Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek mocskos a fantáziája

Ezeknek a csillagjegyeknek meglehetősen piszkosak avagy pajzánok a gondolataik. Az is igaz, értik a dolgukat az ágyban. Szóval, amit a fantáziájukban elképzelnek, azt a gyakorlatban is igencsak ügyesen valósítják meg. A párjuk legalábbis sosem panaszkodik. Melyik a csillagjegyek fantáziája a legmocskosabb? A horoszkóp fellebbenti a fátylat róluk. Te köztük vagy?

A Kos a legjobb szerető akar lenni

A Kos előszeretettel keresi a kihívásokat, bármikor készen áll a versenyzésre, és persze mindenkor győzni akar. Mindez a hálószobában sincs másként. A legjobbat, a legtöbbet, a legemlékezetesebbet akarja adni neked. Tény és való, ő sosem okoz csalódást az ágyban. Minden alkalommal önmagát is túl akarja szárnyalni. Elképesztő a fantáziája, az is biztos, mindig meg tud lepni valami újdonsággal. A Kos szó szerint szédítő az ágyban. Ez a csillagjegy vezetésre született, ezért ne lepődj meg, hogy a hálószobában is irányítani szeretne. Inkább hagyd, és add át magad az élvezeteknek. Emlékezetes pillanatokban lesz vele részed…

Az Oroszlán mindenkor csillog

Az Oroszlán rendkívül szeret tündökölni, ragyogni, a középpontban lenni. Amikor kitünteted a figyelmeddel, ő is mindent megtesz érted. Vitathatatlan, ez a csillagjegy az egyik legjobb szerető valamennyi közül. Persze, tudja is magáról, hiszen önbizalomból is bőven jutott neki. Nemcsak a szexfantáziákban jeleskedik, lehengerlő, szenvedélyes, pontosan tudja, mit és hogyan tegyen. Az Oroszlán alapvetően magának való és egoista, de nem az ágyban. A szexben először rád gondol és csak azután magára. Nagyvonalú és nagyon figyelmes, belőled is kihozza a legjobbat. Ha azt gondolnád, nem érdekel a szex, ő bebizonyítja, hogy érzékibb vagy, mint korábban sejtetted volna.

A Skorpió fantáziája a legmocskosabb

skorpió csillagjegy horoszkóp szexA Skorpió a legszexibb csillagjegy. Elképesztő a kisugárzása, vonzó és csábító. Ő a testi szerelem koronázatlan királya és királynője. Bámulatos a libidója, fáradhatatlan, szenvedélyes, lehengerlő, nem mellesleg fantáziája mindenkinél mocskosabb. Talán épp ez a legizgalmasabb benne, hogy sosem beszél a levegőbe. Nemcsak fantáziál vagy ábrándozik, a Skoripó az ötleteit mindig kipróbálja. A szexben nincsenek nála tabuk, jöhet minden, ami két ember között a hálószobában megtörténhet. Domináns az ágyban, tudja, mit csinál. Ne légy vele szégyenlős, inkább add át magad az érzékiségnek. Ő az, aki örömmel és gondolkodás nélkül teljesíti minden vágyadat, minden kívánságodat, teljesen mindegy, mi legyen az.

(the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top