Horoszkóp

Ez a személyes színed a horoszkóp szerint

Melyik szín illik hozzád a leginkább? Melyik az a szín, amelyik a leginkább jellemző a személyiségedre? Melyikkel erősítheted önmagad? A horoszkóp minden kérdésre választ ad. Melyik tehát a személyes színed, és melyiket kell minél gyakrabban viselned? Íme csillagjegyenként minden részlet.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos a zodiákus első csillagjegye. Vezetésre született, bátor, kezdeményező, újító, kíváncsi és tüzes csillagjegy. Bolygója a Mars, a vörös bolygó. Nem véletlen, hogy a Kos színe az erőt, a szenvedélyt, a szerelmet is jelképező piros.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika a stabilitás jelképe. Nem véletlen, hiszen két lábbal áll a földön, gyakorlatias, rendkívül megbízható csillagjegy. A Vénusz bolygó szülötte, ezért a szépség, a harmónia, a luxus igazán fontos értékek a számára. A földjegyek egyike, így a zöld minden szempontból illik hozzá.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek nagyon nyitott és kommunikatív típus. Barátságos, nagyon okos, sokat és szívesen olvas, gyűjti a tudás, ahol csak tudja. Nem véletlen, hogy a sárga illik hozzá a leginkább, hiszen ez a bölcsesség, nem mellesleg a vidámság és az öröm színe is.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon érzékeny típus, de épp ennyire gondoskodó és segítőkész is. Nem véletlenül a fehér a színe, hiszen az a belőle áradó tisztaságot, békét és egyszerűséget is szimbolizálja.

A csillagjegyeket más más és más szín erősíti (getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán tüzes és lobbanékony típus. Imádja a csillogást, a ragyogást, a fényt, a figyelmet. Milyen más szín is képviselhetné őt éppen ezért megfelelőbben, mint az arany. Az is biztos, ez a szín kifejezetten erősíti az Oroszlán született önbizalmát és kreativitását. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nagyon megfontolt és maximalista típus. Finom és lágy energiákkal rendelkezik, ezért az érzelemvilágához mindenképpen a rózsaszín illik a leginkább. A Szűz hajlamos túlgondolni a dolgokat, önmagával is nagyon szigorú, ezért színe a lazításban és az önelfogadásban is segíti őt.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg a harmóniára, a békére, az egyensúlyra törekszik. Bámulatosan kezeli a konfliktusokat, született diplomata. Nem is képviselhetné őt jobban egyetlen más szín sem, mint az égszínkék, amely energiával tölti fel, miközben lazítja az elmét. 

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió az átalakulás, az újjászületés, a misztika energiáit is hordozza magában. A sötétségből fényt varázsol. Nem véletlen, hogy a fekete vagy az egészen sötét lila színek illenek hozzá a leginkább. Szívesen hord sötét színeket, mégis az egyensúlyt akkor éri el, ha öltözetét legalább néha némi fehérrel is kombinálja.

csillagjegy horoszkóp személyes színek

Ez a szín illik hozzád a leginkább a csillagjegyed és a horoszkóp szerint (getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas a magasabb szintű tudás képviselője. A narancs a tanulásban és a kreatív energiáinak minél szélesebb használatában segíti őt. Könnyed, laza és nagyon nyitott típusként egyébként is nagyon jól áll neki ez a szín. 

A Bak (december 22. – január 19.)

A földjegyű Bak szintén két lábbal áll a földön, határozott és céltudatos csillagjegy. Keményen, kitartóan, szívósan dolgozik. A többnyire zárkózott, visszafogott és a hagyományokhoz ragaszkodó Bakhoz éppen ezért kifejezetten illik a melegséget sugárzó barna szín. Elegáns és klasszikus, épp úgy, mint ő.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő nagyon nyitott és társaságkedvelő típus. Minden érdekli, ami újdonság, ami eltér a megszokottól. Különleges és fényes kisugárzásához tökéletesen illik a tengerkék szín. A Vízöntő is gondolkodó típus, ezért a nyugalom, a lazítás számára is nagyon fontos. Színe éppen ezt az energiát közvetíti neki.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak az egyik legintuitívabb csillagjegy. Álmodozó, merengő és nagyon kreatív típus. Nagyon érzékeny az őt körülvevő energiákra, az univerzumból pedig szinte folyamatosan kapja az üzeneteket. A lila szín nem véletlenül illik hozzá olyan nagyon.

(via forever conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top