Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Most engedd el azt, amit birtokolni akarsz

Tudom, ellentmondásnak tűnik elengedni azt, amit birtokolni akarsz. De most csak az lehet igazán a tiéd, ami önszántából dönt melletted. Ez pedig a szerelem és a bőség területén is fontos felismerés. Erőszakkal nem tarthatod magad mellett a szerelmedet, ő csak akkor fog szeretni, ha önszántából választott téged. Ugyanez igaz a pénzre is: a pénz oda megy, ahol szeretik, és ahonnan szabadon továbbállhat, ha akar.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A szerelem megfoghatatlan és ködös világában könnyedén eltévedhetsz a hétvégén. Most csak az jelent megoldást, ha őszinte vagy magadhoz, és ha őszintén azt teszed, amit szeretnél. Az őszinteség és az önismeret segítenek abban, hogy ne okozz sok fájdalmat másnak és magadnak sem.

Bőség: Ideje felhalmozásra állítanod a bőségkapcsolódat. Ideje elkezdened tudatosan felhalmoznod némi tartalékot, mert erre később még nagy szükséged lehet.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ragyogó, erős és visszautasíthatatlan vonzerőd van. Most könnyedén magadba bolondíthatsz bárkit, de kérdés, hogy élni, vagy visszaélni szeretnél-e ezzel az erővel. Most bánj megfontoltan a vonzerőddel, és ne csábíts el senkit csak azért, mert megteheted.

Bőség: Most gondold végig, hogy mit szeretnél birtokolni, és most gondold végig, hogy mire van szükséged, mert a hétvégén szinte azonnal valóra válnak a gondolataid.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Érdemes megfigyelned, hogy az álmodozásodból hogyan lesz később valóság. Azzal, ha álmodozol valójában teremtő munkát végzel. Olyan teremtő munkát, aminek a végén megkapod azt a kapcsolatot, amelyről álmodtál. Lehet, hogy ez a kapcsolat már nincs is olyan messze.

Bőség: Vezethetnél egy bőségnaplót, amelyben összeírod, hogy mikor mi érkezik meg az életedbe. Ha összeírod a bevételeidet valahogy sokkal több lesz belőlük.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha azt hiszed, hogy túl erős egyéniség vagy a párod számára, akkor tévedsz. Senki sem kérheti tőled – vagy mástól – hogy húzza össze a kisugárzását. Itt az ideje annak, hogy felvállald az erődet és bátran megmutasd, hogy milyen sokat is érsz valójában.

Bőség: Egyszerűen csak adj kölcsön annak, aki kér tőled, és örülj annak, hogy megteheted azt, hogy kisegíted őt. Hidd el: ez az összeg megsokszorozódva tér vissza hozzád.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen érsz el jobb eredményeket, mint az exeid. Hogy őszinték legyünk, úgy érzed, hogy ezzel végső győzelmet arathatsz felettük, és megmutathatod, hogy valójában ki a jobb. Fontos, hogy értsd: önmagadért kellene sikeresnek lenned, nem az exeid bosszantására.

Bőség: Szeretnél néhány nagyszerű karácsonyi ajándékot adni a szeretteidnek. Talán itt van az ideje annak, hogy elkezd kitalálni ki mit kap tőled karácsonyra.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A gyerekeid tőled tanulják az életet, tőled tanulják a szerelmi boldogságot is. Egyszerűen csak tedd fel magadnak a kérdést: mit tanítok a gyerekeknek a párkapcsolatokról a viselkedésemmel? A válasz segít abban, hogy valóban jó döntéseket hozz.

Bőség: Sikeresen oldasz meg egy pénzügyi helyzetet a hétvégén. Lehet, hogy a jövő hét elején is kell még pénzt szerezned egy váratlan kiadásra, de ez is könnyedén megoldható.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Valójában van megoldás. Mindig van megoldás. Még akkor is van megoldás, amikor úgy érzed, hogy nincs, és amikor úgy érzed, hogy végül minden összeomlik körülötted. A legfontosabb, hogy a hétvégén észben tartasd: Ebből a helyzetből is van szeretetteli és könnyen járható kiút. Ha ezt nem felejted el, a kiút is felragyog majd előtted.

Bőség: Nincs még vége annak a folyamatnak, amelyben átgondolod, hogy hogyan lehetne sokkal ésszerűbben költened a pénzedet. Most ehhez érdemes segítséget is kérned valakitől.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Meg kell értened, hogy csak a szavaidért tartozol felelősséggel, de azt, hogy ki érti meg ezeket, vagy ki nem, képtelen vagy befolyásolni. Ne felejtsd el, hogy a szerelmed is kedvére értheti meg, vagy értheti félre a szavaidat. Ne felejtsd el, hogy néha te is félreérted őt.

Bőség: Ne piszmogj el egy pénzügyi kérdést: ne aprózd el a dolgot, hanem azonnal és egyben fizesd ki a szükséges összeget. Ezért később még hálás leszel magadnak.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ha mindig csak sietsz, ha mindig csak rohansz, és ha folyton betáblázod az életedet, akkor sohasem lesz időd arra, hogy élj és arra, hogy a szerelmeddel legyél. Pedig téged a szerelem éltet. Most szánj időt a kettesben töltött percekre és a nagy bulikra is.

Bőség: Szívesen és szeretettel adsz ajándékot a környezetednek. Ezek az ajándékok pedig segítenek nekik abban, hogy sokkal jobb és boldogabb életet élhessenek végre.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ideje lenne annak, hogy kimondd végre azt, ami a szívedet nyomja. Mostanában hajlamos vagy arra, hogy elkend a mondanivalódat, és hajlamos vagy arra, hogy ne egyenesen fogalmazz. Ez pedig nagyon is szokatlan a szerelmednek, aki a nyíltságodat szereti benned.

Bőség: Sokféle érdekes ötleted van arra vonatkozólag, hogy hogyan és miért kaphatnál fizetésemelést. De lehet, hogy egyszerűen csak kinőtted ezt a céget.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed elfelejtett valamit. Nem azért nem tette meg, amit ígért, mert nem akarta, hanem mert nem emlékezett már, hogy mit ígért. Ezt fontos észben tartanod, ha nem akarod szegényt hibáztatni, és ha nem akarsz emiatt nagyobb veszekedést. Ne felejtsd el, milyen őszinte a párod!

Bőség: A hétvégén nézd át a befizetendőidet, és nézd át, hogy milyen csekkek vannak, amiket még el kell intézned az igazán nagy téli kiadások előtt.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan csodálatos emberek állnak melletted, hogy néha el sem hiszed ezt. Néha el sem hiszed, hogy milyen sokat jelent a számodra a többiek támogatása. Itt az ideje annak, hogy beengedj az életedbe egy olyan szerelmet, amely méltó a barátságaidhoz és hozzád is.

Bőség: Itt az ideje, hogy észrevedd: a pénz szeret téged, és szívesen választana téged, csak éppen valamivel mindig elhessegeted magadtól. Talán azt hiszed, hogy másnak nagyobb szüksége van rá?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top