Horoszkóp

Válassz egy mandalát! Meglepő dolgot árul el rólad

A mandalák sokkal többet jelentenek, mint egyszerű és gyönyörű, kör alakú képeket. A teljességet, a tökéletességet képviselik, bámulatosan megtervezett és átgondolt motívumok és formák. Válassz egyet a hat gyönyörű mandala közül, és tudj meg még többet a személyiségedről, önmagadról!

A mandalák kozmikus ábrák, amelyek a végtelenségre emlékeztetnek bennünket. A világ jóval több annál, mint amit az érzékszervekkel felfogunk belőle. A mandalák az élet valamennyi területét megjelenítik, ezért a téged érintő problémákról, kérdésekről is tájékoztathatnak. Tudatalattid pontosan tudja, mi a legfontosabb üzenet ezúttal a számodra. Válassz egyet a hat csodaszép mandala közül, és tudj meg még többet magadról! A döntést ne siesd el, nézd meg a mandalákat, és válaszd azt, amelyik valamiért a legközelebb áll hozzád!

mandala személyiségteszt üzenet

Ha az 1. mandalát választottad: gondolkodó vagy

Az első mandala jeleníti meg a tökéletes színspektrumot. Azért esett éppen erre a választásod, mert olyan „én pontosan tudom” típus lehetsz. Nem arról van szó, hogy ismersz minden pletykát, vagy mindenről mindig mindent tudsz, hanem hogy a maga valójában látsz egy virágot, vagy az egész napodat látod teljes egészében. Kíváncsi típus vagy, ugyanakkor hajlamos lehetsz kissé túlgondolni a dolgaidat. Szükséged van a pihenésre, az egyedüllétre, a csendre. Érdemes minél többet relaxálnod, jógáznod, vagy önmagadra fordítani a szabadidődet. 

Ha a 2. mandalát választottad: vándor vagy

A második rajz az utazást szimbolizálja, ezért, ha ezt a mandalát választottad, biztosan nagyon szeretsz világot látni. Könnyen lehet, azt kérdezed, „miért, ki az, aki nem szeretné látni a világot?”. Mégis eltérsz a többségtől abban, hogy kifejezetten azért dolgozol és gyűjtöd a pénzt, hogy minél több országot, kultúrát fedezhess fel. És mindig elindulsz, amikor csak teheted. Pontos típus vagy, sosem késel. Mindegy, mennyi idős vagy, lehetsz csupán 25 vagy már közel 80 éves, nem tarthat vissza senki és semmi, hiszen az igazi vándor mindig úton van.

Ha a 3. mandalát választottad: élményeket gyűjtesz

A harmadik mandala az élményeket képviseli. Arra emlékeztet, hogy még többet és többet akarj elérni. Azért választhattad éppen ezt, mert olyan típus lehetsz, aki úgy érzi, sosem tud éppen elég ismeretet és élményt szerezni. Mindent meg szeretnél tapasztalni, ezért előfordul, hogy bajba kerülsz. Utólag mégis azt mondod, „megérte”. Légy óvatos a szerencsejátékokkal és a káros szenvedélyekkel, könnyen rászokhatsz ezekre, és könnyen veszélybe sodorhatod magad. Gondold át, mit szeretnél még megvalósítani, megtapasztalni, egyesével haladj a megvalósítás felé.

Ha a 4. mandalát választottad: a fizikai vagy a spirituális világ?

Az aranyszín a pénzt jeleníti meg. Azért választhattad ezt a mandalát, mert még nem tudtál dönteni a vagyon és a spirituális világod között. Könnyen lehet, fölteszed magadnak ezeket a kérdéseket: „Miért dolgozom olyan sokat? És mégis mi van, ha sok pénzt keresek? Vehetek belőle házat, családot alapíthatok? És mire jó még?” Időnként szinte mániásan sokan dolgozol, azután meg az előbbi kérdéseken agyalsz. Valóban érdemes elgondolkoznod rajta: ha végigdolgozol az életedet, mikor élsz, mikor élvezed és éled az életedet?

Ha az 5. mandalát választottad: szenvedélyes harcos vagy

A vörös a vér és a harc színe, de az energiával, az erővel, a kockázattal, a szenvedéllyel és természetesen a szerelemmel is társítják. A vörös érzelmileg is egy nagyon heves szín. Nem véletlen, hogy nagyon sok ország zászlajában, címerében megjelenik ez a szín. Nagyon határozott személyiségtípus lehetsz, ha az ötödik mandalára esett a választásod. Nem ijedsz meg a kihívásoktól, a kockázatoktól, te biztosan felmászol a piramis csúcsára is. Szívesen segítesz, amikor kérik tőled, ugyanakkor bátor és céltudatos vagy. Igazi harcos, aki megmenti az áldozatokat.

Ha a 6. mandalát választottad: nemes és érzékeny a lelked

Az utolsó mandala a nyugalmat és a természetet képviseli. Nyilvánvalóan „én és az erdő” típus lehetsz, ha ezt választottad. A mandalában a lila a nyugalmat, a kék a stabilitást, a piros a szenvedélyt ötvözi egymással. A lila a nemes lélek, az erő, a kreativitás, az ambíciók, függetlenség, a misztika és a mágia színe is. A harmadikszem-csakrát is jelöli, ezért valami nagyobb és fontosabb dolgot szeretnél elérni, mint az emberek többsége. A világot biztosan sokkal jobb helynek képzeled el, mint amilyen valójában. A békét, a szeretetet, a harmóniát kívánod mindenkinek.

(via light workers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top