Horoszkóp

10 jellel figyelmeztet az univerzum, hogy rossz úton jársz

Gondolkodtál már azon, vajon valóban a sorsod útját járod-e? Egyáltalán honnan tudhatod, hogy a megfelelő irányba kormányoztad-e az életedet? Számtalan jele lehet annak, amikor a megfelelő úton jársz, ahogyan annak is, amikor rossz ösvényre tévedtél. Az univerzum ezekkel a jelekkel figyelmeztet téged. Észreveszed?

Az univerzum mindig jeleket küld, amikor letértél a számodra rendelt útról. Könnyen lehet, ezek a jelek föl sem tűnnek, úgy gondolod, csak épp balszerencsés időszakodat éled. Amikor többször is ugyanazokat a jeleket tapasztalod az életedben, mindenképpen érdemes elgondolkodnod, vajon mi az, amin változtatnod kéne, vagy amit ismét elölről kellene kezdened. Az univerzum egyszerűbb jelekkel figyelmeztet, mint gondolnád. Íme a 10 leggyakoribb jelzés.

1. jel, amivel az univerzum üzen

Az egyik leggyakoribb jel, hogy rossz úton jársz, amikor sorra jelentkeznek nálad az egészségügyi problémák. Egyre többet fáj a fejed, legyengül az immunrendszered, folyamatosan különféle megfázásos betegségekkel küszködsz. Ilyenkor amellett, hogy fölkeresed az orvosodat, és különböző pirulákat íratsz fel, érdemes föltenned magadnak a kérdést is: vajon mit csinálok rosszul?

2. jel, hogy rossz úton jársz

Kedvesség helyett egyre többször botlasz goromba emberekbe. Az univerzum azzal is üzenhet, hogy csupa olyan embert „küld” köréd, akik durva és bántó tükröt mutatnak feléd. Ebben az esetben is érdemes kicsit magadba mélyedned, elcsendesítened az elmédet, és megkérdezni, vajon mi dolgod ezekkel az emberekkel. Könnyen lehet, nem a megfelelő helyen vagy.

3. jel, amit az univerzum küld neked

Nagyon erős figyelmeztetés, amikor a barátaid vagy a számodra fontos emberek kerülnek téged. Vajon miért nem akarnak találkozni veled, miért tartanak távolságot? Nagyon fontos kérdések, amelyekre szintén magadban keresd meg a választ.

univerzum üzenet jelek sors

Az univerzum üzeneteit érdemes mielőbb észrevenni

4. jel, hogy rossz útra tértél

A korábbiakhoz képest egyre többször szerzel furcsa és szokatlan sérüléseket. Ügyetlenül érintesz meg tárgyakat, vagy többször is a lábadra ejtesz valamit, a térdedet ütöd be. Újabb jel, amire érdemes felfigyelned. A változtatást ezúttal is magadban kell keresned.

5. jel, hogy nem a számodra rendelt úton haladsz

Ingerlékeny, rossz kedvű, mogorva lehetsz. Mindenképpen tedd fel magadnak a kérdést, vajon miért veszítetted el a korábbi jó hangulatodat? Mi az, amin változtatnod érdemes, hogy újra jól érezhesd magad a bőrödben? Könnyen lehet ugyanis, hogy hangulatváltozásodat az okozza, hogy nem a megfelelő helyen vagy.

6. jel, amivel az univerzum üzenhet

Amikor váratlan pénzügyi kiadásokkal kell számolnod, nagyon valószínű, hogy az univerzum üzen. Letértél az utadról, ami sajnos nagyon sokba kerülhet. Vajon miért kell többet fizetned, milyen adósságokat törlesztesz?

7. jel, hogy nem a jó úton jársz

Nem tudod megmagyarázni az okát, de nyugtalan érzések fognak el. Amikor magad sem tudod, miért nem érzed jól magad, még fontosabb, hogy hallgasd meg az intuíciódat. A megérzéseid sosem csapnak be, már csupán ezért is érdemes azokra odafigyelned. Könnyen lehet, a megérzéseid azt súgják, nem a sorsodat éled.

8. jel, amit az univerzum közvetít

A viták, a veszekedések is nagyon erős jelzések, hogy valami nem jól működik az életedben. Minél előbb teszed fel magadnak a kérdést, annál előbb találhatod meg a választ arra, vajon mi az, amit érdemes másképp tenned a boldogságod érdekében.

univerzum üzenet rossz út

Ezekkel a jelekkel üzen az univerzum, hogy rossz úton jársz

9. jel, hogy rossz úton haladsz

Az érzés gyakran belülről jön, hogy valami nem jó, valami másra vágysz az életedben. Másként szeretnél élni, mást akarsz csinálni, nem vagy elégedett a mostani életeddel. Ha már belül is érzed, akkor biztosan nem a helyeden vagy, éppen ezért minél előbb tedd meg önmagadért legalább az első lépést. Aztán persze a következőt is.

10. jel, amivel az univerzum üzen

Az élet nem mindenkor egyszerű. Amikor szinte magad keresed a bajt, vagy folyamatosan problémás helyzetekben találod magad, nagyon időszerű, hogy elgondolkodj a miérteken. Mit szeretnél valójában, mi az, amitől nem érzed jól magad? Mire vágysz igazán? A válaszok ezúttal is ott rejlenek benned. Hallgasd meg, vedd észre a figyelmeztető jeleket.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top