Horoszkóp

Vajon jó vagy rossz boszi rejtőzik benned? Teszteld!

Vajon imádni való és cuki vagy épp ellenkezőleg, egy gonosz, mégis ellenállhatatlan boszi rejtőzik a lelkedben? Mindenre fény derül, ha végigpörgeted ezt az izgalmas tesztet. A kérdésekre adott válaszokból gyorsan összeáll a kép, és lehull rólad a lepel. Kiderül, hogy jó vagy rossz boszorkány lapul benned. Felkészültél a játékra?

Ha már halloween és ősz, akkor itt a boszorkányok legizgalmasabb időszaka. Milyen boszi lapul a lelkedben? Öltözz be, válassz varázslást és seprűt, és nézz mélyen magadba. Ez az izgalmas teszt felfedi, hogy jó avagy éppenséggel rossz boszorka lehetnél. Hogy milyen holmikat, eszközöket választasz, milyen színek, formák, eszközök férnek az ízlésedbe, az a személyiségedről is árulkodik. Ez a teszt is éppen ezt veszi célba.

Na jó, ezúttal sem érdemes véresen komolyan venni, hiszen a teszttel is inkább csak egy vidám játékra invitálunk. Nos, milyen boszorkány lakozik benned? Válaszolj a kérdésekre, és máris megtudhatod. Felkészültél?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top