Horoszkóp

Tízmilliószoros nap van, 2017-ben az utolsó

Minden évben négy tízmilliószoros napot ünnepelnek a buddhisták. Ez a különleges szokás Buddha életéhez kapcsolódik, és mára a nyugati világ is számon tartja ezeket a napokat. A tízmilliószoros napokon ugyanis minden kívánság, kérés és vágy 10 milliószoros erővel hat. 2017-ben a mai nap az utolsó, ne hagyd ki a lehetőséget.

A tízmilliószoros napok a buddhista filozófiához, valláshoz kapcsolódnak. A hívek Buddha életének eseményeire emlékeznek ezeken a napokon. Minden évben négy ilyen napot ünnepelnek.

A tízmilliószoros napok Buddha életéhez kapcsolódnak

A tízmilliószoros napokról eddig talán nem is tudtad, pontosan mit jelentek.

  • Az első napon Buddha csodáit ünneplik.
  • A második napon Buddha születésnapját, amely egyúttal megvilágosodásának napja is.
  • Az év harmadik tízmilliószoros napján arra az eseményre emlékeznek, amikor Buddha visszatért a tanításhoz, követőit ezen a napon avatta be a Négy Nemes Igazság tanába.
  • A negyedik, a legkülönlegesebb nap, amikor a legendák szerint Buddha az istenek birodalmába látogatott.
tízmilliószoros nap 2017

Vajon mit szeretnél 2017 utolsó tízmilliószoros napján megvalósítani?

A tízmilliószoros napokon a gondolatok tízmilliószoros erővel hatnak

Ezeken a napokon még inkább érdemes száműznöd a negatív gondolatokat, és inkább arra figyelned, amit meg szeretnél valósítani az életedben. 2017-ben az utolsó tízmilliószoros nap november 10-re esik, ezért ezen a napon a gondolataid tízmilliószoros erővel hatnak. Persze, azért ne csupán a saját céljaidra és saját magadra koncentrálj, a másoknak tett jócselekedetek is pontosan ugyanilyen erejűek. A mondás szerint, „jó tett helyébe jót várj”, a segítőkészség, a szeretet érzése, az önzetlenség rád is visszaszáll, talán még nagyobb erővel, mint ahogyan te kívántad másoknak.

Nos, mit szeretnél ma, mit teszel a megvalósításért, és mit kívánsz másoknak? Máris érdemes a listát összeírnod, és az egész napodat ennek fényében élned. Az év utolsó tízmilliószoros napján a legjobbakat kívánjuk neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top