Horoszkóp

Meg tudsz bocsátani? A horoszkóp elárulja

Vajon mennyire tudsz megbocsátani? Azok közé tartozol, akik hosszasan dédelgetik magukban a haragot és a fájdalmat, vagy inkább azok közé, akik nagyvonalúan elengedik a sérelmeket, és megbocsátanak? A horoszkópból az is kiolvasható, mennyire tudnak megbocsátani a csillagjegyek.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos igencsak hirtelen haragú csillagjegy. Könnyen dühbe gurul, amikor megbántják, és igencsak gyakran mond ki olyan dolgokat, amiket valójában nem is gondol komolyan. Amikor lehiggad, mindig bocsánatot kér a viselkedéséért. Ő sosem tartogatja a haragját, így könnyen és gyorsan megbocsát.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika csökönyös, makacs, sosem enged az igazából. Pontosan ezen tulajdonságai okán sosem bocsát meg. Ragaszkodik a saját véleményéhez, magában tartogatja a haragját. A múltban történt dolgokhoz is ragaszkodik, képtelen elengedni a fájdalmát, a múltat. Nem könnyű vele.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek nagyon nyitott és kommunikatív típus. Nem rejti véka alá a véleményét, így kimondja az érzéseit, azt is, amikor megbántva érzi magát. Kifejezetten hajlik rá, hogy megbeszélje a konfliktusokat, és dűlőre jusson a problémában. Mivel kibeszéli a gondját, könnyen meg is bocsát.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagy érzelmes típus, és bizony sokszor könnyedén sétál mások csapdájába. Nem bocsátja meg a múlt hibáit, ahogyan azt sem, amikor csapdába csalják. Ugyanakkor ha bocsánatot kérnek tőle, ő is nagyon szívesen megbocsát.

Nem minden csillagjegy bocsát meg

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán rendkívül büszke típus, éppen ezért, ha őt egyszer megbántják, nem könnyen bocsát meg. Annak, akiben megbízott, és az mégis elárulta, sosem bocsát meg, ahogyan egykori párjának sem, ha másvalakiért elhagyta őt. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz alapvetően bizalmatlan csillagjegy. Nem könnyű a bizalmába férkőzni, viszont akinek megadja, azzal hosszú és mély kapcsolatot ápol. Éppen ezért ha közeli barátja, hozzátartozója elárulja vagy becsapja, a kapcsolatot végleg megszünteti vele. Hogy megbocsát-e másoknak, az az adott szituációtól is függ. 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg alapvetően békés típus. Öntudatos csillagjegy, sosem keresi a konfliktust, a békére, a harmóniára törekszik. Valójában nagyon könnyen megbocsát, ha kérik tőle. Viszont az is igaz rá, akiben egyszer is csalódik, többé nem igazán keresi a társaságát.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió mindenkinek bizalmat szavaz egészen addig, amíg nem élnek vissza azzal. Könnyen átlát a hazugságon, őt nem lehet becsapni. Így ha valaki visszaél a bizalmával, soha nem bocsátja meg neki. Az adott helyzeten múlik, hogy a sérelemért revansot vesz-e, vagy „csak” végleg hátat fordít az illetőnek.

csillagjegy horoszkóp megbocsátás harag

Néhány csillagjegy sokáig magában tartja a haragot

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas kerüli a konfrontációt, ahogyan azt is, hogy bárki a bocsánatát kérje. Éppen ezért nem könnyű tőle bocsánatot kérni, mert valójában lehetőséget sem ad rá. Könnyen megbocsát, nem haragtartó típus, viszont nem szeret a problémákkal szembenézni. Hagyja az egészet, és többé beszélni sem akar róla.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak hosszú ideig dédelgeti magában a fájdalmát. Az biztos, ő a legfegyelmezettebb csillagjegy, elképesztő önuralommal rendelkezik. Ha úgy érzi, hogy aki megbántotta, nem érdemes a megbocsátására, kertelés nélkül kimondja. Akiről úgy gondolja, hogy megérdemli a bocsánatát, annak megbocsát, viszont sosem felejti el, hogy az illető mit csinált vagy mondott.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő megbocsátó típus, viszont ő az, akit nem érdemes becsapni, mert azonnal átlát a hazugságokon. Hasonlóan a Bakhoz, ő sem felejti el, amikor megbántják, annak ellenére sem, hogy látszólag nagyvonalúan túllép a problémán.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak az érzelmek széles skáláját képes megmutatni. Nagyon érzékeny és empatikus típus, ezért valójában könnyen megbocsát, mert átérzi a másik motivációját. Az is igaz, csak egyszer bocsát meg, a második lehetőség után senkinek sincs több dobása.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top