Horoszkóp

Válassz egy tarot kártyát, ezt üzeni neked

Az ősz, a halloween ideje mindenkor különleges időszak arra, hogy a kártyákat faggasd. Ez a három tarot kártya különleges üzenetet rejt. Válassz egyet, és fedezd fel a számodra most leginkább fontos tanácsot. Vajon mit üzennek a lapok?

Mit sugallnak számodra ezen az őszön az isteni energiák? Milyen célokat valósítanál meg? Vajon mi a legfontosabb feladatod ezen az őszön? A tarot kártyákból minden kérdésedre választ kaphatsz. Ezúttal nem feltétlenül jóslásra használhatod a tarot kártyákat, inkább arra, hogy megértsd a magasabb éned vagy az angyalod üzenetét.

A feladat csupán annyi, hogy nézd meg a három gyönyörű tarot kártyát, és válassz közülük egyet. Lehetőség szerint próbáld meg kikapcsolni a tudatos és logikus agyat, és inkább a megérzésedre, a belső hangra koncentrálj. Nos, melyik kártyát választottad?

tarot kártya jóslásAz első tarot kártya: a Botok egyes

A kártya üzenete szerint a változás szinte már az ajtódon kopogtat. Ne félj, bátran nyiss ajtót, hiszen az életed gyökeresen változik a pozitív irányba. Ha most még mindez valószerűtlennek is tűnik, és inkább csak a nehézségeket látod magad előtt, akkor is  érdemes mindenképpen megtenned az első lépést. Ne engedd, hogy a félelmeid akadályozzanak, és lelassítsanak. Hajlamos lehetsz az áldozat szerepébe bújni, és mások kedve szerint tenni, ezúttal mégis csak önmagadra gondolj. Értékeld magad annyira, hogy most arra figyelsz, és azért teszel, ami neked fontos és nem másoknak.

A második tarot kártya: a Kardok kettes

Ez a tarot kártya önmagáért beszél. Figyelj most jobban a párodra – persze akkor, ha párkapcsolatban élsz. Töltsetek együtt minél több időt, hiszen erősen motiválod és inspirálod őt. Együtt és közösen bármilyen akadályt le tudtok győzni, és a jutalmat is elnyeritek. Ha még nem találtál párra, légy mostanában körültekintő, nehogy lemaradj vagy elszalaszd a lehetőséget. A jövő ugyanis különleges meglepetést tartogat. A sors több emberrel is keresztezheti az utadat. Új barátokra, fontos ismeretségekre lelhetsz, és találkozhatsz valakivel, aki a mindent jelentheti.

A harmadik tarot kártya: az Érmék lovag

Fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek hosszú időre érvényesek lesznek. Éppen ezért ne dönts elhamarkodottan. Sokoldalú ember vagy, számtalan dolog érdekel, ezért biztosan nem lesz egyszerű a több és kecsegtető lehetőségek közül egyet választani, és persze a lehető legjobb döntést hozni. Most mégse fogadd meg mások tanácsait, inkább hallgass a szívedre, hallgass a lelked üzenetére. A lelked nagyon érzékeny, és soha nem téved. Gyakrabban kellene hallgatnod rá. Ezúttal is önmagadban találod a legjobb tanácsot. Mit súg a lelked, mit súg a szíved?

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top