Horoszkóp

Ezért különleges nap november 11

November 11-et úgy is leírhatod, hogy 11.11. A dupla tizenegy a számmisztika szerint dupla energiát jelent, így ez a napon a teremtő erő is megkétszereződik. Ideális jóslásra, szertartásra, mágiára. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megteremthesd végre mindazt, amire igazán, a szíved mélyén vágysz. Felkészültél?

A november 11 avagy 11.11 spirituális energiákat is közvetít. Az angyalok is szívesen üzennek ezen a számon keresztül. Amikor többször pillantasz az órára 11:11-kor, szinte biztosan különleges változás, lehetőség előtt az áll életed. Nem véletlen az sem, hogy november 11 az év legkülönlegesebb, egyben a legalkalmasabb napja a teremtésre, a mágiára. A spirituális erők megsokszorozódnak ezen a napon, így a vágyaid, a kéréseid is előbb találnak célba.

Érdemes máris felkészülnöd és kitalálnod, mit is szeretnél kívánni november 11-én, szombaton, mi az, amit minél előbb meg akarsz valósítani az életedben. November 11-én minden lehetséges, és bármi megtörténhet. A kérésed teljesítéséhez használd a mágia erejét.

 

november 11 teremtés

November 11-e az év legkülönlegesebb napja

November 11-én mágiával teremthetsz

A mágia tökéletes időpontja mi más is lehetne, mint november 11-én 11 óra 11 perc.

  • Készíts elő papírt és íróeszközt, lazítsd el magad, majd amikor az óra 11:11-et mutat, 11 percen át írd le a lapra – egymás alá sorolva, címszavakban – a kéréseket, a kívánságokat, a szíved vágyát. 
  • 11 óra 22 perckor fejezd be az írást, majd olvasd el, fusd át akár többször is a papírra vetett szavakat. Vajon melyik három kérés tölt el a legnagyszerűbb érzésekkel?
  • A három szót egy másik papírra írd le ismét, közben érezd azok energiáját. Írás közben töltsd meg a szíved pozitív érzésekkel. Miután elkészültél, tedd a kezed a szívedre, és mondd el hangosan vagy magadban a következő mondatokat: „Megengedem, és hagyom hogy a mai naptól áramoljanak ezek az energiák az életemben. Megengedem magamnak…” – például a boldogságot, a feltétel nélküli szeretetet, a pénzt, vagyis mindazt, amit a papírra írtál.
  • Most hunyd le a szemed, és képzeld el, amint ez a csodálatos 11-es energia felsejlik előtted, és vele együtt minden kívánságod megjelenik az életedben. Lásd és érezd át, hogy a vágyaid, a céljaid megvalósulnak. Éld át boldogságot, az örömet. A meditáció is pontosan 11 percen át tartson. Ha esetleg problémát okozna a vizualizáció, meditálás helyett egész mondatokban megfogalmazva írd le, amit meg szeretnél valósítani.
  • Végül nincs más hátra, mint köszönetet mondani, a vágyad teljesítéséért.

Élj vele és használd a teremtő energiákat, alkosd meg a saját boldog világodat. Ez az időszak talán soha vissza nem térő lehetőségeket ígér.

(via forever conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top