Horoszkóp

Válassz egy mágikus szimbólumot. Ezt üzeni a lelked

Vajon mit szeretne veled a lelked vagy a magasabb éned tudatni, amit nem veszel észre, nem hallasz meg? Válassz egyet a gyönyörű egyiptomi mágikus szimbólumok közül, és minden kérdésre választ kaphatsz. Felkészültél? Izgalmas lesz.

Ezek az egyiptomi szimbólumok mágikus erejűek. Ősidőkben a beavatott papok és papnők ismerhették csak ezeket. Most te is használhatod a különleges varázserőt, amihez csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet. A választott szimbólum közvetíti a lelked üzenetét. Éppen ezért, mielőtt döntenél, végy néhány mély levegőt, és próbálj ellazulni egy picit. A lelked hangjára hallgatva válaszd ki a hozzád legközelebb álló rajzot. Vajon melyik szimbólumot választottad, és mit üzen most a lelked?

szimbólumok lélek üzenet ezotéria

Az első szimbólum: Hórusz szeme

Ha erre a szimbólumra esett a választásod, az aurádat sürgősen meg kell erősítened és védened a negatív energiáktól. Ehhez kérheted az angyalod segítségét, tanácsát, támogatását. Meditáció közben képzeld el, amint az angyal megtisztítja az aurádat, amely így egyre fényesebbé válik, és szélesen fog körbe. Gyújthatsz gyertyát is, és imába foglalva is kérheted az angyali támogatást.

A második szimbólum: a Labirintus

egyiptomi szimbólum mágiaAz egyiptomiak a labirintusokat azért készítették, hogy csapdába ejtsék a démonokat. Ha ezt a szimbólumot választottad, a lelked üzenete, hogy találd meg a középpontodat. Sétálj a labirintus belsejébe, vagyis nézz egészen mélyen önmagadba. Könnyen lehet, elveszett vagy mostanában, nem találod a problémákból a kiutat. Keményen dolgozol, kimerültnek, fáradtnak érezheted magad. Vissza kell találnod a lelki békédhez, ezért töltődj fel energiákkal, engedd meg magadnak a pihenést, kapcsolódj ki, tedd azt, amihez igazán kedvet érzel.

A harmadik szimbólum: a Szigony

A szigony a görög mitológiában Poszeidon eszköze, aki a legerősebb isten, a félelmet nem ismeri. A szigony három ága a harmadik szemet szimbolizálja. Ezért, ha erre a szimbólumra esett a választásod, akkor el kell engedned a félelmeidet, és erősíteni a benned lévő spirituális energiákat. Poszeidon szigonya megvéd a démonoktól, könnyedén elűzheted vele a félelmeket. Amikor rád törnek a negatív érzések, csak képzeld el, hogy a Szigony felökleli valamennyit és megszabadítja a lelked.

A negyedik szimbólum: a Triskelion

A hármas mágikus és szent szám. A Triskelion a hármasságot szimbolizálja és a Nap teremtő energiáját személyesíti meg. A Nap érleli a gyümölcsöket, a virágok is napsugarak hatására bontják szirmaikat. Ha ezt a szimbólumot választottad, az életedben lehet olyan akadály, amit mielőbb fel kell számolnod. Meditációban képzeld el, amint belépsz a Nap sugarai alá, érzed az energiáját, kinyílsz, mint egy virág, és befogadod a segítséget. Az akadályok pedig egyszerűen eltűnnek körülötted. Hamarosan a fizikai világban is megkapod a segítséget.

Az ötödik szimbólum: Uroborosz

saját farkába harapó kígyó szimbólumUroborosz, a saját farkába harapó kígyó szent szimbólumnak számít, az ártatlanságot, a karmát és a végtelen időt is jelenti. Ha ezt a szimbólumot választottad, a karmáddal kell őszintén szembenézned. Változtatnod kell, ugyanis másként nem tudsz kilépni a végtelenség csapdájából. A változás te magad vagy, senki sem tudja helyetted megtenni. Rá kell jönnöd, mi az, amit az életedben rosszul teszel és azon változtatni minél előbb. Gondold végig, vajon mi az, ami újra és újra ismétlődik az életedben, újra és újra problémát okoz. Ez a karmád, ezen érdemes változtatni.

A hatodik szimbólum: a Szkarabeusz bogár

Az egyiptomiak úgy hitték, a szkarabeusz bogár a halált követően jelenik meg, az alsó világból érkezik, de az újjászületéssel, a reinkarnációval is azonosítják. „Élő” szimbólum, az életerő, az újjászületés, a jobb egészség vágyát is jelenti. Így, ha erre a szimbólumra esett a választásod, minden bizonnyal szomjazol az egészségre, az életerőre. Meg kell találnod a módját, hogy energiával töltsd fel a lelked és a tested. Könnyen lehet, egészségesebben kell étkezned, és a mozgást is be kell iktatnod a mindennapjaidba. Ha betegség tüneteit tapasztalod magadon, ajánlott felkeresni az orvosodat.

(via magical recipes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top