyekben, majd lemásolni.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Merész játékokba fogtál, és nagyon merész terveid vannak a szerelmi életedre vonatkoztatva. Könnyen lehet, hogy most nem alakul minden úgy ahogyan azt tervezted. Érdemes lenne végiggondolnod, hogy máskor mit és hogyan rontottál el a szerelmi életedben, mert most ugyanazokat a hibákat akarod elkövetni újra..

Bőség: Ne kapkodj, ha pénzről van szó! Most fizess mindenhol komótosan, ráérősen és megfontoltan. Ezzel elkerülheted, hogy valahol átverjenek, vagy te magad becsapd magad.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az az érzésed, hogy a szerelmednek sokkal nagyobb támogatásra és sokkal nagyobb figyelemre lenne szüksége tőled. A szerelmed pedig valójában arra vágyik, hogy ő segíthessen neked, és ő támogathasson téged. Ma engedd meg neki, hogy rád figyeljen, és hogy elhalmozzon romantikus gesztusokkal.

Bőség: Van benned némi aggodalom a pénzzel kapcsolatban, ez pedig lassan elkezd görcsé válni. Pedig valójába a helyzet sokkal jobb, mint amilyennek hiszed. Most nézz utána a tényeknek!

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán nem minden helyzetben hozod meg a legjobb döntést a szerelmi életedben. Most érdemes lenne konzultálnod valakivel szerelmi kérdésekről. A barátnőid például jó tanácsokat adhatnak, és sokat segíthetnek abban, hogy megértsd, mi a legjobb lépés a számodra, és mit tehetsz ebben a helyzetben.

Bőség: Nem lenne szabad komolyan venned egy komolytalan ajánlatot. Egy olyan komolytalan ajánlatot kapsz, amely nagyon csillogónak tűnik, de valójában hazugságokra épül.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szeretnél letisztázni egy helyzetet, és szeretnél tiszta lapot a szerelmeddel. A hétvégén érdemes a megbocsátást, és az empátiát választanotok ahelyett, hogy mindenki az unalomig ismert, mindig ismételgetett régi mondatokat mondogatná.

Bőség: Itt az ideje annak, hogy kijavítsd egy korábbi tévedésedet. Itt az ideje annak, hogy megszüntess egy korábbi félreértést. Igen könnyen lehet, hogy a hét végére megoldhatod ezt a helyzetet.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Itt az ideje annak, hogy felismerd a saját korlátaidat. Már olyan sok mindent megtanultál megtenni, és már tökélyre fejlesztetted azt, hogy alkalmazkodj másokhoz. Mégis ideje lenne talán annak, hogy önmagadra figyelj, és önmagad miatt tegyél meg valamit.

Bőség: Valaki szeretné elterelni a figyelmedet egy fontos pénzügyi döntésről. Talán befolyásolni akar téged, talán anyagi érdeke fűződik ehhez. Érdemes most jobban koncentrálnod.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Könnyen olyan helyzetben találhatod magad, amelyben túl sok az érzelem a számodra. Ez a hétvége segít neked abban, hogy feloldd az érzelmektől való félelmeidet, és felismerd, hogy az érzelmeket átélni kell, nem pedig elnyomni. Bátran éld meg a valódi érzelmeidet!

Bőség: Lassan megnyugodhatsz, hiszen már látod, hogy lesz elég pénzed egy olyan helyzetben, amelytől eddig nagyon féltél. Itt az ideje annak, hogy felismerd: Minden helyzet megoldható.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A múló szeszélyek jellemzik a hétvégédet. Most nem vagy benne biztos, hogy mit szeretnél, de azt nagyon-nagyon határozottan szeretnéd. Ahelyett, hogy mások idegeire mennél a kívánságaiddal, várd meg, hogy kikristályosodjon benned: mit is akarsz valójában? Ha pedig ezt tudod, kezd el megvalósítani te magad!

Bőség: Valaki szívességet kér tőled, te pedig szívesen segítesz neki. Tudnod kell, hogy a most másoknak tett szívességek megsokszorozva és pénzzé válva térnek vissza hozzád, ezért (is) érdemes segítened másoknak.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ideje lenne annak, hogy meggyógyítsd magadban a múltban szerezett sebeidet. Tudnod kell, hogy akkor még te is naivabb voltál, és most már minden máshogy alakulna. Most már te is sokkal érettebb és okosabb vagy. Nem kell félned attól, hogy a történelem megismétli önmagát, mert te már teljesen más vagy.

Bőség: Azt hitted, hogy elrontottál valamit, és elszalasztottál egy lehetőséget. De ez szerencsére nem igaz, a lehetőség még mindig áll, a lehetőség még mindig a tiéd, élj vele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top