Horoszkóp

Ezt üzenik a csillagok 2018-ra

Nem pusztán egy általános, megszokott asztrológiai előrejelző kiadvány Ízing Klára legújabb könyve, amely a 2018-as esztendőről, a jövőről ad részletes felvilágosítást. A különböző állatövi jegyek megtudhatják, milyen évnek néznek elébe, tájékozódhatnak arról, hogy hónapról hónapra hogyan alakul a párkapcsolatuk, a pénzügyeik, a munkahelyükön mire számíthatnak, és mely időszakban mire kell figyelniük az egészségükkel kapcsolatban.

E kiadvány különlegessége, hogy az asztrológia legalapvetőbb fogalmaival is megismertet, és minden állatövi jegy megtudhatja, hogy az olyan nagy konstellációk, mint amelyek például a 2018-as esztendőben előfordulhatnak, milyen változásokat hozhatnak mindenkinek az életében.

Izgalmas lesz a Szaturnusz állatövi jegyváltása, amikor a karma bolygója átlép a Bak jegyébe, ahol a lehető legjobb hatásokat fejtheti ki. Ami arra utal, hogy nagyon sokan megtalálhatják végre a számításukat. Annak a sikernek, amelyet most érhetünk el, hosszú éveken keresztül élvezhetjük az eredményét.

Az Uránusz átér a Bika jegyébe, amelyből arra lehet következtetni, hogy a pénz megszerzésének különleges lehetőségei lehetnek. De azt is, hogy többen fognak az ezotéria felé fordulni, és még többen lesznek azok, akik a megérzéseikre hallgatnak majd, amivel elkerülhetővé válnak a nehéz helyzetek. Többen köthetnek ebben az évben házasságot, mint korábban, és több gyermek is születhet a Vénusz esztendejében is.

Izgalmas lesz, hogy a Mars hét hónapon át tartózkodik a Vízöntő jegyében, ami arra utal, hogy fáradhatatlanok lehetünk majd, amikor alig végzünk az egyik tervünk kivitelezésével, máris kezdjük a következőt. Hatalmas tetterővel rendelkezünk, és az azonnaliság iránti igényünk is erősebbé válhat. Ami azt jelenti, hogy fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejünkből, amelyet nyomban meg kívánunk valósítani.

Mélyedjen el az asztrológia titkaiban, és fürkéssze a következő esztendőt, így nem érheti váratlanul semmi. Szinte mindenre fel tud készülni, sőt, figyelembe véve, hogy az adott hónapnak melyek a kedvező napjai, könnyen intézheti az ügyeit, míg a kedvezőtlen napokon nagyobb toleranciával érhet el sikereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top