Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb barátnők

Ezek a csillagjegyek a legnagyszerűbb barátnők. Vajon mit tudhatnak, amit a többiek nem, vagy miben jobbak másoknál? Milyen tulajdonságaik teszik őket a legszuperebb barátnőkké, és mit lehet tőlük ellesni? A horoszkópból minden részletet kiolvashatsz. Te is köztük vagy?

A Nyilas a legönzetlenebb barátnő

csillagjegy horoszkóp barátnő nyilasMiközben a Nyilas igencsak hajlamos az önromboló életmódra, így gyakran saját maga legnagyobb ellensége, és barátnőként a legkeményebb kritikus, sosem tenne olyasmit, amivel megbánthatna. Önbizalmat táplál beléd, erősít, és felemel. A legönzetlenebb csillagjegy, aki elsősorban a többiek érdekét nézi. Gyakran a saját érzéseit elfojtja, ami aztán persze konfliktusokhoz vezet a párkapcsolatában. Nem könnyen adja a bizalmát, de miután elnyerted, biztosan lehetsz benne, hosszú ideig kitart melletted. Nagyon tud szeretni, de a szabadságra legalább ennyire szüksége van. Sokszor érezheted úgy, mintha távolságot tartana, de ha át tudod törni a falat, egy darabkát a szívéből örökre neked ad. Amikor meglátod a szenvedélyt ragyogni a szemében, többé ne fogd vissza magad, biztos lehetsz benne, a legnagyszerűbb barátnőt ismerheted meg benne.

A Halak a legjobb tanácsadó

A Halak nagyon érzékeny és valójában félénk, szégyenlős csillagjegy. Az is biztos, hogy ő mindenkinél különlegesebb. Nem adja magát könnyen, eleinte inkább ellök, és távolságot tart, csak lassanként enged fel. Ha elnyered a szívét, a legmegbízhatóbb társra találhatsz benne. Barátnőként mindenben támogat, de az is biztos, hogy szinte mindig ott lesz a sarkadban. Elképesztő tehetséggel olvas másokban, a testbeszédből azonnal leveszi az igazságot. Mielőtt megszólalnál, többet tud rólad, mint gondolnád. Az egyik legempatikusabb csillagjegy, ő bármikor szívesen meghallgat, sosem ítélkezik, viszont bámulatos tanácsokkal lát el. Nagyon békés, és mindig arra törekszik, hogy ne okozzon fájdalmat. Az is biztos, hogy azonnal bocsánatot kér és mindenképpen jóvá szeretné tenni, ha úgy érzi, hibázott. A veszekedést gyűlöli, ő sokkal inkább beszélget.

A Bak a legkitartóbb barátnő

csillagjegy horoszkóp barátnő bakA Bak született maximalista, ezért nem könnyű neki megfelelni. A párkapcsolatában is a tökéletességre törekszik, mindent a tőle telhető legjobban szeretne tenni, a legtöbbet akarja neked adni. Domináns a párkapcsolatban, őt nem lehet irányítgatni, határozott, magabiztos típus, így azon se lepődj meg, amikor mindentől és talán mindenkitől szeretne téged is megóvni. Nagyon mélyek az érzései, de mégse várd tőle, hogy kimondja, mennyire szeret. Visszafogott típus, erős az önuralma, néha úgy érezheted, csak átnéz rajtad, és nem is vagy fontos neki. Mindez persze csöppet sem igaz, a lelkében erősen kötődik hozzád, hűséges és kitartó a szerelemben. Nagyon vigyáz az érzéseire, retteg a csalódástól, ezért nem könnyű a szívét elnyerni, de ha sikerrel jársz, személyében igazán nagyszerű partnerre találhatsz.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top